Останні статті і огляди
Новини
Удаленный рабочий стол для игр. Как использовать одновременно?
-
serg450453
Member
Всем привет. Имеется хороший комп, на котором работают все игры на максималках (он подключен к телеку, есть геймпады, дом кинотеатр). Имеется ноутбук, на котором работает только роблокс, и то на минималках.
Хочу подключиться с ноутбука через удаленный рабочий стол к хорошему пк через Сеть (Файфай) и играть в игры. Возможно на 2 одновременные игры у меня ресурса и не хватит. Но хотелось бы хотя бы на большом смотреть кино, а на ноуте например играть в игру.
Вопрос собственно в чем. Я как бы подключил. Создал еще одну учетную запись. В итоге имею:
Уч запись КОМП
Уч запись НОУТ
Даже когда комп работает на учетной записи КОМП, а я вхожу через ноут на учетную запись НОУТ, на компе все вылетает. Как сделать что бы могли работать сразу 2 учетные записи? Или это только на виндовс Сервер есть?
Хочу подключиться с ноутбука через удаленный рабочий стол к хорошему пк через Сеть (Файфай) и играть в игры. Возможно на 2 одновременные игры у меня ресурса и не хватит. Но хотелось бы хотя бы на большом смотреть кино, а на ноуте например играть в игру.
Вопрос собственно в чем. Я как бы подключил. Создал еще одну учетную запись. В итоге имею:
Уч запись КОМП
Уч запись НОУТ
Даже когда комп работает на учетной записи КОМП, а я вхожу через ноут на учетную запись НОУТ, на компе все вылетает. Как сделать что бы могли работать сразу 2 учетные записи? Или это только на виндовс Сервер есть?
-
Shpoker
Member
Патчить службы терминалов (когда-то давно видел рабочий мануал) или да, серверная вендаserg450453: ↑ 24.09.2023 11:01Как сделать что бы могли работать сразу 2 учетные записи? Или это только на виндовс Сервер есть?
Но! На стандартном удаленном раб столе не выйдет играть, там отваливается видеокарта, звук пережимается, ибо оно малость не для того.
-
Denvys5
Member
-
serg450453
Member
Shpoker: ↑ 24.09.2023 11:11
Но! На стандартном удаленном раб столе не выйдет играть, там отваливается видеокарта, звук пережимается, ибо оно малость не для того.
А как можно?
-
Crossbow
Member
Steam - трансляция
Відправлено через 30 секунд:
и все эти "удаленный комп для игр" -- бред
Відправлено через 30 секунд:
и все эти "удаленный комп для игр" -- бред
-
neo89skynet
Member
Moonlight Game Streaming (або Sunshine) + ASTER Multiseat (дозволяє запустити кілька сеансів користувачів одночасно на одному ПК, є ламані версії).
Там за фактом за п'ять хвилин усе налаштовується...
Там за фактом за п'ять хвилин усе налаштовується...
-
serg450453
Member
установил parsec.app вроде задумка не плохая. Только на ноутбуке все работает отлично
а на компе, запускаю, захожу в настройки, и программа перезагружается. Не могу настроить ничего, постоянно выкидывает и опять заходит. С чем может быть конфликт?
а на компе, запускаю, захожу в настройки, и программа перезагружается. Не могу настроить ничего, постоянно выкидывает и опять заходит. С чем может быть конфликт?
-
KimRomik
Member
serg450453
просто купи еще один монитор и не парься
а фильмы/сериалы ты можешь перекинуть на телек курсором
просто купи еще один монитор и не парься
а фильмы/сериалы ты можешь перекинуть на телек курсором
-
serg450453
Member
ноут в другой комнате, нет возможности протянуть туда провод
-
Ekz0rcyst
Member
Вам вже вище відповіли, - Parsec. Ну і мережа, дуже бажано Gigabit Ethernet, через Wi-Fi звичайно теж буде працювати, але є багато "але".serg450453: ↑ 24.09.2023 11:17 А как можно?
Ще зверніть увагу що одночасно і Parsec і Microsoft RDP не вийде використовувати.
Відправлено через 10 хвилин 21 секунду:
KimRomik Тут дещо інша забаганка.
Насправді є ще варіант з Proxmox та GPU passtrough у віртуалку + вищезгаданий Parsec, а на окремій віртуалці система для всього іншого і працювати таке буде аж бігом. Але враховуючи текст в шапці теми навряд ТС це осилить.
-
Polaris
Member
Ну не знаю как игры. Но терминальник с обычной Винды можно сделать посредствам RDP Wrapper
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
Отправлено спустя 1 минуту 26 секунд:
а батенька знает толк в извращенияхEkz0rcyst: ↑ 24.09.2023 13:59Вам вже вище відповіли, - Parsec. Ну і мережа, дуже бажано Gigabit Ethernet, через Wi-Fi звичайно теж буде працювати, але є багато "але".serg450453: ↑ 24.09.2023 11:17 А как можно?
Ще зверніть увагу що одночасно і Parsec і Microsoft RDP не вийде використовувати.
Відправлено через 10 хвилин 21 секунду:
KimRomik Тут дещо інша забаганка.
Насправді є ще варіант з Proxmox та GPU passtrough у віртуалку + вищезгаданий Parsec, а на окремій віртуалці система для всього іншого і працювати таке буде аж бігом. Але враховуючи текст в шапці теми навряд ТС це осилить.

-
Ekz0rcyst
Member
Polaris
По логіці звичайно користувача це звичайно крінж, але мляха Why not? Поставлене завдання це більш ніж вирішить, не без "ньюансів" але і назва теми відповідна.

По логіці звичайно користувача це звичайно крінж, але мляха Why not? Поставлене завдання це більш ніж вирішить, не без "ньюансів" але і назва теми відповідна.

-
Васильович
Member
Насправді, в homelab'ерів це популярний кейсPolaris: ↑ 24.09.2023 14:06а батенька знает толк в извращениях

-
Ekz0rcyst
Member
Васильович
Ну все, ви мене "спалили".
Ну все, ви мене "спалили".
-
Polaris
Member
Чёртов извращенец/main server
/Dell OptiPlex 790 SFF/Intel® Core™ i5-2400/32Gb RAM/ Samsung 970 EVO+ 500Gb M2/ 8Tb WD Red Plus WD80EFBX
/Latest version of Proxmox VE /pfSense /Wireguard /TrueNAS-SCALE /Nextcloud /Adguard /Docker
/backup and other
/Intel® Xeon® E5-2670 v2 /64Gb ECC RAM /Intel 600p 256Gb M2 /8Tb Seagate IronWolf ST8000VN0022
/Latest version of Proxmox VE /Proxmox BS /TrueNAS-SCALE /Windows 11 Pro /Many LXC
/Ruckus ZoneFlex R500 AP Unleashed

З.Ы. Мне немного завидно

-
Васильович
Member
Та просто почув знайомі словаEkz0rcyst: ↑ 24.09.2023 19:02Ну все, ви мене "спалили".

Це називається - серйозний підхід до справиPolaris: ↑ 24.09.2023 19:05Чёртов извращенец

І мені було - поки ціни на електрику не полізли вгору. Тепер тішуся профільною маложручою апаратуроюPolaris: ↑ 24.09.2023 19:05З.Ы. Мне немного завидно

-
Ekz0rcyst
Member
Не варто! Як вже зазначив пан Васильович споживання електроенегрії зависоке враховуючи профіт.
Теж дивлюсь в сторону енергоефективних систем.Васильович: ↑ 24.09.2023 21:45 І мені було - поки ціни на електрику не полізли вгору. Тепер тішуся профільною маложручою апаратурою![]()
-
Ray2000gt
Advanced Member
Ще можна спробувати Splashtop. В мене гарно працює.
Але для всіх утіліт подібного типу (стримерів) потрібна одна умова. Залізо, на яке йде стрім має бути з апартною підтримкю сучасних декодерів, в ідеалі VP9/h265, це також стосується і сервера, але там залізо за замовченням має бути на норм рівні.
Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
Але для всіх утіліт подібного типу (стримерів) потрібна одна умова. Залізо, на яке йде стрім має бути з апартною підтримкю сучасних декодерів, в ідеалі VP9/h265, це також стосується і сервера, але там залізо за замовченням має бути на норм рівні.
Отправлено спустя 2 минуты 54 секунды:
Тут питання, як зображення з цієї віртуалки передати на ноут. Без стримерів ніяк. Чи є якісь варіанти?Ekz0rcyst: ↑ 24.09.2023 13:59 KimRomik Тут дещо інша забаганка.

-
Ekz0rcyst
Member
Parsec.Ray2000gt: ↑ 25.09.2023 10:41 Тут питання, як зображення з цієї віртуалки передати на ноут. Без стримерів ніяк. Чи є якісь варіанти?![]()
-
Ray2000gt
Advanced Member
Ясно. І ще питання, якщо можна. Як емулювати монітор у випадку віртуалок?Ekz0rcyst: ↑ 25.09.2023 11:28Parsec.Ray2000gt: ↑ 25.09.2023 10:41 Тут питання, як зображення з цієї віртуалки передати на ноут. Без стримерів ніяк. Чи є якісь варіанти?![]()