Останні статті і огляди
Новини
Cyberpunk 2077 повернулася до списку найпопулярніших ігор Steam
-
Геральт
Member
Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 повернулася до списку найпопулярніших ігор Steam
Маркетинг в них, треба визнати, на рівні. Гра 2020 постійно десь згадується
-
dret09
Member
Маркетинг маркетингом, але гру вони підтягнули знатно. Зараз перепроходжу втретє - за деякими аспектами це як нова гра (прокачка, поведінка світу...). Молодці поляки що не закинули і доробилиГеральт: ↑ 27.09.2023 11:27 Пропоную обговорити Cyberpunk 2077 повернулася до списку найпопулярніших ігор Steam
-
Vpupkin
Member
Геральт
Киберпанк не грех пару раз пройти, а ещё с обновление 2.0 подтянулись те кто не хотел кушать сырое на релизе, у игры как будто второй релиз с наплывом старых и новых игроков.
Киберпанк не грех пару раз пройти, а ещё с обновление 2.0 подтянулись те кто не хотел кушать сырое на релизе, у игры как будто второй релиз с наплывом старых и новых игроков.
-
Telcontar
Member
Тримався до оновлення заліза, почав грати одразу з 2.0 та ще й з нашою локалізацією - я в захваті
-
AntonyKandaurov
Member
Підтримую думки вище. Хто хотів пограти але замість того пішов дивитися підбірки багів на ютубі - може спокійно запускати та грати, гра вилизана максимально.
-
Kravan
Member
Ну такое, сюжет тот же. не знаю прошел на выходе, больше уже все. Но игра - да, не плохая. 7/10 я бы сказал.
Ну и те кто говорят что щас там багов нет - протрите розовые очки)))) Там их не просто есть, а есть вагон и тележка.
Ну и те кто говорят что щас там багов нет - протрите розовые очки)))) Там их не просто есть, а есть вагон и тележка.
-
AntonyKandaurov
Member
Kravan
ось і де ви їх знаходите? в мене все як годинник, навіть нєпісі автівку обходять добре якщо її запхати на тротуар. ось граю вже більше 12 годин і нічого в очі не потрапило що можно було би монтувати в підбірку багів кібербага, ось жодного разу.
ось і де ви їх знаходите? в мене все як годинник, навіть нєпісі автівку обходять добре якщо її запхати на тротуар. ось граю вже більше 12 годин і нічого в очі не потрапило що можно було би монтувати в підбірку багів кібербага, ось жодного разу.
-
The_Rusik
Member
Есть смысл качать на мой «корч»? На низких настройках в 30 фпс нет желания играть.
-
NUN4AG
Member
Я на 3600 + 1650S релізну версію на низько-середніх налаштуваннях проходив з 40-50 кадрами, якщо пам'ять не зраджує. Якщо в тебе немає картки для ультра налаштувань з повним рейтрейсінгом на QHD/4K з DLSS 3.5, то або чекай коли з'явиться, або грай зараз на середніх налаштуваннях з 50-60 кадрами у FullHD.The_Rusik: ↑ 27.09.2023 13:16 Есть смысл качать на мой «корч»? На низких настройках в 30 фпс нет желания играть.
Нових DLC не буде, т.щ. я б грав зараз і не парився.
-
manbearboar
Member
В 2020 вышла бета версия, фактически релиз только сейчас.Геральт: ↑ 27.09.2023 11:27Гра 2020
-
unique-neon
Member
Наприклад тут мій досвід з v2.0AntonyKandaurov: ↑ 27.09.2023 12:56ось і де ви їх знаходите?
Ще від іншого дописувача бачив про постійні дтп і підлітаючі машини, теж бачив, але в тому коменті не писав.
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
А ще зі стіму відгук - що купу речей, які були в наявності, з інвентаря просто забрали, або що зібрані бронькі без статів, бо лінь було мігрувати.
-
Геральт
Member
Куртка ще не раз буде її "релізити"manbearboar: ↑ 27.09.2023 14:14В 2020 вышла бета версия, фактически релиз только сейчас.Геральт: ↑ 27.09.2023 11:27Гра 2020
-
Dremjke
Member
Всё, что связано с тенями и освещением, ставь на низкое, остальное - на среднее. там же лок на 60 кадров и будет неплохая картинка и с производительностью порядок.The_Rusik: ↑ 27.09.2023 13:16Есть смысл качать на мой «корч»? На низких настройках в 30 фпс нет желания играть.
-
kawalot
Member
Так-так, гра вилизана максимальноAntonyKandaurov: ↑ 27.09.2023 12:22 Підтримую думки вище. Хто хотів пограти але замість того пішов дивитися підбірки багів на ютубі - може спокійно запускати та грати, гра вилизана максимально.
- спойлер
Такої кількості багів я навіть на релізі не бачив.
-
AntonyKandaurov
Member
Добре, значить мені так "везе". В 2021 коли вперше пройшов KП2077 то бачив чималенько всяких дрібних багів. Доречі на першому сейві не зміг отримати ачівку по закриттю всіх кіберпсихозів бо одне завдання багнуло та не зараховувалось.
На 2.0 все працює, нічого ні разу не впіймав. Поки що.
P.S. здається деякі люди спеціально заходять лише щоб відловити якийсь баг, бо це ж кіберпанк - розсадник багів.
Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
NUN4AG
Перший раз пройшов на р5 1600 16гб ОЗП та 980ті. Можете грати спокійно, лишень пограйтеся із налаштуваннями графіки.
На 2.0 все працює, нічого ні разу не впіймав. Поки що.
P.S. здається деякі люди спеціально заходять лише щоб відловити якийсь баг, бо це ж кіберпанк - розсадник багів.
Отправлено спустя 1 минуту 27 секунд:
NUN4AG
Перший раз пройшов на р5 1600 16гб ОЗП та 980ті. Можете грати спокійно, лишень пограйтеся із налаштуваннями графіки.
-
Prescott
Member
ИМХО КП77 именно та игра удовольствие от которой получаешь в том числе за счёт хорошего ПК, если прям нет сильной "хотелки" - придержите до апгрейда.The_Rusik: ↑ 27.09.2023 13:16Есть смысл качать на мой «корч»? На низких настройках в 30 фпс нет желания играть.
PS
Первый раз проходил на 8700К + 3080 в 2К ультра с РТ + длсс качество, 50-60 фпс очень даже
-
Donate
Member
Треба тільки пошукати де там моя прожарка мого ЦП
Це якщо через дві години геймплею якщо що
Це якщо через дві години геймплею якщо що
-
kawalot
Member
Ну ось, спеціально не шукав. Шукав по квесту жінку-копа на ринку, а натрапив на чергового мутанта Це ось прямо тільки-но скрін зробив.AntonyKandaurov: ↑ 27.09.2023 15:38 P.S. здається деякі люди спеціально заходять лише щоб відловити якийсь баг, бо це ж кіберпанк - розсадник багів.
- спойлер
-
_nic
Member
реди вмазалися якоюсь наркотою та накинули нових пасхалок
https://en.wikipedia.org/wiki/Fine-structure_constant
https://en.wikipedia.org/wiki/Fine-structure_constant
-
Trap
Member
За ті ж 12-13 годин побачив багато дрібних багів — то противник всередину текстури тачки зайшов, то якийсь предмет рандомно у повітрі завис, то при огляді перса шкіра як металева текстура поверх нормальної, то жителі самі під колеса кидаються.AntonyKandaurov: ↑ 27.09.2023 12:56 Kravan
На враження від гри не впливає (якщо критичних багів не буде), сюжет і атмосфера на висоті. Але сам факт, що "вилизаною" гру не назвеш...