Останні статті і огляди
Новини
Огляд ігрової механічної клавіатури Hator Rockfall 2 TKL Mecha
-
WalkMan
Member
Пропоную обговорити Огляд ігрової механічної клавіатури Hator Rockfall 2 TKL Mecha
це перший випадок коли відсутні рос літери!?
це перший випадок коли відсутні рос літери!?
-
Polybius
Member
WalkMan
На Хаторах давно так. Це ж типу український бренд.
Але думаю все залежить від того, чи може завод зробити у тому чи іншому випадку
На Хаторах давно так. Це ж типу український бренд.
Але думаю все залежить від того, чи може завод зробити у тому чи іншому випадку
-
white_noise
Member
було б взагалі добре якщо б українськи літери були великими і по центру, а англійські і символи маленькими десь у кутку.WalkMan: ↑ 22.09.2023 10:01це перший випадок коли відсутні рос літери!?
ех, мрії, мрії...
-
WalkMan
Member
Polybius
Не знав, насправді ніколи і не звертав увагу на цей бренд. Та це великий плюс, років 10 тому, я б оцінив гривнею.
white_noise
ідея не погана, але думаю, що у даному випадку виробнику довелось зробити лише чотири? нові форми для кейкапів, що не дуже і дорого
Не знав, насправді ніколи і не звертав увагу на цей бренд. Та це великий плюс, років 10 тому, я б оцінив гривнею.
white_noise
ідея не погана, але думаю, що у даному випадку виробнику довелось зробити лише чотири? нові форми для кейкапів, що не дуже і дорого
-
Serg78
Junior
А як купити кабель від цієї клавіатури окремо?
-
fuelen
Member
В hator якась дуже дивна розкладка. Я купив ковпачки від них на розетці. Буква г і ґ на одній клавіші, проте насправді воно на ж іншій - над enter. Тут, бачу, ти сама проблема.
Ну і, особисто я, клавіатуру без механічного барабана для регулювання звуку навіть не розглядаю до покупки.
Ну і, особисто я, клавіатуру без механічного барабана для регулювання звуку навіть не розглядаю до покупки.
-
Volodya811
Member
Радує, що українські бренди розвиваються. Сам купив клаву від Хатор в минулому році. Задоволений.
-
Kilo
Member
Панове!А задумался про переход на механику с китайской "игровой"мембранки,имеет ли смысл?Никогда механикой не пользовался.
-
NIGHTMARIC
Junior
Придбав собі цю клавіатуру, в якості першої механіки.
Обирав між Rockfall та Rockfall 2.
Все-ж взяв другу версію. Хоч і не було ні відгуків ні оглядів.
Власне, приємно вражений, як за таку ціну, можна було зробити таку, якісну, річ. Користуюсь 8 годин для роботи і години 2-3 для ігор, в день.
Друкувати, на диво, зручно ( лінійні свічі). Мені дуже не вистачало такого, легкого натискання клавіш.
Грати-взагалі, пєсня. Дум етьорнал заграв новими фарбами ( бо я зміг підфарбувати клавіші в кольори зброї та інших дій, це дико спрощує роботу мозку))
Коротше кажучи, пишу, як від першої клавіатури, в 98 році
А я ще сумнівався, чи брати цю механіку чи ні.
Ну і чекаю, як покаже час, що це за свічі.
Можливо хтось знає?
Обирав між Rockfall та Rockfall 2.
Все-ж взяв другу версію. Хоч і не було ні відгуків ні оглядів.
Власне, приємно вражений, як за таку ціну, можна було зробити таку, якісну, річ. Користуюсь 8 годин для роботи і години 2-3 для ігор, в день.
Друкувати, на диво, зручно ( лінійні свічі). Мені дуже не вистачало такого, легкого натискання клавіш.
Грати-взагалі, пєсня. Дум етьорнал заграв новими фарбами ( бо я зміг підфарбувати клавіші в кольори зброї та інших дій, це дико спрощує роботу мозку))
Коротше кажучи, пишу, як від першої клавіатури, в 98 році
А я ще сумнівався, чи брати цю механіку чи ні.
Ну і чекаю, як покаже час, що це за свічі.
Можливо хтось знає?
-
artko
Member
Цікаво, зробить хатор колись софт для налаштувань клавіатури під лінухом, чи ні..
-
Piter Cantrope
Member
fuelen
Правий Alt + г не видають ґ?
Правий Alt + г не видають ґ?
-
Artem_M
Member
У них і під вінду він не дуже...artko: ↑ 22.09.2023 11:52 Цікаво, зробить хатор колись софт для налаштувань клавіатури під лінухом, чи ні..
-
Devijack
Member
Вперше бачу клаву без кацапского "язіка" а десь є окремо такі кейкапи? Дуже закортіло!
Вартість, грн 1999 дуже смачно. Нажаль немає потреби...
Вартість, грн 1999 дуже смачно. Нажаль немає потреби...
-
artko
Member
та це оем софтина схоже. у оглядах того ж dark project ну дуже схожий софт, наприклад (окрім назви виробника).Artem_M: ↑ 22.09.2023 12:19 У них і під вінду він не дуже...
Відправлено через 3 хвилини 29 секунд:
хех, цікаво, навіть не звернув уваги одразу. реально косяк... (в мене на клавішах тільки англійська розкладка, якось на те, де які кіріличні літері і не думав)fuelen: ↑ 22.09.2023 11:20 В hator якась дуже дивна розкладка. Я купив ковпачки від них на розетці. Буква г і ґ на одній клавіші, проте насправді воно на ж іншій - над enter. Тут, бачу, ти сама проблема.
-
DuckRider
Member
Если на звуки нажатия клавиш всё равно - бери, для начала на красных свитчах попробуй, они без громкого звука и просто прожимаются до упора без заметного щелчкаKilo: ↑ 22.09.2023 11:47 Панове!А задумался про переход на механику с китайской "игровой"мембранки,имеет ли смысл?Никогда механикой не пользовался.
-
fringrug
Member
якщо профіль, як в дарк проджекта, зберігається в пам'яті клавіатури, тоді ніщо незаважа налаштувать під віндой з фірмового софта, зберегти і користуваться під лінуксом.artko: ↑ 22.09.2023 11:52 Цікаво, зробить хатор колись софт для налаштувань клавіатури під лінухом, чи ні..
-
Artem_K
Member
Имеет, низкая задержка ввода в играх хорошо сказывается. Под игровое применение нужна клавиатура на линейных переключателях.Kilo: ↑ 22.09.2023 11:47 Панове!А задумался про переход на механику с китайской "игровой"мембранки,имеет ли смысл?Никогда механикой не пользовался.
Востаннє редагувалось 22.09.2023 12:43 користувачем Artem_K, всього редагувалось 1 раз.
-
artko
Member
а потім випадково натиснешь скидання налаштувань і знов шукати вінду в мене зараз старий хатор hk-610 першої ревізії, дуже бісить тим, що незапам'ятовує стан підсвічування при кастомних налаштуваннях. перезавантажив машинку? усе тухне, треба вмикати власноруч.fringrug: ↑ 22.09.2023 12:38якщо профіль, як в дарк проджекта, зберігається в пам'яті клавіатури, тоді ніщо незаважа налаштувать під віндой з фірмового софта, зберегти і користуваться під лінуксом.artko: ↑ 22.09.2023 11:52 Цікаво, зробить хатор колись софт для налаштувань клавіатури під лінухом, чи ні..
-
fuelen
Member
на лінуксі ні
-
NIGHTMARIC
Junior
Такий самий. І так, переходь, Вкрай годні враження.Kilo: ↑ 22.09.2023 11:47 Панове!А задумался про переход на механику с китайской "игровой"мембранки,имеет ли смысл?Никогда механикой не пользовался.