Останні статті і огляди
Новини
Анонсовано перевидання Tomb Raider I-III Remastered
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Предлагаю обсудить Анонсовано перевидання Tomb Raider I-III Remastered
Моделька Лари краще ніж оточення. І дивно що не пішли по повісточці і не створили більш реальну.
Моделька Лари краще ніж оточення. І дивно що не пішли по повісточці і не створили більш реальну.
-
Prescott
Member
Какой ужас.
-
FirstTDM
Junior
А что тут обсуждать - однозначно позитивно!
Тут вот что может быть для нового поколения игроков - старые игры очень хардкорные... в тех же первых TR некоторые места приходилось по 10-20 раз переигрывать дабы добежать/допрыгнуть куда надо...
Интересно - только графику улучшат или еще и механику игры поменяют?
Тут вот что может быть для нового поколения игроков - старые игры очень хардкорные... в тех же первых TR некоторые места приходилось по 10-20 раз переигрывать дабы добежать/допрыгнуть куда надо...
Интересно - только графику улучшат или еще и механику игры поменяют?
-
Ostin
Member
Це ремастер ремастера чи як? Чи раніше воно було не ремастеред?
-
Electrobrut
Member
Всрато
Краещ б зробили все з нуля з норм графікою ніж це бррр
Краещ б зробили все з нуля з норм графікою ніж це бррр
-
tablestikus
Member
Коли там вже вийде перший Deus Ex з сучасною графікою?
-
Евгений King
Member
Мда, шо за лайновий ремастер, не можна графіку підтягти хоча б на рівень 2012го року? Хай всі механіки і інше буде по старому, а от тестури підтягти реально на рівень, але ні.
Ремастер від якогось студента чи від ШІ на колінці, тупо текстурки замінили і все.
Як на мене, такий ремастер не має сенсу, можна і в оригінал побігати, для мене візуально різниці поміж ними нуль...
Ремастер від якогось студента чи від ШІ на колінці, тупо текстурки замінили і все.
Як на мене, такий ремастер не має сенсу, можна і в оригінал побігати, для мене візуально різниці поміж ними нуль...
-
Ektalion
Member
Рімейк першої частини був у 2007 році.Electrobrut: ↑ 15.09.2023 11:42 Краещ б зробили все з нуля з норм графікою ніж це бррр
-
Spiryt
Member
Я понимаю ремастеры времен PS3, но кому такие ремастеры вообще надо ?
-
KimRomik
Member
раніше були квадратні сиськи, тепер стануть строго круглими?
-
gavr
Member
Ну точно в такое не на ПК играть.
-
lordep
Member
На Tomb Raider I був досить хороший рімейк...
- Tomb Raider: Anniversary (2007) - PC Gameplay 4k 2160p / Win 10
- Tomb Raider 2 Remake (PC) 4K 60FPS Gameplay - (RTX 3090)
-
lamer02
Member
Эти знают свою аудиторию
-
Grimmjow
Member
история с гта трилоджи смотрю никого ничему не учит...главное чтоб шекеля занесли...ну хоть сколько не жалко
-
vmsolver
Member
Тема женской груди трассировки не раскрыта
-
Pathfinder
Member
- Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
поправив. А без трасування проживемо.
-
vmsolver
Member
К чему эти ограничения? Одно ж другому не мешает.
Физика реалистично повторит поведение, а трассировка реалистично всё покажет, так что женская грудь физика и трассировка - друзья
-
corban_jum
Member
Вангую фрізи на 4070 )))
-
daesz
Member
Так римейки є, називаються :
- tomb raider
- rise of the tomb raider
- shadows of the tomb raider
А це ремастери 1/2/3 частини, для тих хто не хоче дивитись на 2 трикутні пірамідки замість грудей у Лари
Ті, хто пишуть чому не все з нуля, а ремастер - не цільова аудиторія цих ремастерів, як і я, в принципі.
- tomb raider
- rise of the tomb raider
- shadows of the tomb raider
А це ремастери 1/2/3 частини, для тих хто не хоче дивитись на 2 трикутні пірамідки замість грудей у Лари
Ті, хто пишуть чому не все з нуля, а ремастер - не цільова аудиторія цих ремастерів, як і я, в принципі.
-
Intel74320ASuperFin+
Member
В переиздании 2013 года совместно с Амуде продвигался ТрессФХ для волосни. Сделают упругие груди эксклюзивно под 7000 серию .