Colorful представила GeForce RTX 4060 Ti та RTX 4060 із прихованим роз'ємом живлення

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
erazel
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Colorful представила GeForce RTX 4060 Ti та RTX 4060 із прихованим роз'ємом живлення
Кхм, а як я просуну жорсткий товстий кабель ПСІ-Е під відеокарту ? Ну типу там до материнської плати місця всього нічого.
alexs130
Junior

Повідомлення

Краще б показали, як воно реально виглядає, а не рендер рекламний.
Не у всіх блоків живлення кабелі мають тільки один 6+2 pin конектор. Більшість має подвійні.
Alex646
Member

Повідомлення

Знову маркетологи зґвалтували інженерів.
WWQ
Member

Повідомлення

Через 2-3 года эксплуатации этот кабель станет хрупким и несгибаемым в том месте где проходит поток горячего воздуха. Проверено лично.
(правда на кабеле питания цпу, но сути это не меняет)
n6407
Member

Повідомлення

раньше были карты со скрытым потанцевалом, теперь со скрытым разъёмом :lol:
Electrobrut
Member

Повідомлення

erazel: 12.10.2023 10:18 Пропоную обговорити Colorful представила GeForce RTX 4060 Ti та RTX 4060 із прихованим роз'ємом живлення
Кхм, а як я просуну жорсткий товстий кабель ПСІ-Е під відеокарту ? Ну типу там до материнської плати місця всього нічого.
Вихід кабелю буде на дистанції 24,5-27см, тому буде просто збоку материнки.

Кабель з часом звичайно адубіє і буде мати стулу форму, але це теж не проблема.
erazel
Member

Повідомлення

Electrobrut: 12.10.2023 12:39 Вихід кабелю буде на дистанції 24,5-27см, тому буде просто збоку материнки.
спойлер
Зображення
Або ж карта планується такої довжини щоб кабель вже виходив за межами материнської плати. Я на око не можу визначити чи це ще в межах материнської плати.
doc-oc
Member

Повідомлення

Кстати классное решение! Нужный шнур можно отдельно купить! Жаль, что 4060 просто позор за свои деньги :lol:
Electrobrut
Member

Повідомлення

erazel: 12.10.2023 14:13
Electrobrut: 12.10.2023 12:39 Вихід кабелю буде на дистанції 24,5-27см, тому буде просто збоку материнки.
спойлер
Зображення
Або ж карта планується такої довжини щоб кабель вже виходив за межами материнської плати. Я на око не можу визначити чи це ще в межах материнської плати.
Ну так материнка 24,2 якраз за нею і буде

Хоча б краще просто зробили отвір в материнці і щоб слот просто на протилежну сторону перенесли
Відповісти