Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.09.2023 14:01 а если стекло отклеится от нагрева))?
Стекло от нагрева врятли вообще может отклеится, там клей заводской очень хороший, это не Т-9000 проклеить после того как телефон разобрали. Что может это вздутая батарея :shuffle: Но от этого вообще никто не застрахован :rotate: Литиевые батареи очень опасная штука :rotate:
Вот такого без проблем можно найти на любой смартфон
Зображення
идешь на реддит пишешь как пример "iphone 14 battery swelling"

Некоторые гении запускают тяжёлое ПО при зарядке или ставят на "торпеду" автомобиля свой великолепный чёрный телефон :rolleyes: Никто офк об этом прямо не скажет :rolleyes:
snapdragon999
Member

Повідомлення

та этот пиксель греется сам по себе
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.09.2023 14:17 та этот пиксель греется сам по себе
Как и любой другой смартфон и что? :laugh:

Вот это ты считаешь нормальным для бюджетного смартфона?
спойлер
Зображення
А вот это горячий и троттлит...
спойлер
Зображення
Этот тоже
спойлер
Зображення
snapdragon999
Member

Повідомлення

Donate: 27.09.2023 14:55
snapdragon999: 27.09.2023 14:17 та этот пиксель греется сам по себе
Как и любой другой смартфон и что? :laugh:

Вот это ты считаешь нормальным для бюджетного смартфона?
спойлер
Зображення
А вот это горячий и троттлит...
спойлер
Зображення
Этот тоже
спойлер
Зображення
шо это за пурга? во время зарядки? так может там зарядка мощнее то и температура выше.
Donate
Member

Повідомлення

snapdragon999: 27.09.2023 15:18 шо это за пурга? во время зарядки? так может там зарядка мощнее то и температура выше.
Зображення
viperest1
Member

Повідомлення

Привіт народ .
Якось бажано по-конкретніше , щоб багато не читати :gigi:
Племінниця взяла 14 про макс і реально задоволена , правда я його в руках не тримав , бо від неї далеко.
Мій телефон помало :rip: ( самсунг А72) , батарею міняти не хочу і ОЛЕД мабуть вицвів, бо на екрані видно рамки від гри і інших іконок.
Задумуюсь взяти 15 про макс на 256 гб . Брати і забути на 3 роки про апгрейди :shuffle: ?
Donate
Member

Повідомлення

viperest1: 29.09.2023 14:52 Привіт народ .
Племінниця взяла 14 про макс і реально задоволена , правда я його в руках не тримав , бо від неї далеко.
Мій телефон помало :rip: ( самсунг А72) , батарею міняти не хочу і ОЛЕД мабуть вицвів, бо на екрані видно рамки від гри і інших іконок.
Задумуюсь взяти 15 про макс на 256 гб . Брати і забути на 3 роки про апгрейди :shuffle: ?
Якщо гроші є бери. Він років на 10 :laugh:
viperest1
Member

Повідомлення

Donate
Реально на 10 чи це сарказм :shuffle: ?
Просто в мене завжди "андроїд" і самсунг ;) .

І ще таке - на що звернути увагу коли буду купляти?, не можуть підсунути підробку замість оригінала :shuffle: ? Де дивитись і як перевірити ? Звісно, що купляти на вулиці в не знаю кого не буду , но - береженого Бог береже ;) , а гроші таки великі :(
7mindfields
Member

Повідомлення

viperest1: 29.09.2023 14:52 Привіт народ .
Де логіка? Як самсунг, то мід брати, а якщо айфон - тільки самий жирний, коли ти навіть не чув про lidar чи prores? :facepalm: враховуючи що ніколи не користувався iOS - якщо так сильно потрібен той динамічний острів - можна взяти 14 про, якщо ні - 13 про, і непогано так заощадити (в контексті айфонів)
snapdragon999
Member

Повідомлення

viperest1: 29.09.2023 15:56 Donate

І ще таке - на що звернути увагу коли буду купляти?, не можуть підсунути підробку замість оригінала :shuffle: ? Де дивитись і як перевірити ? Звісно, що купляти на вулиці в не знаю кого не буду , но - береженого Бог береже ;) , а гроші таки великі :(
Купи в нормальном магазине новый запечатный, с гарантией.Но брать на старте продаж по таким деньгам это конечно бред.
stereo
Junior

Повідомлення

13 pro может стоить 24? или скам
odessitmws
Member

Повідомлення

viperest1
своих денег он не стоит
7mindfields
Member

Повідомлення

stereo: 29.09.2023 19:25 13 pro может стоить 24? или скам
Може, но в дуже сумному стані
stereo
Junior

Повідомлення

7mindfields: 29.09.2023 19:44
stereo: 29.09.2023 19:25 13 pro может стоить 24? или скам
Може, но в дуже сумному стані
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/v-horos ... bserved_ad
er[socrates]
Member

Повідомлення

stereo
подозрительно низкая цена, вероятно там уже неоригинальная комплектуха внутри
Donate
Member

Повідомлення

7mindfields: 29.09.2023 16:28 Де логіка? Як самсунг, то мід брати, а якщо айфон - тільки самий жирний, коли ти навіть не чув про lidar чи prores? :facepalm: враховуючи що ніколи не користувався iOS - якщо так сильно потрібен той динамічний острів - можна взяти 14 про, якщо ні - 13 про, і непогано так заощадити (в контексті айфонів)
Якщо є лишні 60к чому ні. Люди 4090 ось беруть для іграшок. Чим айфон кращий? :gigi:

Added in 3 minutes :
Тоді проще так :laugh: Ці хоть говорять що телефон сірий :laugh:
https://skay.ua/uk/iphone-13/53786-appl ... night.html
Або 32к офіційно
https://rozetka.com.ua/apple_iphone_13_ ... 318463663/

Майте на увазі що в айфоні закрита ОС це може створювати труднощі якщо ви розумієте навіщо вам взагалі вам це, наприклад просто так передати деякі файли по блютузу або поставити мелодію на виклик в два кліка.

Added in 3 minutes 33 seconds:
viperest1: 29.09.2023 15:56 Donate

Ну за років 10 вас і зменшаться бажання від телефону :laugh:
7mindfields
Member

Повідомлення

Нажаль, не вмію гадати по олх, це реально може бути франкенштейн з алі, все таки вже два роки девайсу
Donate: 29.09.2023 19:57
7mindfields: 29.09.2023 16:28 Де логіка? Як самсунг, то мід брати, а якщо айфон - тільки самий жирний, коли ти навіть не чув про lidar чи prores? :facepalm: враховуючи що ніколи не користувався iOS - якщо так сильно потрібен той динамічний острів - можна взяти 14 про, якщо ні - 13 про, і непогано так заощадити (в контексті айфонів)
Якщо є лишні 60к чому ні. Люди 4090 ось беруть для іграшок. Чим айфон кращий? :gigi:
В тому і сенс, що з останніми серіями межа між про та про макс стерлася, тепер це тупо важка лопата, яка нічим не краще за звичайну прошку :dontknow:
Evgen88
Member

Повідомлення

Новые титановые iPhone 15 сильно перегреваются

Тысячи покупателей заявили, что их iPhone 15 Pro с титановым корпусом становятся слишком горячими, чтобы их можно было держать в руках во время видеозвонков, игр в игры или прослушивания музыки.

Также пишут, что айфоны сильно греются и когда их не используют.

https://www.telegraph.co.uk/business/20 ... -complain/

Для затравки инфо :lol: :lol: :lol:
7mindfields
Member

Повідомлення

Evgen88: 29.09.2023 21:25 Новые титановые iPhone 15 сильно перегреваются

Тысячи покупателей заявили, что их iPhone 15 Pro с титановым корпусом становятся слишком горячими, чтобы их можно было держать в руках во время видеозвонков, игр в игры или прослушивания музыки.

Нарешті ти знайшов для себе виправдання, щоб купити поко :laugh:
Evgen88
Member

Повідомлення

7mindfields: 29.09.2023 21:32
Evgen88: 29.09.2023 21:25 Новые титановые iPhone 15 сильно перегреваются

Нарешті ти знайшов для себе виправдання, щоб купити поко :laugh:
Да да да прямо утром побежал его покупать :lol: :lol: :lol: :gigi: :D

Если без шуток, пока ничего не купил и остаюсь в режиме стенбай наблюдаю до Нового Года или до марта 2024 там решу. B-)

Всем еще раз спасибо кто отписал по делу. ;)
Відповісти