Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
radical
Member
ale4316
Тут цікаве хіба що відео 6600 AGP. І проц VIA, хто їх збирає. Я просто купив цілий ноут на такому на 1200МГц за 300 грн, тому він мені за такі грощі, що за них хотять, не дуже цікавий.
Тут цікаве хіба що відео 6600 AGP. І проц VIA, хто їх збирає. Я просто купив цілий ноут на такому на 1200МГц за 300 грн, тому він мені за такі грощі, що за них хотять, не дуже цікавий.
-
ale4316
Member
Я не продаю. Може в когось лежать не потрібні музичні диски (не MP3) на горищі. Поміняємось - і будуть лежати материнки.
-
radical
Member
ale4316
написав в приват
написав в приват
-
spoglyadach
Member
Zakarul
Головне питання, за що там 500 гривень
Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
Головне питання, за що там 500 гривень
Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
Диски з якою музикою?ale4316: ↑ 12.10.2023 12:04 Я не продаю. Може в когось лежать не потрібні музичні диски (не MP3) на горищі. Поміняємось - і будуть лежати материнки.
-
Death
Member
дідько нещодавно воякам приганяли машину там був сд ченжер на 8 дисків і ще пачка в багажнику, все пішло в смітник, а всі були ліцензійні оригинальні, краще б вам подарував
-
ApostolCV
Member
Схоже Inno3D на одну і ту ж мусорну борди клепало різні карти
-
saren
Member
как в том анекдоте - радоваться надо.radical: ↑ 10.10.2023 21:29
І ще ASUS P3V4X, яка висне або не стартує зі звичайною пам'яттю, але працює з регістровою
-
spoglyadach
Member
Шановні, а підкажіть що може бути, знайомий прошив 775Dual VSTA тим самим пропатченим біосом, до цього була офіційна версія 3.10
Після прошивки просто чорний екран і все, спікер мовчить і старту немає ніякого взагалі, прошивка пройшла вдало все прошилось без помилок і пройшло ініціалізацію бо бачив фото екрану. Хтось стикався із таким, в чому бідося?
Відправлено через 45 хвилин 31 секунду:
Після прошивки просто чорний екран і все, спікер мовчить і старту немає ніякого взагалі, прошивка пройшла вдало все прошилось без помилок і пройшло ініціалізацію бо бачив фото екрану. Хтось стикався із таким, в чому бідося?
Відправлено через 45 хвилин 31 секунду:
Так воно і було, ще й охолодження майже однакове на всіх відяхах, тому в мене цих відях буквально пара штук. Та вони і останні роки не дуже заморочувались, так собі конторкаApostolCV: ↑ 12.10.2023 16:29 Схоже Inno3D на одну і ту ж мусорну борди клепало різні карти
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, скільки пам'яті пхаєте ?
Є на руках посткарта?
Є на руках посткарта?
-
mklm
Member
в мене дві 775дуал вста здохли, мруть як мухи. думав від вольтмодів, пост 00, вольтажі присутні. вольтмоди знімав - не допомогло.
маю ще 4кордуал сата2, думав не мучати її вольмодами, але вже почав
маю ще 4кордуал сата2, думав не мучати її вольмодами, але вже почав
-
ApostolCV
Member
radical,до речі що співає ваша P3V4X по роботі з пам'яттю?
-
radical
Member
Щось криво прошилося чи флешка сдохла. Я шив свого часу, все норм було, але я шив не штатним шилом, а інженерним афудосом з флешки.spoglyadach: ↑ 12.10.2023 22:32 Хтось стикався із таким, в чому бідося?
Що робить? Якщо clear CMOS не допоміг, діставати флешку та шити хотсвапом, якщо немає програматора.
C1 співаєApostolCV: ↑ 13.10.2023 08:28 до речі що співає ваша P3V4X по роботі з пам'яттю?
Але я замінив рідну TNT2 на GF4 MX, стало стартувати і з звичайною пам'яттю, але підвисає періодично. З регістровою працює стабільно.
Мабуть ємності висохли, у мене немає інших ідей. Зовні все красиво.
Ставив 4х512 регістрових, стартує нормально. Треба буде поставити ХР і поганяти, зараз немає часу.
-
ApostolCV
Member
radical, Можливо все як ви кажете.
Я можливо у місцевих узяв 6ATA2. Дуже приємно коли є фул моніторинг.
Нажаль навіть фінальна версія біосу за 2000 рік не вміє в інтерлівінг.
Є пухляки але первинний тест по Марк00 -ок.
У вільний час займуся фул рекапом.
Я можливо у місцевих узяв 6ATA2. Дуже приємно коли є фул моніторинг.
Нажаль навіть фінальна версія біосу за 2000 рік не вміє в інтерлівінг.
Є пухляки але первинний тест по Марк00 -ок.
У вільний час займуся фул рекапом.
-
radical
Member
ApostolCV
А спробуйте пропатчити біос біоспатчером з ключем /v. У мене з PCpartner спрацювало.
Якщо не допоможе, то є MemoryEnabler
https://640kb.com.ua/forum/viewtopic.php?p=232#p232
А спробуйте пропатчити біос біоспатчером з ключем /v. У мене з PCpartner спрацювало.
Якщо не допоможе, то є MemoryEnabler
https://640kb.com.ua/forum/viewtopic.php?p=232#p232
-
ApostolCV
Member
radical, ні патчер не нащупав потрібні твіки. Тож прийшлося юзати MemEnabler
-
Vlad Tepec-Dracula
Member
ZOTAC 9800 GTX ZONE Edition з водяним охолодженням
Візуальний стан, здається - не дуже… Тай ціна як у 1050 Ti
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/zotac- ... SjoNA.html
А така відеокарта - Geforce 9800 GX2 на Olx не продавалась в цьому році?
На скільки вона продуктивніша від звичайних 9800 GT / GTX?
Візуальний стан, здається - не дуже… Тай ціна як у 1050 Ti
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/zotac- ... SjoNA.html
А така відеокарта - Geforce 9800 GX2 на Olx не продавалась в цьому році?
На скільки вона продуктивніша від звичайних 9800 GT / GTX?
-
spoglyadach
Member
Немає в нього ніяких посткарт, там не на стільки всьо погано, легка форма ретро-нєкрофілізму, а планка була одна DDR2 на 1Гб яка і стояла до прошивки. Без пам'яті теж немає жодного писку спікера, то я думаю навряд пам'ять винна.
Цікаво, якщо взяти іншу асроку приблизно тих часів, чи можна буде там зашити мікруху хотсвапом що б вона працювала, теоретично в мене таке прокатувало на Abit і все було чудово, врятував плату
Востаннє редагувалось 13.10.2023 15:23 користувачем spoglyadach, всього редагувалось 1 раз.
-
Death
Member
ТІ4200 в систенике 600
-
spoglyadach
Member
Vlad Tepec-Dracula
Я щось так думаю, що можна знайти більш цікаві об'єкти для інвестицій, ніж оцейво за 2000
Я щось так думаю, що можна знайти більш цікаві об'єкти для інвестицій, ніж оцейво за 2000
-
Death
Member
ссылку забыл на тишку https://www.olx.ua/d/obyavlenie/sistemn ... derIndex=5