Останні статті і огляди
Новини
Bios і чи це біос ?z490m ,i310100f,4x4 xmp2800+gtx 1060
-
ILoveSmoke
Junior
Доброго дня !хотів запитати чи це біос чи щось з відеокартою і без поняття з чого почати ... ПК б/у після заходу в безпечний режим чорний екран після чого була знята батарейка, яка не помогла і прийшлось скидати його замикаючи ...одним словом в біос через дісплей порт не заходить яким я і користувався зайшло через ашдіемай ,я там щось налаштовував передивився кучу відео ,але застряг на оперативці з думкою може дійсно відеокарта іде з того світу?) в іграх з права і з низу широкі полоски які просвідчуються таякби ще один екран так ось ,я хотів запитати чи це може бути визвано недолаштуванням біоса а іменно оперативки бо там ні таймінгів ні субтаймінгів все по нулях', а ексемпі профіль 2800 там з права на автоматі вони є я поставив 2666 вроді було 2667 і вставив таймінгі якісь, але там ще ціла таблиця до низу пуста ...і віндовс тоже не міняв і незнаю навіть з чого починати...був процесор наставив і там ще повключав всяке і не знаю що це може бути може хтось з вас підскаже був би дуже вдячний ...був в майстернях 3ох там де ноудбики роблять ,відяхи продають б.у і так далі то вони з такими очима на мене дивились таякби вперше взнали що таке біос і кажуть можем попробувати тому думаю я сам лібше попробую бо кажу було все добре до заходу в безпечний режим ...
-
Polaris
Member
Як же боляче читати
-
Prescott
Member
Господи, как тяжело что-то понять из прочитанного ...
Автор научитесь нормально излагать свои мысли пошагово, вероятность помощи будет выше.
![:-/ :-/](./images/smilies/smirk.gif)
Автор научитесь нормально излагать свои мысли пошагово, вероятность помощи будет выше.
-
taxi911
Member
Шо Ви курите? ![horror :horror:](./images/smilies/horror.gif)
Спочатку покажіть спільноті ті артифакти на моніторі.
![horror :horror:](./images/smilies/horror.gif)
Спочатку покажіть спільноті ті артифакти на моніторі.
-
AntonyKandaurov
Member
Випив - на форум не ходи
-
ILoveSmoke
Junior
буду біля пк покажу ... ![super :super:](./images/smilies/super.gif)
![super :super:](./images/smilies/super.gif)
-
Spiryt
Member
Не удивительноILoveSmoke: ↑ 26.07.2023 16:22 то вони з такими очима на мене дивились
![:) :)](./images/smilies/smile.gif)
-
ILoveSmoke
Junior
Жесть таякби не знати що у вас запитав і написав ,я і сам не знаю як це можна пояснити бо може бути таке із різних причин ,але написав так як було із зачого і після чого ,а ви тут зразу всі такі важні ....хех
Відправлено через 1 годину 6 хвилин 46 секунд:
Відправлено через 1 годину 6 хвилин 46 секунд:
В тому плані що вони з біосом нічого не мають спільного... кажуть можем попробувати ,але таким вони не занімаються хоча казав що проц і310100ф, а оперативка з ексемпі 2800 і чи може це вліяти на відображення (описав)і крім оперативки там кучу чого треба налаштувати ...що неясно ?так ,ні?скоріше всього... Зроби то то то ...але ні треба показати який ти майстер)) я розумію що ви тут пів життя на форумі ,я порівнянно з вами нічого не розумію і не знаю що до чого тому як міг так і спитав дякую ...Spiryt: ↑ 26.07.2023 16:47Не удивительноILoveSmoke: ↑ 26.07.2023 16:22 то вони з такими очима на мене дивились![]()
-
Adamantium
Ghost
Ник ТСа как бы намекает ![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
![laugh :laugh:](./images/smilies/laugh.gif)
-
gehka3
Катярко
ILoveSmoke
Меньше сумбура, больше по сути - строчкой, отдельно - Мп, память, проц, Вк
Скрины биоса (на флеху по F12) скидывается
Фото артов
Бо в том шо в шапке - без бутылки не разобраться
Меньше сумбура, больше по сути - строчкой, отдельно - Мп, память, проц, Вк
Скрины биоса (на флеху по F12) скидывается
Фото артов
Бо в том шо в шапке - без бутылки не разобраться
-
slv
Member
Anyone who likes to smoke - throw off the coordinates of your dealer ![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
![lol :lol:](./images/smilies/lol.gif)
-
ILoveSmoke
Junior
А що таке ВК?
-
LiquidStorm
Member
ВідеоКартаILoveSmoke: ↑ 07.08.2023 19:18 що таке ВК?
-
ILoveSmoke
Junior
Gigabyte z490m
i3-10100f
X4-G.Skill Ripjaws F4-2800C16-4GRK
Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WindForce 2x
Gigabyte GP-GSM2NE3256NTD
ST1000LM048-2E7172
Chieftec-500W
Скріншоти в іграх також чомусь не можу зробити виходить замість картинки чорний екран ,а коли таким самим чином робиш скріншот робочого стола все нормально ...потім зроблю скріншоти біоса ...
i3-10100f
X4-G.Skill Ripjaws F4-2800C16-4GRK
Gigabyte GeForce GTX 1060 6GB WindForce 2x
Gigabyte GP-GSM2NE3256NTD
ST1000LM048-2E7172
Chieftec-500W
Скріншоти в іграх також чомусь не можу зробити виходить замість картинки чорний екран ,а коли таким самим чином робиш скріншот робочого стола все нормально ...потім зроблю скріншоти біоса ...
-
Alexsandr
Member
За вывод картинки отвечает видеокарта, если лампочка накопителя подмигивает, реагирует на кнопку выключения, то оперативку исключаем.ILoveSmoke: ↑ 26.07.2023 16:22 ПК б/у після заходу в безпечний режим чорний екран
Просто загрузите оптимальные и все. Сделайте фото!! экрана какие там искажения.ILoveSmoke: ↑ 26.07.2023 16:22 я там щось налаштовував передивився кучу відео ,але застряг на оперативці з думкою може дійсно відеокарта іде з того світу?) в іграх з права і з низу широкі полоски які просвідчуються таякби ще один екран так ось
Если память сбоит, будет вылетать виндовс и приложения, артефакты в картинке на встроенной видушке.ILoveSmoke: ↑ 26.07.2023 16:22 ,я хотів запитати чи це може бути визвано недолаштуванням біоса а іменно оперативки бо там ні таймінгів ні субтаймінгів все по нулях',
-
tyhgpa
Junior
Як я бачу рішення: настройки уєфі в оптимальні, відяху прогнати MODSом.
P.S.: DP не робить, HDMI робить... схоже на шиту відяху під майнінг... зашийте рідний відеобіос у відік.
P.S.: DP не робить, HDMI робить... схоже на шиту відяху під майнінг... зашийте рідний відеобіос у відік.
-
ILoveSmoke
Junior
Так все-таки це була відеокарта ...коли в налаштуваннях ставив 60Гц замість 144Гц все було нормально навіть під-лагувань не було ...бігав більше чим пів години ,але тільки варто було поставити 144Гц далі появлялась проблема і було прийнято рішення віддати в ремонт знайомому ,який відреболив і каже що все норм тепер ,але все одно лишається ще біос ,як правильно налаштувати ?дочекаюсь відеокарту і зроблю скріни оперативку точно би здалось ,а все інше навіть незнаю на скільки правильно налаштовував з допомогою ютуба і штучного інтелекту ...
-
seraphic
Member
спроси у знакомого который ремонтирует реболом ![up :up:](./images/smilies/up.gif)
![up :up:](./images/smilies/up.gif)
-
ILoveSmoke
Junior
Що запитати ?і причому тут то ?тіпа так не ремонтують напів живі відеокарти?і я питаю в всіх в кого можу бо не знаю і мене це цікавить ...я не такий умнік і не вийобуюсь порівнянно з такими ...мда ))
-
Alexsandr
Member
Загрузить оптимальный настройки, если есть профиль в памяти, его включить и все. Все остальное не зная лучше не трогать. Обычно вообще оптимальных настроек хватает.ILoveSmoke: ↑ 02.09.2023 18:41 але все одно лишається ще біос ,як правильно налаштувати ?