Bios і чи це біос ?z490m ,i310100f,4x4 xmp2800+gtx 1060

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

Доброго дня !хотів запитати чи це біос чи щось з відеокартою і без поняття з чого почати ... ПК б/у після заходу в безпечний режим чорний екран після чого була знята батарейка, яка не помогла і прийшлось скидати його замикаючи ...одним словом в біос через дісплей порт не заходить яким я і користувався зайшло через ашдіемай ,я там щось налаштовував передивився кучу відео ,але застряг на оперативці з думкою може дійсно відеокарта іде з того світу?) в іграх з права і з низу широкі полоски які просвідчуються таякби ще один екран так ось ,я хотів запитати чи це може бути визвано недолаштуванням біоса а іменно оперативки бо там ні таймінгів ні субтаймінгів все по нулях', а ексемпі профіль 2800 там з права на автоматі вони є я поставив 2666 вроді було 2667 і вставив таймінгі якісь, але там ще ціла таблиця до низу пуста ...і віндовс тоже не міняв і незнаю навіть з чого починати...був процесор наставив і там ще повключав всяке і не знаю що це може бути може хтось з вас підскаже був би дуже вдячний ...був в майстернях 3ох там де ноудбики роблять ,відяхи продають б.у і так далі то вони з такими очима на мене дивились таякби вперше взнали що таке біос і кажуть можем попробувати тому думаю я сам лібше попробую бо кажу було все добре до заходу в безпечний режим ...
Polaris
Member

Повідомлення

Як же боляче читати
Prescott
Member

Повідомлення

Господи, как тяжело что-то понять из прочитанного ... :-/
Автор научитесь нормально излагать свои мысли пошагово, вероятность помощи будет выше.
taxi911
Member

Повідомлення

Шо Ви курите? :horror:
Спочатку покажіть спільноті ті артифакти на моніторі.
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Випив - на форум не ходи
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

буду біля пк покажу ... :super:
Spiryt
Member

Повідомлення

ILoveSmoke: 26.07.2023 16:22 то вони з такими очима на мене дивились
Не удивительно :)
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

Жесть таякби не знати що у вас запитав і написав ,я і сам не знаю як це можна пояснити бо може бути таке із різних причин ,але написав так як було із зачого і після чого ,а ви тут зразу всі такі важні ....хех

Відправлено через 1 годину 6 хвилин 46 секунд:
Spiryt: 26.07.2023 16:47
ILoveSmoke: 26.07.2023 16:22 то вони з такими очима на мене дивились
Не удивительно :)
В тому плані що вони з біосом нічого не мають спільного... кажуть можем попробувати ,але таким вони не занімаються хоча казав що проц і310100ф, а оперативка з ексемпі 2800 і чи може це вліяти на відображення (описав)і крім оперативки там кучу чого треба налаштувати ...що неясно ?так ,ні?скоріше всього... Зроби то то то ...але ні треба показати який ти майстер)) я розумію що ви тут пів життя на форумі ,я порівнянно з вами нічого не розумію і не знаю що до чого тому як міг так і спитав дякую ...
Adamantium
Ghost

Повідомлення

Ник ТСа как бы намекает :laugh:
gehka3
Катярко

Повідомлення

ILoveSmoke
Меньше сумбура, больше по сути - строчкой, отдельно - Мп, память, проц, Вк
Скрины биоса (на флеху по F12) скидывается
Фото артов

Бо в том шо в шапке - без бутылки не разобраться
slv
Member

Повідомлення

Anyone who likes to smoke - throw off the coordinates of your dealer :lol:
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

slv: 26.07.2023 19:09 Anyone who likes to smoke - throw off the coordinates of your dealer :lol:
А що таке ВК?
LiquidStorm
Member

Повідомлення

ILoveSmoke: 07.08.2023 19:18 що таке ВК?
ВідеоКарта
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

Gigabyte z490m
i3-10100f
X4-G.Skill Ripjaws F4-2800C16-4GRK
Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WindForce 2x
Gigabyte GP-GSM2NE3256NTD
ST1000LM048-2E7172
Chieftec-500W

Скріншоти в іграх також чомусь не можу зробити виходить замість картинки чорний екран ,а коли таким самим чином робиш скріншот робочого стола все нормально ...потім зроблю скріншоти біоса ...
Alexsandr
Member

Повідомлення

ILoveSmoke: 26.07.2023 16:22 ПК б/у після заходу в безпечний режим чорний екран
За вывод картинки отвечает видеокарта, если лампочка накопителя подмигивает, реагирует на кнопку выключения, то оперативку исключаем.
ILoveSmoke: 26.07.2023 16:22 я там щось налаштовував передивився кучу відео ,але застряг на оперативці з думкою може дійсно відеокарта іде з того світу?) в іграх з права і з низу широкі полоски які просвідчуються таякби ще один екран так ось
Просто загрузите оптимальные и все. Сделайте фото!! экрана какие там искажения.
ILoveSmoke: 26.07.2023 16:22 ,я хотів запитати чи це може бути визвано недолаштуванням біоса а іменно оперативки бо там ні таймінгів ні субтаймінгів все по нулях',
Если память сбоит, будет вылетать виндовс и приложения, артефакты в картинке на встроенной видушке.
tyhgpa
Junior

Повідомлення

Як я бачу рішення: настройки уєфі в оптимальні, відяху прогнати MODSом.

P.S.: DP не робить, HDMI робить... схоже на шиту відяху під майнінг... зашийте рідний відеобіос у відік.
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

Так все-таки це була відеокарта ...коли в налаштуваннях ставив 60Гц замість 144Гц все було нормально навіть під-лагувань не було ...бігав більше чим пів години ,але тільки варто було поставити 144Гц далі появлялась проблема і було прийнято рішення віддати в ремонт знайомому ,який відреболив і каже що все норм тепер ,але все одно лишається ще біос ,як правильно налаштувати ?дочекаюсь відеокарту і зроблю скріни оперативку точно би здалось ,а все інше навіть незнаю на скільки правильно налаштовував з допомогою ютуба і штучного інтелекту ...
seraphic
Member

Повідомлення

спроси у знакомого который ремонтирует реболом :up:
ILoveSmoke
Junior

Повідомлення

seraphic: 02.09.2023 20:14 спроси у знакомого который ремонтирует реболом :up:

Що запитати ?і причому тут то ?тіпа так не ремонтують напів живі відеокарти?і я питаю в всіх в кого можу бо не знаю і мене це цікавить ...я не такий умнік і не вийобуюсь порівнянно з такими ...мда ))
Alexsandr
Member

Повідомлення

ILoveSmoke: 02.09.2023 18:41 але все одно лишається ще біос ,як правильно налаштувати ?
Загрузить оптимальный настройки, если есть профиль в памяти, его включить и все. Все остальное не зная лучше не трогать. Обычно вообще оптимальных настроек хватает.
Відповісти