ночью с приглушенным светом даже 50кнд будет очень ярко выглядетьTesseract: ↑ 17.09.2023 00:10або працювати ночами
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
опять же светочувствительность у всех разная
ночью с приглушенным светом даже 50кнд будет очень ярко выглядетьTesseract: ↑ 17.09.2023 00:10або працювати ночами
жаль только что их нормальным людям втюхивают вместо сонек. оплачивая из их карманов рекламных ботов которые советуют это непотребство.Chainyk: ↑ 17.09.2023 21:31 Поюзав я пару днів н90б , і згадав чого я ненавиджу самси. Так, що той хто їх поливав брудом був правий. Сонька і самс, небо і земля. Хоч одне радує, що за адекватну ціну купив.
І це телік, який ідіоти з ртінгс, радять, як монік
Повторюсь, в Соні ціни космос, навіть сірий мінілед по ціні оледа вжеheidfeld: ↑ 17.09.2023 23:23жаль только что их нормальным людям втюхивают вместо сонек. оплачивая из их карманов рекламных ботов которые советуют это непотребство.Chainyk: ↑ 17.09.2023 21:31 Поюзав я пару днів н90б , і згадав чого я ненавиджу самси. Так, що той хто їх поливав брудом був правий. Сонька і самс, небо і земля. Хоч одне радує, що за адекватну ціну купив.
Та-та-та,
То чим все-таки погані самси й у першу чергу при використанні їх у ролі моніка? Що саме Вас у них засмутило?Chainyk: ↑ 17.09.2023 21:31 Поюзав я пару днів н90б , і згадав чого я ненавиджу самси. ...
У кого відяхи в 4K не тягнуть, а у кого навпаки літають. Дивлячись який жанр/спектр ігор цікавить і кому який FPS потрібен для комфорту. Я тиждень покористувався RX 6800 (на жаль потрібно нести на діагностику/ремонт, можливо доведеться викинути і купити щось інше), то на ній навіть найвибагливіші з мого спектру ігор літають у 4K на ультрах і без будь-якої потреби у FSR чи інших апскейлах/милицях. Total War: Warhammer 3 з увімкненим DLC на ефекти крові у найважчому режимі все рівно видавала, наскільки пам'ятаю 33 FPS. А так від 40 FPS і вище. При тому, що для мене достатньо комфортний FPS у стратегіях 15, а в гоночках 40. Diablo 4 взагалі часом вище 100 FPS видавав, тому я на 60 FPS лок виставив, бо навіщо мені такі захмарні FPS зайвий раз навантажувати залізо. Отже для моїх цілей RX 6800 в 4K достатньо й навіть з великим запасом, а це далеко не найпотужніша й не найновіша відеокарта. Наскільки можна судити по тестам в інтернеті сучасні відеокарти у 8K показують приблизно удвічі менший FPS, ніж у 4K. Звісно, якщо не виникне упору в об'єм відеопам'яті. Тому якщо взяти RTX 3090 значно потужнішу за RX 6800 та з 24 Гб пам'яті, то вже її цілком вистачить для моїх потреб у 8K, а є ще й RTX 4090, яка значно впаде у ціні після виходу RTX 5090 десь всього лише через 15 місяців. Навіть на RX 6800 у 8K буде краще, ніж у 4K на GTX 960 4 Гб, на якій я просидів рік чи RX 580 8 Гб, на якій сиджу зараз.Chainyk: ↑ 18.09.2023 00:23 Який 8к... тут відяхи 4к не тянуть, потім ці апскейли юзати у вінді...
Моя Сонька дуже добре дружила з моєю попередньою MSI GTX 960 Gaming 4G, а от з нинішньою Sapphire Nitro+ RX 580 8 Гб частенько конфліктує, коли Windows автоматично гасить екран при неактивності. Найчастіше при вже вимненому екрану телевізора. Якщо вмикнути телік і поворушити мишею/натиснути клаву, то повинно з'явитися зображення робочого столу, натомість не з'являється, а Соньку сильно глючить. Вона продовжує показувати заставку відсутності сигналу по HDMI і врешті вивалюється в перезавантаження своєї системи Android, а то й узагалі було що зависла і припинила відповідати на натиснення будь-яких кнопок на пульті. Я думав, що то відяха зображення не подає, а перезавантажував комп, а виявилося, що перезавантажити треба було Соньку витягенням шнура з розетки.Chainyk: ↑ 18.09.2023 00:23 Перегрузити комп не виходить, придурошний самс зразу скидає хдмі до іншого профілю.
А в чому шкода?timetron666: ↑ 19.09.2023 15:11 Народ, таке питання!? В телевізорі філіпс в налаштунках по зображенню є такі параметри, як яскравість-підсвітка і покращення HDR. Я так розумію, що це одне те саме, тільки в опції (покращення HDR), це яскравість викрученна на 100%? Просто все стає таке яскраве, кольорове, але боюсь вмикати такі опції, щоб нашкодити телевізору
сгорит подсветка.st17: ↑ 20.09.2023 14:59А в чому шкода?timetron666: ↑ 19.09.2023 15:11 Народ, таке питання!? В телевізорі філіпс в налаштунках по зображенню є такі параметри, як яскравість-підсвітка і покращення HDR. Я так розумію, що це одне те саме, тільки в опції (покращення HDR), це яскравість викрученна на 100%? Просто все стає таке яскраве, кольорове, але боюсь вмикати такі опції, щоб нашкодити телевізору
...і на машині не варто їздити, бо від їзди вона псується ж.Avenger80: ↑ 20.09.2023 16:09 timetron666
st17
heidfeld
Получается с тех же соображений смотреть фильмы с HDR (в HDR) вредно для телевизора и ресурса?
Для того штобі кинєскоп подсвєтка нє вігорєла раньше врємєні достаточно взять лішь старую совєтскую шапочьку із фольгіAvenger80: ↑ 20.09.2023 18:36 st17
Кстати, на счёт яркости - в дешёвых телевизорах слабая подсветка, поэтому её пользователи подкручивают на максималку или очень близко к максималке чтоб была хоть комфортная яркость и из-за этого она сгорает раньше времени.
такой бери https://hotline.ua/av-televizory/panasonic-tx-50lx800e/Bl0kbaster: ↑ 20.09.2023 22:08 Добрий вечір, потрібно придбати на подарунок телевізор (50-55 ) для серіалів та ютуба.
Бюджет невеликий 20 000грн .
1. LG 55UQ751C
2. Samsung UE-55CU7172
3. Samsung UE-55CU8002
4. Hisense 55E7HQ
5. Kivi 55U750NB
6. TCL 55C645
https://pn.com.ua/compare/1201/?positio ... iewruvNd8k
![]()