Baldur's Gate 3 | 2023

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

Draqoon
В мене щось багануло і в зруйнованій фортеці (вже перед самим мозком) Карлак за один хід вистріляла >10 стріл з порохом. І то не під зіллями. Знав би, закупився б краще :)
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 24.08.2023 15:34Ох мені Рафаель дав прочуханки. Карга і він поки що найважчі боси.
Карга відносно проста (є гарний спел для знищення копій).
Взагалі, в мене був прикол, коли після неї ледве вийшов з локації, червоні ковпаки заагрились і перемогти їх не міг. І бочки для пастки під рукою не було (допомогла з гнолами і павучихою). Довелося оставляти в паті одну гг і крастися до порталу :rotate:
Доречі, треба помститися :idea:
erazel
Member

Повідомлення

Я так табір гоблінів боявся. А тут щось вирішив піти напролом - блін, вони так кучкуються що вогняні стріли і спели на площу це тупо вундервафля :)
Геральт
Member

Повідомлення

waryag
erazel
Тут в чому фокус. Різний склад по різному "відчуває" різних босів. Для одного складу якийсь бос простіший, а якийсь складніший. Інший тип гурту буде навпаки. І це класно. Переформатовувати під кожного боса навряд чи хтось буде, просто лінь. А так, постійний виклик.

спойлер
З мозком, наприклад, мілішники практично useless. З іншого боку, мілішники досить бадьоро прокладають дорогу до того мозку :)
До речі, ще згадав, ота посіпака Баала (Орі чи як там її) також важкувата через свої заряди на вхідний дамаг.
Draqoon
Member

Повідомлення

Пройшов гру, 60 годин. Повільні бої та фпс наприкінці почав вибішувати, бо мобів було пачка за пачкою :mad:
Ще раз напишу, що гра до Воріт Балдура зовсім не нагадує минулі частини, а коли приходиш в місто то нагадує своїми переосмисленнями з першої та другої частини.
YumaX
Member

Повідомлення

Хтось знає з чим поєднується перстень без каменя, звичайні дорогоцінні не підходять!?
Donate
Member

Повідомлення

YumaX: 05.09.2023 12:31 Хтось знає з чим поєднується перстень без каменя, звичайні дорогоцінні не підходять!?
Тут крафт вирізали повністю. Зачатки до нього є всі але його нема :laugh:
Pathfinder
Member
Звідки: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера

Повідомлення

Donate: 05.09.2023 12:59
YumaX: 05.09.2023 12:31 Хтось знає з чим поєднується перстень без каменя, звичайні дорогоцінні не підходять!?
Тут крафт вирізали повністю. Зачатки до нього є всі але його нема :laugh:
Навіть є пару верстатів з активним курсором при наведенні але нічого не відбувається.
YumaX
Member

Повідомлення

Donate: 05.09.2023 12:59Зачатки до нього є всі але його нема
Так це добре, що його нема, ну майже, кілька одиниць зброї і броні і все, зілля - майже автоматом крафтяться, це не враховуємо, в тих же dos-ах, крафт займав багато часу, а по факту знайдені шмотки всерівно кращі були!
Геральт
Member

Повідомлення

Pathfinder
В 3му акті на фабриці є верстат з купкою слотів. Пробував йому підпихати все що мав, але щось нічого він не випустив.
Єдиний успішний "крафт" в мене був в кузні. Зробив якусь броню, і здається шолом, які нівелювали критичне попадання. Так і пробігав з ними до кінця гри.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

Только они не выпилили крафт, а еще не сделали (он помечен у них на сайте, как в разработке). :D
Draqoon
Member

Повідомлення

Якось по дебільному зроблений навіть квест про крафт, поки знайдеш кору дерева то отримаєш вже купу зброї кращої ніж +1, максимум це зробити серп+1
Геральт
Member

Повідомлення

Draqoon
Спірно. Скрафтив дворучний меч, який накладав німоту. Досить корисна штука, особливо проти босів. Навіть якщо він там на кілька хітпойнтів менше дамажить ніж більш пізні мечі.
erazel
Member

Повідомлення

ну так, я астаріону скрафтив кинжал з німотою. Якраз у креші гітянкі стало в нагоді, аби кляті мінібости не кастували :)
Draqoon
Member

Повідомлення

Геральт: 07.09.2023 11:25 Draqoon
Спірно. Скрафтив дворучний меч, який накладав німоту. Досить корисна штука, особливо проти босів. Навіть якщо він там на кілька хітпойнтів менше дамажить ніж більш пізні мечі.
Ну напевно
Pathfinder
Member

Повідомлення

Геральт: 05.09.2023 15:42 Pathfinder
В 3му акті на фабриці є верстат з купкою слотів. Пробував йому підпихати все що мав, але щось нічого він не випустив.
Єдиний успішний "крафт" в мене був в кузні. Зробив якусь броню, і здається шолом, які нівелювали критичне попадання. Так і пробігав з ними до кінця гри.
Так. Всього наче 2 кузні і пару місць. А верстат є де щесь, зараз не пригадаю.

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
Як на мене досить мало цікавої стілкової і одноручної зброї. Магія і двуручка дамажить сильніше....
Геральт
Member

Повідомлення

Pathfinder
Дамажать сильніше, але то не завжди краще.
Грав від маскування. В лучника з інвізу крит, і з початком бою має ще хід. І там якщо не помиляюсь були ще луки на крит. Ітого, до початку бою крит і досить висока ймовірніть повтороного після початаку бою. А з врахуванням шмоток на маскування то доходило до смішного. Моб отримує крит, починається бій, лучник ще йому прописує, моб не бачить і біжить в напрямку лучника. Добігає практично впритул (кілька метрів), п'є зілля чи кастує "виявлення невидимості", не бачить і припиняє хід. Так можна по одному мобу висмикувати і шотити. Але при умові що бій не починається кат-сценою (як от з Рафаелем)
Pathfinder
Member

Повідомлення

Геральт: 07.09.2023 13:33 Pathfinder
Дамажать сильніше, але то не завжди краще.
Грав від маскування. В лучника з інвізу крит, і з початком бою має ще хід. І там якщо не помиляюсь були ще луки на крит. Ітого, до початку бою крит і досить висока ймовірніть повтороного після початаку бою. А з врахуванням шмоток на маскування то доходило до смішного. Моб отримує крит, починається бій, лучник ще йому прописує, моб не бачить і біжить в напрямку лучника. Добігає практично впритул (кілька метрів), п'є зілля чи кастує "виявлення невидимості", не бачить і припиняє хід. Так можна по одному мобу висмикувати і шотити. Але при умові що бій не починається кат-сценою (як от з Рафаелем)
так самі важкі ті з катсценами або з балачками. Окремі моби і так падають.
Геральт
Member

Повідомлення

Pathfinder
Ну біс його знає. З тою збирачкою податків на ачівку щось інакше навіть не знаю як бій провести, крім як по одному повиносити черепа
Pathfinder
Member

Повідомлення

Геральт: 07.09.2023 13:59 Pathfinder
Ну біс його знає. З тою збирачкою податків на ачівку щось інакше навіть не знаю як бій провести, крім як по одному повиносити черепа
З тією так. По одному черепа треба коцати і тоді її туша буде тонка.
Вона, бармен і Югрін якось вибиваються з усіх босів 2гої глави.
Відповісти