Пропоную обговорити Ubisoft відклала вихід шутера XDefiant
Так может стоит начать делать не клон игры на клон игры клона? Тогда и люди потянутся
Останні статті і огляди
Новини
Ubisoft відклала вихід шутера XDefiant
-
yupi
Member
-
Grava
Member
Ubisoft відклала вихід магазину з елементами шутера XDefiant
-
Phos4
Member
Просто посміховисько, юбісофт все ще промацує дно наскільки сирими вони можуть випускати ігри на релізі. Дивлячись на те в якому стані зараз релізять ігри і їх спокійно пускають до себе в магазини, аж цікаво було б подивитись на скільки ж убогим було це їхнє творіння.
-
Donate
Member
Да проблема не в сирому вигляді навідь, нічого гірше за Старфілд поки що не вишло. Питання в тому кому в 2023 році потрібен безідейний клоч овервотчу і тф в сесвіті юбісофт? В мене був доступ до закритої бети і з багів що я там бачив це коли в меню заходиш там іноді 0 фпс з яких допоможе або перезапуск або ще раз в меню, а в цілому грати в це можна я побігав 2-3 годинки, друге питання навіщо і чим вони будуть втримувати користувача...Phos4: ↑ 12.09.2023 11:14 Просто посміховисько, юбісофт все ще промацує дно наскільки сирими вони можуть випускати ігри на релізі. Дивлячись на те в якому стані зараз релізять ігри і їх спокійно пускають до себе в магазини, аж цікаво було б подивитись на скільки ж убогим було це їхнє творіння.
Added in 3 minutes 15 seconds:
Там монетизація +/- буде як у всіх інших сугубо скінчики і батл пасс кожного сезону.Grava: ↑ 12.09.2023 10:41 Ubisoft відклала вихід магазину з елементами шутера XDefiant
-
MuDOZ
Member
Слова ви думаю знаєте
- Вкладення
-
-
daesz
Member
Також пограв в бету, то швидше якийсь кол оф дюті з абілкамиDonate: ↑ 12.09.2023 11:52 В мене був доступ до закритої бети і з багів що я там бачив це коли в меню заходиш там іноді 0 фпс з яких допоможе або перезапуск або ще раз в меню, а в цілому грати в це можна я побігав 2-3 годинки, друге питання навіщо і чим вони будуть втримувати користувача...
-
Phos4
Member
Donate
Виявилося, що гра не пройшла сертифікацію Xbox та PlayStation. Тобто після всіх доопрацювань технічна якість гри настільки погана, що її не допустили до релізу на консолях.
-
Donate
Member
Писати вони можуть все що завгодно. Я був на ЗБТ та бачив все своїми очима, багів там було мінімум я зловив лише один з меню та все. Я не думаю що за пів року вони там не пофіксили баг з меню.Phos4: ↑ 12.09.2023 13:20 DonateВиявилося, що гра не пройшла сертифікацію Xbox та PlayStation. Тобто після всіх доопрацювань технічна якість гри настільки погана, що її не допустили до релізу на консолях.
Якщо рівняти з якістю старфілда це небо та земля.
-
Phos4
Member
Donate
Та я вам звичайно вірю, але якщо їм відмовили додатись в консольні магазини через технічну сирість значить вона таки була. Зроблю припущення що на збт була присутня лише найбільш відшліфована частина контенту, тому в вас склалось таке враження. Випускати в реліз ігри які в кращому випадку мали б вийти в бетатест це в кращих традиціях маленької інді студії юбісофт, я особисто говорив про це. До чого тут старфілд я взагалі поняття не маю.
Та я вам звичайно вірю, але якщо їм відмовили додатись в консольні магазини через технічну сирість значить вона таки була. Зроблю припущення що на збт була присутня лише найбільш відшліфована частина контенту, тому в вас склалось таке враження. Випускати в реліз ігри які в кращому випадку мали б вийти в бетатест це в кращих традиціях маленької інді студії юбісофт, я особисто говорив про це. До чого тут старфілд я взагалі поняття не маю.
-
Donate
Member
Ну вам нічого не сказали про технічну сирість. Вам сказано про те що воно не проходить "submission process" чому в тексті взагалі нічого не сказано, там лише бла-бла 4-5 тижнів треба кожного разу, в серпні ми полірували гру, бла-бла ми слухаєм комьюніті і вже добавили те що вони хотіли і будемо так в майбутньому, бла-бла ми обрали важких шлях і все такє... Там є щось більш цікавєPhos4: ↑ 12.09.2023 15:27 Donate
Тобто там ніхто нічого взагалі не знає, немає ніяких сроків і т.д. Як взагалі і реклами... Вони там напевно всіх зігнали вилизувати ассасін той що буде так як з ним вони просто не можуть програти, збитки в 500 мільйонів евро за 22 рік це бомбаSo, when it comes to when we will release the real answer is “as soon as we can.”
В мене взагалі є враження що там з консолями щось не те, і нам взагалі нічого не говорять просто тому що NDA. Ось там реліз Honkai Star Rail він був всюди окрім PS4, на 4 місяці взагалі відставання, хоча гра на potato PC + там таких собі мобілках працює взагалі без проблем. BG3 на місяць затримався до PS, Tower of Fantasy на цілий РІК. І так не один проект. Таке враження що обидві контори щось виторговують.
-
Phos4
Member
Donate
Ну я читав тільки статтю в оверах і так її зрозумів, можливо ваша правда, для мене особисто проекти юбісофт вже давно не цікаві, я їх не граю і не купую, вся ця ситуація для мене цікава чисто для розуміння де зараз знаходиться ААА геймінг.
Ну я читав тільки статтю в оверах і так її зрозумів, можливо ваша правда, для мене особисто проекти юбісофт вже давно не цікаві, я їх не граю і не купую, вся ця ситуація для мене цікава чисто для розуміння де зараз знаходиться ААА геймінг.
-
SERGBILL
Member
Глянув відосик, таке відчуття, що все це вже бачив, зовсім не зацікавило.