Ssd Goodram cx 400 256 gb.
С цього ссд вінда завантажується майже годину, після завантаження включити щось неможливо.
Якщо під'єднати ссд до іншого пк, то скопіювати з нього нічого неможливо і де які папки не відкриваються.
В програмі CrystalDiskInfo ссд визначається, стан добрий 99%.
Що могло статись з ссд і чи можливо з нього відновити файли?
Останні статті і огляди
Новини
Чи можливо відновити дані з майже мертвого ссд
-
SoUp1
Junior
-
Alkodvrz
Junior
Совет, увы не дам. Но, зачем кто то человека, сразу минусует, мне не понять.
Надеюсь, вам подскажут по вашему вопросу.
Надеюсь, вам подскажут по вашему вопросу.
-
masik
Member
-
slv
Member
Що сталося саме із ssd не підкажу, але спробуйте типові прогі за для відновлення даних, наприклад, R-studio, або нашій Hetman
-
Shpoker
Member
Так а чекдиск с лив флешки какой запустить? Может там фс попердолило...
-
Alexsandr
Member
Victoria на скане поверхности что показывает? Думаю там будет большая задержка при чтении почти везде. Там же, что со смартом, особенно по исправлению контрольных сумм данных, в какой части ошибка, данные или передача к примеру...
-
Евгений King
Member
Це класична проблема лінійки CX у гудрам, бачив таку саму поведінку на CX100-200, по гарантії такі диски міняли без питань, проте жодного разу відновити дані з них якимись простими методами не вдавалось.
Дані котрі маються в одному екземплярі на одному диску апріорі не можуть вважатись важливими, то ж мені не зрозуміло навіщо далі мучитись, диск на гарантію або в утилізацію, а досвід втрати мотати на вус, на майбутнє.
Дані котрі маються в одному екземплярі на одному диску апріорі не можуть вважатись важливими, то ж мені не зрозуміло навіщо далі мучитись, диск на гарантію або в утилізацію, а досвід втрати мотати на вус, на майбутнє.
-
Dremjke
Member
Если на гарантия и упаковка сохранились с чеком, то меняйте.