не знаю. Це ж від ємності їх залежить, від ккд блоку, від схемотехніки.Sachem: ↑ 12.09.2023 18:43Конденсаторы сколько по времени заряд держат?
Останні статті і огляди
Новини
Странные вопросы и точные ответы
-
Alex+
Member
-
Andrey2005
Member
Якщо на схемі нема резистора для розряду, то можуть довго тримати. Можна ще спробувати блок не прямо в ДБЖ включати, а через мережевий фільтр, і відповідно вимикати кнопкою - часто допомагає від іскріння.
-
Sachem
Member
Попробую. Я и так через сетевой фильтр включаю, но не кнопкой, а сразу в розетку.Andrey2005: ↑ 12.09.2023 18:56Можна ще спробувати блок не прямо в ДБЖ включати, а через мережевий фільтр, і відповідно вимикати кнопкою - часто допомагає від іскріння.
-
Alex+
Member
Доречі якщо подовжувач дешевий на тонких дротах, то така поведінка може біти від нього. Він слугує своєрідним резистором на вході перед дбж, і при підключенні навантаженні (зарядці конденсаторів) на ньому може утворюватися падіння напруги на яке і лається ваш ДБЖ.Sachem: ↑ 12.09.2023 19:03Я и так через сетевой фильтр включаю
Тож якщо є бажання, то раджу подовжувач прибрати з роботи та поспостерігати за поведінкою без нього
-
Sachem
Member
Так Sven.Alex+: ↑ 12.09.2023 19:18якщо подовжувач дешевий
Без подовжувача не вийде, в ДБЖ немає Schuko, треба як мiнiмум щось таке.Alex+: ↑ 12.09.2023 19:18раджу подовжувач прибрати з роботи та поспостерігати за поведінкою без нього
-
Engineer_1988
Member
а подкл. другой БП к зарядному можно и проверить с ним уже? или вкл. через стабилизатор напряжения
-
Sachem
Member
Другого подходящего нет у меня.Engineer_1988: ↑ 12.09.2023 19:27а подкл. другой БП
-
Alex+
Member
Sachem
Маю на увазі подовжувач перед ДБЖ, а не після
Маю на увазі подовжувач перед ДБЖ, а не після
-
Sachem
Member
Перед ДБЖ нормальний подовжувач APC, товстий кабель, короткий, 1.2 або 1.5 метра, не пам'ятаю.Alex+: ↑ 12.09.2023 19:39Маю на увазі подовжувач перед ДБЖ, а не після
-
murzik
Member
не люблю ноутбуки
швидкість реакції курсора при умправлінні пальцем
якщо в налаштуваннях віндовс воно не впливає на це, що означає?)
-
Crossbow
Member
що треба купляти ThinkPad з "кліт...м", і вимикати тач-гівно в біосі ))murzik: ↑ 12.09.2023 21:06не люблю ноутбуки
-
murzik
Member
-
Crossbow
Member
користуватись "ось тим не зрозумілим клі...м". Воно дуже зручно і якщо звикнути, то тач-гівно буде вже на все життя гівном!murzik: ↑ 12.09.2023 21:12типу користуватися мишкою?
-
murzik
Member
Crossbow
синя цицька?
там ще є кнопки , ліва, права і центр. центр не працює. це аналог натискання колеса?
синя цицька?
там ще є кнопки , ліва, права і центр. центр не працює. це аналог натискання колеса?
-
Crossbow
Member
ліва - то ліва, права - то права, а середня - то як вже налаштувати, то натискання "середня", або прокрутка (скролл)murzik: ↑ 12.09.2023 21:29там ще є кнопки , ліва, права і центр. центр не працює. це аналог натискання колеса?
Відправлено через 4 хвилини 5 секунд:
в мене "вбудований захист" від того що хтось візьме мій ноут юзати))
в мене завжди вимкнений тач-гівнопад в біосі !!! І юзаю трек-поінт, але я називаю його "кліт..ом"
Мало того... в мене щей тільки "англ" розкладка на клаві (сліпий набір рулить!)
І якщо хтось каже "дай ноут поюзати\щось зробити" -- кажу: "на" і стою ржу Бо не можуть юзати ніяк!
І починиються питання:
"а як мишкою ти управляєш? це ж не удобно наверно."
"А як ти текст набираєш ?- тут же нема "Кирилиці"."
Відправлено через 15 хвилин 4 секунди:
Згадалось:
https://www.youtube.com/watch?v=1RrljbCFD_A
-
Andrey2005
Member
Що на ПК що на ноуті мишка рулить. Тач теж вимикаю щоб ніхто його не чіпляв. Трек поінт не погана штука, але користуюсь ним тільки у випадку якщо нема мишки. Тобто якщо це не нормальне стаціонарне робоче місце, а десь типу "в траліке/на самокаті лівою рукою тримаєшся, коліном підпер ноут а правою масажуєш отой трек поінт "
-
Praim1345
Junior
Доброе утро! Подскажите пожалуйста программу на Android с OCR (оптическим распознаванием рукописного текста - почерка) с картинки. В Google Play смотрел, искал - ничего путного не нашел.
-
7mindfields
Member
Тому що нічого нормального і немає, можеш закатати губу назадPraim1345: ↑ 15.09.2023 08:02 Доброе утро! Подскажите пожалуйста программу на Android с OCR (оптическим распознаванием рукописного текста - почерка) с картинки. В Google Play смотрел, искал - ничего путного не нашел.
Можеш спробувати щось на двигуні ocr з відкритим вихідним кодом Tesseract, наприклад це https://github.com/SubhamTyagi/android-ocr, але навіть в нього не все добре з розпізнаванням саме рукописного тексту
-
torny
Member
-
Nikolaus
Member
А под винду есть распознавание рукописного текста?