Останні статті і огляди
Новини
Starfield не працює на відеокартах Intel Arc A-серії
-
nikolaiii
Member
Пропоную обговорити Starfield не працює на відеокартах Intel Arc A-серії
-
Sailor Popeye
Member
Користувачі карти Intel, відгукніться!
-
1234waltz
Member
А навіщо працювати на відеокартах, яких ні в кого нема
-
aaleksandrenko
Member
В користувачів карт інтел немає грошей на Premium Edition версію.
А до 6го вересня полагодять.
А до 6го вересня полагодять.
-
kalakawa
Member
На рдна3(2+) же працює1234waltz: ↑ 01.09.2023 13:45 А навіщо працювати на відеокартах, яких ні в кого нема
-
nikolaiii
Member
aaleksandrenko
Хіба Інтел не для бОгатих?
Хіба Інтел не для бОгатих?
- спойлер
-
StingerYar
HWBOT OC Team
Sailor Popeye: ↑ 01.09.2023 13:43 Користувачі карти Intel, відгукніться!
Сумно, маємо що маємо, але реліз то 6.09.2023. Це ж просто платний бета-тест для самих нетерплячих, власники ARC вже звикли не поспішати
-
unique-neon
Member
AMD білд дала, nVidia дала, а Intel'у не дала
-
daesz
Member
У пана StingerYar (якщо запам'ятав нік правильно ) є1234waltz: ↑ 01.09.2023 13:45 А навіщо працювати на відеокартах, яких ні в кого нема
-
falameezaar
Member
Я тутSailor Popeye: ↑ 01.09.2023 13:43 Користувачі карти Intel, відгукніться!
Надовго мене правда не хватило, бо занадто багато всього на тому алкемісті не працює. З іншого боку, те що працює, дуже навіть бадьоро працює як на її вартість.
В мене А770 16гб у виконанні Acer Predator, пересів на нього з RTX3060 12Gb десь на початку весни. На першому драйвері Інтел ледве ворушився, на другому ледь не всюди обійшов 3060 і почав штовхатись з 3070. Відносно тиха (при тому що з турбіною), доволі холодна і чесно-двослотова карточка. Хотфікс-драйвер з фіксом вулкана в Балдурз Гейт 3 пофіксив в мене купу інших тайтлів, які не працювали (навіть деякі дх12-витвори запрацювали, які до того крашились). Але пакет Adobe не працює, нейронки не прискорюються, Юніті не дуже стабільно працює.. Роботи в них ще ду-у-у-уже багато попереду. В мене в принципі теж, так шо переповзаю в табір червоних
-
_clawfinger_
Member
Смішно, враховуючи що навіть вальв підігнала оптимізацію для стім деків. Хоча враховуючи прайс, нема бажання навіть дивитися на неї. Не ті часи, не ті приоритети.
daesz
Тиснете на нік, що зверху аватарки, нік автоматично копіюється в віконце для відповіді й виділяється жирним.
daesz
Тиснете на нік, що зверху аватарки, нік автоматично копіюється в віконце для відповіді й виділяється жирним.
-
daesz
Member
Я коли писав відгук - не скролив вниз/не бачив, що він в темі відписався. Просто пам'ятаю з іншої теми, що у нього інтел арк_clawfinger_: ↑ 01.09.2023 14:08 daesz
-
_clawfinger_
Member
daesz
зрозумів
зрозумів
-
Ostin
Member
То це в Bethesda навіть не знають про карти від інтел чи як?) Якщо воно навіть не запускається.
-
kalakawa
Member
https://wccftech.com/starfield-fsr-2-dl ... mparisoni/
Bethesda не змогли, puredark зміг
Мабуть у Говарда грошей не хватило
Bethesda не змогли, puredark зміг
Мабуть у Говарда грошей не хватило
- спойлер
- або у Лізи їх забагато
-
er[socrates]
Member
А на 3060 как она работает, комфортно играть?
-
kalakawa
Member
старфілд на всьому погано йде, боer[socrates]: ↑ 01.09.2023 16:54 А на 3060 как она работает, комфортно играть?
- спойлер
-
daesz
Member
Поки поправлять перформенс і оптимізацію - 7800хт появляться у нас і місцеві бариги навіть націнку свою встигнуть скинути в 300%; а до того часу ще й на розпродаж завезуть (хоча платити хоть 1 цент Тоду не маю жодного мажання), то можна й буде погратиkalakawa: ↑ 01.09.2023 17:10старфілд на всьому погано йде, боer[socrates]: ↑ 01.09.2023 16:54 А на 3060 как она работает, комфортно играть?
- спойлер
А поки бажаю успіху і всидчивості усім бетатестрам