думаю до 100% можна сміливо піднімати)Dremjke: ↑ 04.07.2023 14:38Якщо з BT працює норм, то чому б і ні Воно як пощастить. Оригінальний донгл буде 99% безпроблемний.big_bang: ↑ 04.07.2023 14:29я б не радив брати ноунейми взагалі !!!
є ж baseus, ugreen, essager і з ними все ок)
Останні статті і огляди
Новини
Выбор геймпада / манипулятора / джойстика и прочие вопросы
-
big_bang
Member
-
Donate
Member
Ну если сразу покупать комплектом то офк лучше донгл что бы не махаться с рандомом...Dremjke: ↑ 04.07.2023 14:14Я что-то типа такого же покупал год назад. Первое время было всё ок, потом начались приколы приходящие и уходящие. До этого адаптера покупал дешманский на али, там было еще хуже, но терпимо. Купил оригинальный донгл и работает как по маслу, подключается с первого раза идеально ВСЕГДА. BT при подключении очень часто выделывался, иногда приходилось по новой сопряжение делать.Donate: ↑ 04.07.2023 13:48https://rozetka.com.ua/trust_18187/p22120372/ (BT 4.0)
+ гейпад 1708 Xbox ніяких відвалів взагалі небачив
Понимаю, что каждый случай уникальный и зависит от адаптера к адаптеру. Еще перед покупкой BT читал отзывы на самые разные адаптеры и везде 50/50, кому повезло с подключением без проблем, кому нет. Я на своём опыте пришел к выводу, что в плане беспроводного соединения лучше оригинального донгла ничего нет, сопоставимо с проводом по стабильности и надёжности.
Я его купил вместе с геймпадом. По привычке встромлен в клавиатуру работает по сей день без сбоев вообще НИ РАЗУ ещё не было произвольного там дисконекта иль ещё чего
Плюс надо понимать что в целом они там все постоены на +/- одинаковых чипах. Помню с али за 2 бакса брал вайфай донгл (так как если что то тащат домой очень неудобно тянуть патчкорд) ничего тоже работает уже лет 10 по ощущениям Стоит там к слову дишманский реалтек
Added in 4 minutes 11 seconds:
Те ж не панацея. Поки там не побачиш що в середені ну його в баню, особливо зарядні пристрої Все ща стоїть копіечку а китайці за для заробітку зекономлять на всьомуbig_bang: ↑ 04.07.2023 14:29 є ж baseus, ugreen, essager і з ними все ок)
-
big_bang
Member
- спойлер
- Donate: ↑ 04.07.2023 16:12
Ну если сразу покупать комплектом то офк лучше донгл что бы не махаться с рандомом...Dremjke: ↑ 04.07.2023 14:14
Я что-то типа такого же покупал год назад. Первое время было всё ок, потом начались приколы приходящие и уходящие. До этого адаптера покупал дешманский на али, там было еще хуже, но терпимо. Купил оригинальный донгл и работает как по маслу, подключается с первого раза идеально ВСЕГДА. BT при подключении очень часто выделывался, иногда приходилось по новой сопряжение делать.
Понимаю, что каждый случай уникальный и зависит от адаптера к адаптеру. Еще перед покупкой BT читал отзывы на самые разные адаптеры и везде 50/50, кому повезло с подключением без проблем, кому нет. Я на своём опыте пришел к выводу, что в плане беспроводного соединения лучше оригинального донгла ничего нет, сопоставимо с проводом по стабильности и надёжности.
Я его купил вместе с геймпадом. По привычке встромлен в клавиатуру работает по сей день без сбоев вообще НИ РАЗУ ещё не было произвольного там дисконекта иль ещё чего
Плюс надо понимать что в целом они там все постоены на +/- одинаковых чипах. Помню с али за 2 бакса брал вайфай донгл (так как если что то тащат домой очень неудобно тянуть патчкорд) ничего тоже работает уже лет 10 по ощущениям Стоит там к слову дишманский реалтек
Те ж не панацея. Поки там не побачиш що в середені ну його в баню, особливо зарядні пристрої Все ща стоїть копіечку а китайці за для заробітку зекономлять на всьомуbig_bang: ↑ 04.07.2023 14:29 є ж baseus, ugreen, essager і з ними все ок)
[/quote]
з цима конторами проблем жодного разу не мав
-
UzVN
Junior
Доброго дня, є таке питання. Доживає в мене останні дні контроллер від коробки 360 і ось виникло питання на що його замінити. Подивився я на нові боксовські і трохи не можу зрозуміти ціноутворення, (там ревізії різні чі що?), від 2к до 4к, і б/у ціна мені не дуже зрозуміла, продавати вживані дешевше на 300грн ніж нові....?
-
Ostin
Member
Забудьте про б\в пади. Будь-який пад - це розхідник, якщо інтенсивно використовується. Інколи може лежати на поличці, звісно. Але в загальному - це ігровий девайс, який має сильну деградацію з часом. б\в можна дивитись при дуже сильній знижці відносно нового.UzVN: ↑ 19.07.2023 07:29б/у ціна мені не дуже зрозуміла, продавати вживані дешевше на 300грн ніж нові....?
-
UzVN
Junior
Тоді таке питання, що зараз можна взяти з контроллерів без привязки до бренду? Мене від 360 цілком влаштовував поки він не почав розсипатись.Ostin: ↑ 19.07.2023 08:35Забудьте про б\в пади. Будь-який пад - це розхідник, якщо інтенсивно використовується. Інколи може лежати на поличці, звісно. Але в загальному - це ігровий девайс, який має сильну деградацію з часом. б\в можна дивитись при дуже сильній знижці відносно нового.UzVN: ↑ 19.07.2023 07:29б/у ціна мені не дуже зрозуміла, продавати вживані дешевше на 300грн ніж нові....?
-
Ostin
Member
UzVN
Традиційно прийнято радити пади від консолей, бо це ігрові девайси для геймерів. В принципі, так воно і є. Якщо бюджет дозволяє, берете новий від бокса та й усе.
Традиційно прийнято радити пади від консолей, бо це ігрові девайси для геймерів. В принципі, так воно і є. Якщо бюджет дозволяє, берете новий від бокса та й усе.
-
UzVN
Junior
Дяк, а в боксовських є якись ревізії?Ostin: ↑ 19.07.2023 11:23 UzVN
-
afhpwnd
Member
А що трапилося з геймпадами?
Сонькові зникли з прилавків, майкрософтовськи теж не дуже часто зустрічаються. Та й ціни значно виросли.
Не так давно дуалшоки по тисячі можно було знайти майже в будь якому магазині, а зараз від майкрософту по 3700 пхають.
Альтернативи є?
Потрібен бездротовий геймпад малому для ПК.
У мене дуалшок 4, та трохи набридло постійно софт запускати, щоб він дружив зі всіма іграми.
Відправлено через 28 хвилин 14 секунд:
До речі. У чому різниця в цих падах?
https://rozetka.com.ua/376358253/p376358253/
https://rozetka.com.ua/microsoft-889842 ... 365248425/
Сонькові зникли з прилавків, майкрософтовськи теж не дуже часто зустрічаються. Та й ціни значно виросли.
Не так давно дуалшоки по тисячі можно було знайти майже в будь якому магазині, а зараз від майкрософту по 3700 пхають.
Альтернативи є?
Потрібен бездротовий геймпад малому для ПК.
У мене дуалшок 4, та трохи набридло постійно софт запускати, щоб він дружив зі всіма іграми.
Відправлено через 28 хвилин 14 секунд:
До речі. У чому різниця в цих падах?
https://rozetka.com.ua/376358253/p376358253/
https://rozetka.com.ua/microsoft-889842 ... 365248425/
-
neo89skynet
Member
Як не мене то краше узяти щось брендове, sony aбо microsoft.
По посиланням рiзниця у кольорi? Або може ревiзiя якась iз останнiх у дорощого, краще спитати у самому магазинi.
По посиланням рiзниця у кольорi? Або може ревiзiя якась iз останнiх у дорощого, краще спитати у самому магазинi.
-
Ostin
Member
afhpwnd
Перший кращий, бо з кабелем комплектується.
Пади за 100 доларів - то зашквар) Все життя на амазоні по 40-50 продаються.
Перший кращий, бо з кабелем комплектується.
Пади за 100 доларів - то зашквар) Все життя на амазоні по 40-50 продаються.
-
Donate
Member
Я чудовий FLYDIGI VADER 3 PROneo89skynet: ↑ 07.10.2023 10:59 Як не мене то краше узяти щось брендове, sony aбо microsoft.
Але ціна його навідь даже вища чим за брендовий
-
Entar
Member
Доброго дня, я ніколи в житті не грав з геймпадом на телевізорі (не було приставок, нічого такого). Хотілося б спробувати, раптом сподобається.)
Планую якраз взяти rtx 4070, отже зможу в 4К пограти на телевізорі.
Питання - який геймпад взяти, щоб, з одної сторони, якщо досвід не зайде - не було сильно жалко, з іншої - щоб геймпад не був таким лайновим що цей досвід зіпсує.
P.S. Телевізор без блютуза, тільки вайфай.
Планую якраз взяти rtx 4070, отже зможу в 4К пограти на телевізорі.
Питання - який геймпад взяти, щоб, з одної сторони, якщо досвід не зайде - не було сильно жалко, з іншої - щоб геймпад не був таким лайновим що цей досвід зіпсує.
P.S. Телевізор без блютуза, тільки вайфай.
-
Ostin
Member
Геймпад коннектиться до пк, а не до телевізора.Entar: ↑ 31.10.2023 15:28Телевізор без блютуза, тільки вайфай.
-
Grimmjow
Member
хэбокс wireless controller для пука.
-
Ostin
Member
Будь-який брендовий, який популярний на вторинному ринку. Якщо не зайде - можна продати і не втратити всі гроші.Entar: ↑ 31.10.2023 15:28Питання - який геймпад взяти, щоб, з одної сторони, якщо досвід не зайде - не було сильно жалко, з іншої - щоб геймпад не був таким лайновим що цей досвід зіпсує
-
Entar
Member
Ну на материнці теж немає блютузаOstin: ↑ 31.10.2023 15:31 Геймпад коннектиться до пк, а не до телевізора.
-
Ostin
Member
Entar
Значить треба купити геймпад з блютуз адаптером, або окремо адаптер, або по кабелю грати.
Значить треба купити геймпад з блютуз адаптером, або окремо адаптер, або по кабелю грати.
-
Entar
Member
Ви маєте на увазі, взяти на бв ринку? Тут вище писали що вони зношуються і краще не треба...Ostin: ↑ 31.10.2023 15:32 Будь-який брендовий, який популярний на вторинному ринку. Якщо не зайде - можна продати і не втратити всі гроші.
Отправлено спустя 1 минуту :
Я так розумію щось таке?:Ostin: ↑ 31.10.2023 15:34 Entar
https://up2date.com.ua/microsoft-xbox-s ... apter.html
Варіанти +- гарні дешевше є?
-
Ostin
Member
Entar
Ні. Купити щось із відомих нових. Найкраще для пк це XBOX Controller.
За посиланням воно і є. Контролер і блютуз.
Щось дешевше є, але рекомендувати таке важко. Я собі можу експериментувати, в якості першої купівлі хочеться рекомендувати перевірене типу Xbox.
Ні. Купити щось із відомих нових. Найкраще для пк це XBOX Controller.
За посиланням воно і є. Контролер і блютуз.
Щось дешевше є, але рекомендувати таке важко. Я собі можу експериментувати, в якості першої купівлі хочеться рекомендувати перевірене типу Xbox.