Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Zakarul
Member

Повідомлення

Vlad Tepec-Dracula: 10.09.2023 21:40 На фото в обʼяві - Creative 3D Blaster Annihilator CT6960 GeForce 256 SDR 32Mb AGP якщо не помиляюсь…
https://m.olx.ua/d/uk/obyavlenie/prodam ... LY7On.html
То разводило)
Эта объява качует года 2 уже.
Andrey2005
Member

Повідомлення

То що, ні в кого нема для змагання жирафа?
Ti 4600, 4800 не SE, або 4400/4200 AGP 4x
Чи хоча б жирного результату з МХ440-460+++

Відправлено через 6 хвилин 51 секунду:
Там є ще змагання GeForce 2хх

Only use videocard from the GeForce 200 series family.
Use 1 videocard core(s) in total.
Only use processors using LGA2011, LGA1150, LGA1155.
No workstation/server CPU/GPU hardware
https://hwbot.org/search/submissions/pe ... 17,5332183
ApostolCV
Member

Повідомлення

Відволікання від теми ретроклокингу....
Зіткнувся з цікавим феноменом.
Є плата (слот 1) і жорсткий диск на 40 ГБ...біос бачить цей диск , на нього навіть можно записати вінду.
Але якщо спробувати з нього забутатися , то система буде довго думати , а потім видасть помилку Primary Disk Error.
Біос патчер каже , що помилки "32-Гб ліміт" у біосі немає , і перемикання виник у 32ГБ ліміт нічого не дає.
При цьому інший 20ГБ диск норм детектится і працює.
Які ваші думки, особливості біос? Харда(десь помилки , літав)? Пошкоджений юг?
radical
Member

Повідомлення

ApostolCV
Якщо хард на іншій платі нормально живе, спробуйте поставити йому на цій АТА33 кабель. Слот1 на якому чипсеті?
ApostolCV
Member

Повідомлення

radical,хард на іншій системі ще не тестив . Слот 1 +820.
radical
Member

Повідомлення

ApostolCV
а, то там ICH2, значить, не в тому справа
я просто подумав, що знову 963 або BX, там бувало, що хард не хотів на 80-жильному шлейфі працювати нормально
Бумик
Member

Повідомлення

В моей материнке слот 1 чипсет 440ВХ диск 40 гб уже не детектится в биосе,то бишь диска *не видит*,но при ограничении обьема до 32 гб все ок.
ApostolCV
Нужно методом проб и ошибок действовать.Хотя бы по возможности подкинуть другую 40-ку,и ее же,но с лимитом 32.Может и биос патчер кривым быть.И этот диск 40,с которым траблы, на другой мамке проверить.Другой шлейф подключить....ну и тому подобное.
radical
Member

Повідомлення

На ICH2 уже взагалі не повинно бути ніяких проблем з хардами до 137ГБ
Васильович
Member

Повідомлення

Навіть не подумав би, що таке взагалі існує :eek:

HDMI ISA GRAPHICS CARD FOR VINTAGE PCS BY IMPROVING THE GRAPHICS GREMLIN
Зображення
https://yeokhengmeng.com/2023/09/hdmi-i ... ntage-pcs/
spoglyadach
Member

Повідомлення

mklm: 10.09.2023 23:49 ок, головне тримай в курсі справи)) :lol:
Я розумію що в тебе купа проблем із самим собою, але не варто залучати мене до їх вирішення, тут треба спеціаліст іншого профілю.
Але якщо ти думаєш що такими вбогими методами можна когось типу висміяти або затролити, то я тебе засмучу :)

Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
NecroKitchen: 10.09.2023 18:27 Ті 4200-8х буде від мене, Ti 4800SE від mklm, а ось де взяти третю карту (Ti 4600, 4800 не SE, або 4400/4200 AGP 4x) - це питання.
Скільки є часу на отримання результату? Я можу додати свій, але мені треба цю відяху попередньо знайти та взяти з собою.
Ну і хтось нарешті скаже, який потрібен мінімум проц, бо я у хоботі шарю лише дивитись потрібну інформацію, а оці всі нюанси то не для мене ;)

Відправлено через 2 хвилини 43 секунди:
Andrey2005: 11.09.2023 12:34 Only use videocard from the GeForce 200 series family.
Use 1 videocard core(s) in total.
Only use processors using LGA2011, LGA1150, LGA1155.
No workstation/server CPU/GPU hardware
https://hwbot.org/search/submissions/pe ... 17,5332183
Оце в мене є, маю GTX 260 SLI та Quad SLI 295 та й 1150 з 1155 теж є, ой5 2500K ой7 2600K та ой7 4770К
NecroKitchen
Member

Повідомлення

spoglyadach: 11.09.2023 20:54 Скільки є часу на отримання результату? Я можу додати свій, але мені треба цю відяху попередньо знайти та взяти з собою.
Ну і хтось нарешті скаже, який потрібен мінімум проц, бо я у хоботі шарю лише дивитись потрібну інформацію, а оці всі нюанси то не для мене ;)
Часу є ще 3.5 доби. Проц потрібен к2д/к2екстрім, старші пні дуал кор або атлони-феноми розігнані "у соплі" та мама під них з AGP.

Бажано отримати >19k, а ще краще >20k "папуг".
spoglyadach
Member

Повідомлення

Хто там скуповував Асроки під 775 на лох, прийшов час ділитись :laugh:
Маю ось таку Abit AS8, тримає Pentium D 945 але як там з розгоном не знаю, бо вона була мертва, а після того як оживив не ганяв, тільки тестував. Корочше спробую
radical
Member

Повідомлення

spoglyadach: 11.09.2023 21:18 Хто там скуповував Асроки під 775 на лох, прийшов час ділитись
маю асроки, але не маю відеокарт, не рахуючи попсових 440MX SE
NecroKitchen: 11.09.2023 21:09 Проц потрібен к2д/к2екстрім, старші пні дуал кор або атлони-феноми розігнані "у соплі" та мама під них з AGP.
А шо, 3ГГц квад чи феном дасть більше папуг, ніж >4GHz E5700-5800?
spoglyadach
Member

Повідомлення

darlo0k
Отримав вашу передачку, а в ній мій улюблений елітгруп, ось звітую що йому тепер дуже файно, уютно і по домашнєму
Дуже дякую, тепер є на чому перевіряти сумнівні девайси, та ще й не колотий Семпрон 2200 :up:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Бумик
Member

Повідомлення

radical: 11.09.2023 21:38 А шо, 3ГГц квад чи феном дасть більше папуг, ніж >4GHz E5700-5800?
Вытянул из архива результаты тестов. Xeon Е5440 2,8@3,2 в линпаке 41.67 Gflops , Q6600 2,4@3,0 - 36.93 Gflops.
Насколько понял,Вы разогнали Е5700 или Е5800 до 4 гГц?Сколько Gflops?
Есть Е 5800,могу уже завтра его поставить,насколько погонится,не знаю,но попробую по максимуму,потом прогнать линпак.По крайней мере вышеуказанные два проца работают стабильно на указанных частотах.
radical
Member

Повідомлення

Бумик
Просто на тех 775 платах с AGP по частоте особо не погонишь, Е5700 можно на 1066 шину поставить, а с квадами обычно все куда хуже, чуть выше 3000 и все.
WSavage
Member

Повідомлення

Е8500 под такое мамки с агп не пойдут?
darlo0k
Member

Повідомлення

spoglyadach
ну і добре що все в цілості дійшло)

2all
панство, дістав я значить систему на 370 сокеті, ще не включав і не дивився на комплектуючі. простояла вона років 7 напевно в будинку, в зачиненій кімнаті, тож там тільки павутиння наростало. Мені потрібно включити подивитись що там за файли є (всеж комп близьких родичів) і якщо шо то вона опинеться тут, чесно не знаю чи продам чи віддам як і раніше.

Питання, чи можна якимсь чином підключити мишу юсб? бо там із виходів в материнці 1 ДІН-5, на платах розширення тільки ком, не знаю чи були миші під лпт або ще щось таке.
спойлер
IMG_1797-min.jpg
IMG_1796-min.jpg
вибачаюсь за фото, фотав на швидку руку
Бумик
Member

Повідомлення

А видеокарты ISA с видеоОЗУ 1-2 Мб ни у кого нет?Я бы купил (если что,в ЛС).И память SIMM 30 нужны 4 или 8 плашек,чтоб 16 мб было,а то 8 как-то маловато.
spoglyadach
Member

Повідомлення

radical: 11.09.2023 22:27 Бумик
Просто на тех 775 платах с AGP по частоте особо не погонишь, Е5700 можно на 1066 шину поставить, а с квадами обычно все куда хуже, чуть выше 3000 и все.
Так, там дуже обмежена підтримка процесорів, а навіть якщо підтримується то можливості розгону дуже обмежені. Навіть якщо робити вольтмод, результат все одно буде так собі, хоча вольтмод там не складний. Думаю в тих хто постійно змагається, він зроблений за замовченням :)
Відповісти