Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
vovse
Junior

Повідомлення

KolSer: 02.10.2023 23:28
Alex_Lviv: 02.10.2023 23:17 а тепер картина з незабором (пошкодження, підміна і т.п.) отримувачем - тут політ фантазії можна включати :D
На скільки я зрозумів, варіант через поштомат стосується тільки відправки, отримання як і раніше виключно у відділенні.

Ось ця новина https://novaposhta.ua/olx_vidpravka_z_poshtomatu/
не тільки у відділенні, на деяких оголошеннях вже є доставка кур'єром :eek:
HighVoltageLP
I should go

Повідомлення

Alex_Lviv: 02.10.2023 01:34
HighVoltageLP: 01.10.2023 14:42
та квитанция то есть, дело в том что отправитель не я, а ОЛХ Ємаркет, т.е. по идее и рекламацию должно юрлицо оформлять
ну як відправником може бути якийсь ОЛХ Ємаркет ? - невже самі не розумієте шо несете повний бред ? :facepalm:
скрін квитанції, де таке написано ? або то зовсім не ТН, а якийсь їхній чек касовий

ось, скрін стікера з ЛОХ-доставки : і відправник і отримувач - приватні особи, що цілком логічно (олх вказано в полі коментаря лиш) , і за весь процес від моменту як відправили посилку ... і до моменту вручення її в руки отримувачу, чи при звороті відправнику - відповідає виключно служба доставки і ніхто інший! - так дійшло ?
спойлер
LOX-dost000.PNG
Отправлено спустя 1 минуту 12 секунд:
Xardas_95
ну це повний трешак https://chas.news/news/ni-bl-tse-ya-zab ... li-istorii , я про лінк Ваш :lol:
От мне тоже интересно как, но так оно и есть, как оказалось)

Отправлено спустя 3 минуты 14 секунд:
Зображення

Но согласен, бред полнейший
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

HighVoltageLP
та я вже побачив, тут скидали скріни...

ще раз вибачаюсь, був неправий:
viewtopic.php?p=3669641#p3669641

в таке складно повірити не побачивши (ні логіки, ні здорового глузду), але як видно в УП може бути все :facepalm:

пс: в любому сервісі, якісь дії з відправленням (будь-що, запит, скарга ...) може ініціювати лише відправник , в даному випадку - це абсолютний тупік.

Отправлено спустя 1 час 4 минуты 23 секунды:
хм... щойно "випробував на собі" :D
лох-доставкою останній раз ще в серпні висилав, все ОК було.
вчора захотіли одну дрібницю через Міст - без проблем, зранку відправив
щойно написав покупець, питає чи зможу сьогодні відправити,,,
захожу в олх - пише "очікує відправки", клікаю на трекер, а там таке:
спойлер
Зображення
* квитанцій ніяких не маю, але на точці там хлопці знайомі, завтра спитаю що за приколи
Krawez
Member

Повідомлення

Alex_Lviv
А я на днях питав, чи можна зараз відправляти ОЛХ доставкою :) .
WalkMan
Member

Повідомлення

ну почалось… скоріш за все, принципово не буду купувати у таких
Зображення
vovse
Junior

Повідомлення

WalkMan: 04.10.2023 22:17 ну почалось… скоріш за все, принципово не буду купувати у таких
Зображення
а ціна у нього яка сама низька?)
Krawez
Member

Повідомлення

WalkMan: 04.10.2023 22:17 ну почалось… скоріш за все, принципово не буду купувати у таких
Зображення
Покращений сервіс дешевим не буває :)
WalkMan
Member

Повідомлення

vovse: 04.10.2023 22:20а ціна у нього яка сама низька?)
ну, а яка різниця? Там вело запчастини, не те щоб я шось шукав, просто попалось оголошення.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Krawez: 04.10.2023 21:30 Alex_Lviv
А я на днях питав, чи можна зараз відправляти ОЛХ доставкою :) .
можна, чому ж ні, але щось до 300 грн, таке що й викинути не шкода,
доїде чи не доїде - щоб не важливо ))

по ранковій посилці - на олху вже пише в дорозі, отримувач смс отримав,,, але в мене в кабінеті Міст тої посилки не показує :eek: - раніше там всі були, з затримкою 1-2 години але були

Отправлено спустя 2 минуты 2 секунды:
vovse: 04.10.2023 22:20 а ціна у нього яка сама низька?)
ось то дивитись
якщо там гайки за 30-40 грн - то цілком логічно +10 дописувати
але як товар 2-3тис - то вже дурість, +10 причіпляти
WalkMan
Member

Повідомлення

UPD: ціна далеко не по низу ринку
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

згадав, зараз НП якось активно впарюють свою опцію "Сейф-сервіс", не думаю що приживеться, народу пояснювати -то капець :D , якщо отримувач вже в курсі тої опції - то жодних проблем немає
2 посилки так успішно вже поїхали і отримані - всі задоволені :)
leonid4d
Junior

Повідомлення

Alex_Lviv: 03.10.2023 18:53 fds2002
Там дофігіща стоп слів різних, здогадатись не реально

Продано - давно блокується!
Звісно маразм, але в тому і є всять суть олха

Обійти можна легко, замість кирилиці підміняти букви з латинки, о на нуль міняти
Актуально, коли в лоті багато різного, на фотках то видно, а по факту продано

Напр: пpoдaн0
Скопіювати, вставити - пропустить ))

З телефона, звісно нереально щось додавати, але можна листати лоти, дивитись
+ з телефона не так часто висить як з компа
А зачем в тексте объявления слово продано? Для списков из 50 позиций, где 80% нет в наличии? Так они поиск засирают, правильно удаляют.

Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
Зображення
Так а с каки таких продавец должен терять деньги из-за способа доставки удобного тебе? Оплачивай на карту - не будет наценки.
glizz
Junior

Повідомлення

Так, чисто поржать.
с этих всех "+1000% просмотров, + 2000% покупок"
куплена рекламная опция на пробу.
по факту + 15% просмотров, и то не факт что реклама а не недельный тренд.
+ 0 звонков
+ 0 заказов
Вкладення
02.JPG
Ektalion
Member

Повідомлення

Перегляди та список обранних до лампочки. Ні на що не впливають.
NFS-Racer
Member

Повідомлення

glizz
Очевидно что это просто рубка бабла, цифры они с потолка рисуют чтоб наивные велись. Нормальный товар по нормальной цене продается и так.
WalkMan
Member

Повідомлення

leonid4d: 05.10.2023 10:06Так а с каки таких продавец должен терять деньги из-за способа доставки удобного тебе?
тобто мені OLX Доставка зручна, але продавцю це «пекельні борошна»? Він же при реєстрації погодився з правилами сервісу. Якщо цей бариган настільки скнара, то можливо простіше +100грн до цінника добавити і не страждати? Тим паче, що ціна у нього не супер низька.
Skoda
Junior

Повідомлення

WalkMan: 05.10.2023 13:32
leonid4d: 05.10.2023 10:06Так а с каки таких продавец должен терять деньги из-за способа доставки удобного тебе?
тобто мені OLX Доставка зручна, але продавцю це «пекельні борошна»? Він же при реєстрації погодився з правилами сервісу. Якщо цей бариган настільки скнара, то можливо простіше +100грн до цінника добавити і не страждати? Тим паче, що ціна у нього не супер низька.
Не зрозумів, а що не так хоче продавець?

Мені підтримка олх відповіла, що олх- доставка не обов'язкова, і можна нею не відправляти (відмовляти).
leonid4d
Junior

Повідомлення

WalkMan: 05.10.2023 13:32
Так он правила не нарушает. И когда он соглашался - комиссии этой не было. В цену заложить можно, конечно, но тогда она будет выше для того, кто покупает по предоплате и в поиске выдавать будет ниже.
maxhim
Junior

Повідомлення

Не знаю, стоит ли этим заморачиваться, но может кто лучше знает. Хочу купить диск за 2000 по олх доставке Укрпочтой, деньги на приват карте для выплат, это у меня visa. Есть акция бесплатной доставки при оплате картой мастер кард - единственный вариант у меня - универсальная. Если я переведу на нее 2000 своих денег, куплю с нее по олх доставке, то вроде комиссия 1%, то есть 20 грн. Если кредитными платить, то там что-то вообще, 10% что-ли. А просто с карты для выплат заплатить, сколько там процент, я не знаю, может тоже 1% и за доставку заплатить еще, хоть и не много. Еще вспомнил, что есть интернет картка гривневая мастер кард.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Дочитав, лиш до 2го рядка "Хочу купить диск за 2000 по олх доставке Укрпочтой" 🙄
Відповісти