Guerrilla офіційно анонсувала ПК-версію Horizon Forbidden West

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
maksim2020
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Guerrilla офіційно анонсувала ПК-версію Horizon Forbidden West
А колись Sony казала, що її ігри не будуть портовані на ПК, ніколи-ніколи...
Guest003
Member

Повідомлення

Цусіму би портували) Хоч вона у мене на пс5 є, але я б пограв на пк)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

maksim2020: 27.09.2023 16:38 Пропоную обговорити Guerrilla офіційно анонсувала ПК-версію Horizon Forbidden West
після придбання актівіжн майками, таких портів стане ще більше.
Nikolaus
Member

Повідомлення

maksim2020: 27.09.2023 16:38 А колись Sony казала, що її ігри не будуть портовані на ПК, ніколи-ніколи...
А мелкософт говорила, что 10ка последняя винда, а Билли, что 640 КБ на самом деле хватит всем, а перед выборами кандидаты каждый раз обещают золотые горы, а..., а..., а...
Guest003: 27.09.2023 16:41 Цусіму би портували) Хоч вона у мене на пс5 є, але я б пограв на пк)
Да все бы портировали, кому-то нравится на ПК, кому-то на приставке. Сделали бы возможность с одного аккаунта играть на каком хочешь устройстве.
Nutbar
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 27.09.2023 16:50 після придбання актівіжн майками, таких портів стане ще більше.
Можете пояснити чому? І вже наче все що можна було (із цікавого) портували чи анонсували.
Misteri
Member

Повідомлення

Nikolaus: 27.09.2023 16:54
maksim2020: 27.09.2023 16:38 А колись Sony казала, що її ігри не будуть портовані на ПК, ніколи-ніколи...
А мелкософт говорила, что 10ка последняя винда, а Билли, что 640 КБ на самом деле хватит всем, а перед выборами кандидаты каждый раз обещают золотые горы, а..., а..., а...
а если ещё вспомнить все обещания и клятвы наших бывших то можно вообще приуныть и не.... "вынырнуть" обратно....
fantomrulezz
Member

Повідомлення

Чудово, найграфоніша гра сучасності вийде на ПК і стане ще краще.
Фінальний босфайт у доповненні - один з найепічніших, що бачив в іграх.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Первая часть не особо зашла, но до конца дотерпел. На вторую особых надежд нету, может хоть графика будет приличная, а не тот ужас что 3080ти едва вытягивала.
Nutbar
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 27.09.2023 16:56 Фінальний босфайт у доповненні - один з найепічніших, що бачив в іграх.
Та ну... стоїш вицілюєш модулі, відстрибуєш від очередної прогнозованої атаки. Дуже таке собі) Епічності десь нуль. А от що до графіки погоджуюсь. Як воно йшло на PS4 взагалі не розумію.
спойлер
Зображення
І по оптимізації є великі сподівання. Перша частина в 90-120к/с гралася.
daesz
Member

Повідомлення

перша була доволі посередня, фактично АС в новій обгортці. На другу навіть не бачив хвалебних відгуків. Побачимо що вони там набудували :)
venom253
Member

Повідомлення

Перша сподобалась - такий собі фар-край праймал на максималках і в майбутньому, цю частину тільки за рахунок графіки і дизайну спробую.
Nutbar
Member

Повідомлення

daesz: 27.09.2023 17:00 перша була доволі посередня, фактично АС в новій обгортці. На другу навіть не бачив хвалебних відгуків. Побачимо що вони там набудували :)
Перша частина: відьмак на мінімалках в плані геймплею, але класний сюжет. Ніякими АС там і не пахне, крім хованок в кущах.
Друга частина: допрацьовані механіки, дуже багато навичок та зброї, навіть занадто. Багато змін в плані зручності та QoL. Але в сюжет програли. Хоча якщо розглядати кожен квест окремо, то все одно прикольно.
Icipher
Member

Повідомлення

Елой не кину , та пити не брошу :super:
Telcontar
Member

Повідомлення

Nikolaus: 27.09.2023 16:54 а Билли, что 640 КБ на самом деле хватит всем
Тільки от Біллі такого не казав :shuffle: а в іншому все вірно.
fleagull
Member

Повідомлення

Перша взагалі не сподобалась, ледве дотерпів до кінця. Тому другу пропущу
Yalg
Member

Повідомлення

maksim2020: 27.09.2023 16:38 Пропоную обговорити Guerrilla офіційно анонсувала ПК-версію Horizon Forbidden West
Бабло победило зло. Ждём мод на фитоняшку на релизе.
Павло
Member

Повідомлення

Vpupkin: 27.09.2023 16:57 Первая часть не особо зашла, но до конца дотерпел. На вторую особых надежд нету, может хоть графика будет приличная, а не тот ужас что 3080ти едва вытягивала.
А хіба 3080 ті не тягне її на максималках в 4к? Чи то ви на релізі грали?
А на рахунок графіки мені вона якраз і сподобалась! Хоча я маю на увазі і графіку і дизайн разом узять! А ось фізика там відсутня… Крізіс 1 та Фаркрай 2 передають привіт :lol:
KudzoSt
Member

Повідомлення

От первой части двоякое впечатление.
Пока играл год назад, казалась среднячком. Ну или чуть выше среднего. Нормальная графика, нормальный сюжет, нормальные механики. Ничего выдающегося.
Сейчас установил РДР2 и понимаю, что совершенно не хочу в него играть, а хочу перепройти HZD.
Благодаря новости смогу теперь отложить перепрохождение на пару лет до выхода второй части.
lamer02
Member

Повідомлення

Это та игра где есть "сильные,независимые женщины" ?
Nutbar
Member

Повідомлення

Павло: 27.09.2023 18:25 А хіба 3080 ті не тягне її на максималках в 4к?
Тягне аж бігом. Я не зможу згадати порт з графікою такого ж рівня і кращим фпс. Та навіть і не тільки порт.
Відповісти