Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
IvanCh
Member
Engineer_1988
Якраз ні. Малюська чудово продає платний доступ, в тому числі всяким альфабанкам
Якраз ні. Малюська чудово продає платний доступ, в тому числі всяким альфабанкам
-
_nic
Member
Були б знайомі то не питав би.Engineer_1988: ↑ 02.10.2023 15:45У них._nic: ↑ 01.10.2023 02:21 може хтось знає де чи в кого можна замовити перевірку однієї особи в цій https://youcontrol.com.ua/people/ системі ?
На час війни, всі реєстри є закритими , навіть для тих кто купив підписку .
Наприклад питання щодо перевірки заборгованості-виключно відповідальність того, кого перевіряєте.
Є знайомі? Тоді через податкову перевірити можна.
-
Quanton
Junior
Намазав забагато термопасти на ноуті, через що вона видавилась і забилась між SMD компонентами, її потрібно вручну чимось тонким вичищувати, чи можна пройтись якимось flux-off або ізопропіловим спиртом в аерозолі?
-
murzik
Member
або забити
-
IvanCh
Member
Quanton
якщо це саме термопаста то вона інертна, з часом засохе і відвалиться.
а ось рідкий метал агресивний і може наробити бід.
якщо це саме термопаста то вона інертна, з часом засохе і відвалиться.
а ось рідкий метал агресивний і може наробити бід.
-
zmax
Member
знаю що були програми для відстежування змін в реестрі, чи не нагадаєте які саме? Мета - тріал софт, скидувати раз на місяц.
-
murzik
Member
windows 11... як увімкнути стрілочний годинник при натисканні на дату? що там за дауни її робили
-
MobileLord
Member
Кто-то брал в tv-mir.com.ua, все ли нормально?
-
BattleCru
Member
Як заборонити HWinfo після включення ноута відкривати блокнот? В налаштуваннях нічого такого не знайшов
- спойлер
-
EvilEye
Junior
Вопрос недостойный отдельной темы
есть МФУ HP LaserJet Pro MFP M428fdn, постоянно сканирую в двухстороннем режиме через устройство непрерывной подачи (УНП). Лицевая страница норм получается, обратная жутко засрана тонером (?) и много широких полос. Я так понимаю надо чистить нижний сканер УНП, можно ли его продуть из балончика со сжатым воздухом или надо разбирать все устройство? Официальные мануалы обходят эту тему, как я понимаю, шоб им носили чистить МФУ
есть МФУ HP LaserJet Pro MFP M428fdn, постоянно сканирую в двухстороннем режиме через устройство непрерывной подачи (УНП). Лицевая страница норм получается, обратная жутко засрана тонером (?) и много широких полос. Я так понимаю надо чистить нижний сканер УНП, можно ли его продуть из балончика со сжатым воздухом или надо разбирать все устройство? Официальные мануалы обходят эту тему, как я понимаю, шоб им носили чистить МФУ
-
Scoffer
Member
EvilEye
В природі існують спеціальні чистячі листи паперу для принтерів, можеш спробувати. Прямо так і називаються.
В природі існують спеціальні чистячі листи паперу для принтерів, можеш спробувати. Прямо так і називаються.
-
Yalg
Member
Никто работающих бесплатных VPN для пк на оккупированных территориях не знает?
-
krivonos-kolya
Member
Yalg
как вариант попробовать cloudflare warp
как вариант попробовать cloudflare warp
-
Quanton
Junior
ClearVPNYalg: ↑ 11.10.2023 11:18 Никто работающих бесплатных VPN для пк на оккупированных территориях не знает?
-
Yalg
Member
Спасибо, работает! Жаль не помогло где было нужно, settlers online тупо не пускает в игру, нет связи=\Quanton: ↑ 11.10.2023 12:35ClearVPN
Отправлено спустя 45 минут 7 секунд:
UPD проблема решилась без впна.
-
gelo74
Junior
Я брал в этом магазине ТВ Sony. Всё прошло хорошо, телевизор работает.)))MobileLord: ↑ 07.10.2023 14:49 Кто-то брал в tv-mir.com.ua, все ли нормально?
-
_nic
Member
Як можна підкрутити нвідійний драйвер, щоб для семплу DLLS інтерполяції брало з 2K а не з FHD ?
-
murzik
Member
хто щарить в Excel? Чи можливе швидке часткове виділення колонок чи рядків? Бо виділяє лише повністю.
-
Sachem
Member
Не понятна задача/проблемаmurzik: ↑ 21.10.2023 23:31Чи можливе швидке часткове виділення колонок чи рядків? Бо виділяє лише повністю.
-
murzik
Member