бо в мене є гревелwow_w: ↑ 03.09.2023 23:06Тоді для чого рівнятись на середню швидкість шосера?
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
dead_rat
Member
Між 105 і Ультегрою практично нема різниці. Якщо не дивитися на надпис, то відрізнити дуже важко.Це якщо механіку з механікою порівнювати.
Ді2 не катав, може колись візьму в аренду, але я скептичний до електроніки.
-
alfredhaos
Member
dead_rat
Скептика більше в частині зарядки, чи є якісь проблеми з самим переклюком? Бо зараз на 105 нічого і не знайдеш, якщо в тебе крайні діапазони розмірної сітки, або ультегра/105 ді2
Скептика більше в частині зарядки, чи є якісь проблеми з самим переклюком? Бо зараз на 105 нічого і не знайдеш, якщо в тебе крайні діапазони розмірної сітки, або ультегра/105 ді2
-
dead_rat
Member
Для мене на ді2 нема хорошої касети, найменша це 11-30 для ультегри і 11-34 для 105. Края передач мені нема де використовувати.alfredhaos: ↑ 04.09.2023 18:07 dead_rat
А от на 11 швидкостей є 12-25 касета, для відносного плоскача кайф.
По сумі ді2 хороша штука якщо окей з ціною.
-
l-m
Member
ді2 це якась лажа зі своїми кабелями та батареями, мороки більше ніж від традиційної трансмісії.
У срама безпровідна набагато зручніше в цьому плані, але не знаю як воно на шосе працює. В мтб ок, але дорого.
У срама безпровідна набагато зручніше в цьому плані, але не знаю як воно на шосе працює. В мтб ок, але дорого.
-
dead_rat
Member
l-m
Згоден, Срам зробив набагато краще.
Згоден, Срам зробив набагато краще.
-
alfredhaos
Member
Але в срамі одразу касету під заміну, дивився на rival - 10/36 стоїть, ще більший діапазон ніж на 105 ді2. Можливо це залежить від велобренду ще.
А механіку ще спробуй знайти...
А механіку ще спробуй знайти...
-
murzik
Member
є хто?
-
Hotspur
Member
єmurzik: ↑ 22.09.2023 11:40є хто?
-
murzik
Member
шо там?
вересень чудвоий, дуже теплий, сонячний, і, по прогнозам погоди, ще 3 тижні точно так буде.
а потім дуже різке і неприємне похолодання
-
dead_rat
Member
Є. Покатав у горах 5 днів, сумарний набір висоти 10 000 метрів.murzik: ↑ 22.09.2023 11:40є хто?
Ні сдох.
-
Hotspur
Member
пробився 3 рази за 2 тижні. за......murzik: ↑ 22.09.2023 11:46шо там?
-
Alex+
Member
Зібрав собі заради прикола "крокодила-тєлєпортатора" (На рамі від якогось хвз).murzik: ↑ 22.09.2023 11:46шо там
Зібрав колеса з оригінальною втулкою хвз, нові покрихи cst втулив майже з автентичним малюнком, каретку на промах, протягнув усі вузли, замастив, підкрасив, підмазав. Знайшов оригінальне шкіряне сідло майже нове, рівненьке з фірмовим скрипом.
Катнув на ньому по місту, згадалась молодість і краще життя. На подив дуже комфортно їхати. На невеликі дистанції по рівній місцевості тепер використовую тільки його. Для тєлєпортації в магазин чи до базару кращого і не треба. Ще й два мішки картоплі можна привезти за потреби
-
dead_rat
Member
Alex+
Вже б фотку додав, так рекламуєш
Вже б фотку додав, так рекламуєш
-
Alex+
Member
dead_rat
Зараз поруч нема. Та і в плані косметики він не привабливий, хром на крилах зліз, рама пошкрябана. Я тільки технічну частину подужав. Доречі забув додати, що на косій рамі збирав. Спочатку було якось ніяково, але потім зрозумів її переваги - вона набагато м'якша, та й ногу закидувати не треба.
Зараз поруч нема. Та і в плані косметики він не привабливий, хром на крилах зліз, рама пошкрябана. Я тільки технічну частину подужав. Доречі забув додати, що на косій рамі збирав. Спочатку було якось ніяково, але потім зрозумів її переваги - вона набагато м'якша, та й ногу закидувати не треба.
-
wtbq
Member
Доброго дня, можливо хтось зможе допомогти консультацією або порекомендує до кого можна звернутись, звісно я готовий заплатити.
Близько півроку придбали для жінки новий бюджетний вел. Згодом стало зрозуміло, що навісне зовсім бюджетне (гальмівні колодки дуже швидко закінчились, ланцюг розтянувся). Крім цього нещодавно при падінні пошкодили задній перемикач швидкості і його треба міняти. Чи можна замовити перемикач більш якісний і все що для цього необхідно? Нижче приводжу спеки:
Задній перемикач
8 передач Shimano Acera
ланцюг КМК Z8
Зірочка коробки передач: 11-32 зубів
Модель: Shimano Altus
Гальма Jak Y-2 180mm перед 160mm зад
Дякую за поради
Близько півроку придбали для жінки новий бюджетний вел. Згодом стало зрозуміло, що навісне зовсім бюджетне (гальмівні колодки дуже швидко закінчились, ланцюг розтянувся). Крім цього нещодавно при падінні пошкодили задній перемикач швидкості і його треба міняти. Чи можна замовити перемикач більш якісний і все що для цього необхідно? Нижче приводжу спеки:
Задній перемикач
8 передач Shimano Acera
ланцюг КМК Z8
Зірочка коробки передач: 11-32 зубів
Модель: Shimano Altus
Гальма Jak Y-2 180mm перед 160mm зад
Дякую за поради
-
murzik
Member
поломка очевидна чи припущення? Можливо погнули "пітуха"? (кріплення між рамою і перемикачем)wtbq: ↑ 25.09.2023 14:15при падінні пошкодили задній перемикач швидкості і його треба міняти.
-
Skoda
Junior
Вообщем- очень странно, что так быстро износилось. Пробег за 3-5 тысяч км?
Имею Альтус и Турней, у жены Турней (ориг)- за 12 лет все отлично работает, цепь не растянута (в пределах нормы)ни в одном из вело.
Я привередливый, но смысл менять вполне рабочие компоненты на что-то выше уровнем если оно все работает и устраивает?
Мне когда-то рассказывали, что я эти компоненты за пол года убью. Бывает...
Имею Альтус и Турней, у жены Турней (ориг)- за 12 лет все отлично работает, цепь не растянута (в пределах нормы)ни в одном из вело.
Я привередливый, но смысл менять вполне рабочие компоненты на что-то выше уровнем если оно все работает и устраивает?
Мне когда-то рассказывали, что я эти компоненты за пол года убью. Бывает...
-
odessitmws
Member
когда за рулем женщина возможно все! начиная с забитой песочком\юзание передач с перекосом цепи который ее схавает быстро заканчивая торможениями в пол на каждом перекрестке, у меня там износа мизер, а достаточно просто заранее смотреть на светофоры что бы просто докатываться на красный без использования тормозов, а еще со спусков на тормозах ездить можно боясь разогнатьсяSkoda: ↑ 25.09.2023 15:06Вообщем- очень странно, что так быстро износилось. Пробег за 3-5 тысяч км?
-
wtbq
Member
Пробіг кожного дня мінімум 30км не в залежності від погоди. Задній перемикач кривий у кількох плоскостях, після падіння ланцюг злітав одразу, підгібав приблизно на око. Зрозумів що все одно треба його замінити