Piter Cantrope: ↑
01.10.2023 17:11
wigar
Я теж не втримався і замовив) Цікаво, у версії з перфорованою стінкою є ще рамка для встановлення 2x140 вентиляторів збоку.
- спойлер
- IMG_20231001_164441.jpg
так, я ця стійка - при її установці, трохи тисне на кабеля живлення відеокарти. Мабуть якщо відеокарта буте більш високою ніж моя 6800 асус, то її вже не поставити у нижне положення.
Тримача для відеокарти, щоб не прогибалась - немає. моглиб до тоє перфорованої стійки, зробити комплект.
зверху місця дуже мало, прийшлось від'єднувати 140вку, щоб підключити живлення ЦП (хоча бп модульний, це можно було зробити простіше - спочатку підєднати кабель до материнки, а потім кріпити материнку до корпусу і далі вже до бж). Можливо то проблема за використання матх
Але відсік до БП теж не комфортний, щоб відє'днати одну жилу зайву для молекс з бж, прийшлось рукою накрутитись у вузькому просторі.
- спойлер
трохи не подобається, що відбиває світло - хотілося б, щоб більш темним був. Але загалом - я задоволений
Через сітку та фронтальну панель, підсвітка комплектуючий частково видно
- спойлер
То що в комплекті тільки дві 140 на вдув то сумно.
Для вертушок жодного болта в комплекті немає (з попереднього корпусу взяв 120 на тил та 140 на верх, для видуву), крім звісно - закріплених вже вертух. Мені здається, що в старому чіфтеку ~2007року, в комплекті всяків болтів вистачило, щоб ще одий корпус зібрати...
Багато болтів-
барашків, що можна крутити пальцями, але всі пережаті - пальцями не відкрутити, прийшлось викрутку доставати раніше планованого. Так само і вже закручені платформа для материнки, прийшлось шукати пасатіжи.
кабель менеджмент трохи дивний, начебто кабелів не видно і то добре, але простору з тилу до стінки дуже мало, то приходиться розривати канат проводів на декілька.
та хаб до фертушок, теж трохи не зручний і вже моя помилка, що я 3 різні типи вертушок підключив в один цей хаб, по людськи всі 4 вертухи не налаштувати.
- спойлер
-
Але скажу ще одне, відчувається, що кормус Mesh - повітря виходить більш активно та охолоджує ногу
, ніж з попереднього корпусу, де було 2х140, 200 на вдув та 120, 200 навидув.
Але навіть на мінімумі обертів- чутно, що там, щось крутиться - треба буде експерементувати, може то вина комплектних вертух, або те що я в попередньому корпусі виставляв 0 обертів, а тут менше 15% не можу.