Бачу, дуже багато в продажу даних мамок за прийнятні гроші.
Поверхнево подививишись, не знайшов досвіду підключення їх в звичайні корпуси.
Судячи з наліпки на рідному БЖ, чергова лінія - 5 В. Материнка 12v only. Має вистачити пасивного перехідника.
Не можу зрозуміти, на наліпці вказані лише 12 В лінії, але на фотках бачу молекси, це як?
Останні статті і огляди
Новини
HP Z6 G4 підключення АТХ БЖ та інші особливості
-
Ray2000gt
Advanced Member
-
AntonyKandaurov
Member
На самій платі є dc- dc на 5в. Блок стартує і на молексах з'являється 12в і 5в. Самій мамці 5в standby не треба.
-
waryag
Member
НР обожнює тулити пропрієтарщинуRay2000gt: ↑ 01.09.2023 08:11 Поверхнево подививишись, не знайшов досвіду підключення їх в звичайні корпуси.
-
Ray2000gt
Advanced Member
AntonyKandaurov, зрозуміло. Вертається через якісь піни в 18 pin розʼємі? Бо 12 pin, це ж живленя проца.
Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
Ще цікае спостереження. Подивився розпіновку перехідника на Z440, бачу, там є як 5 В так і 3.3 В. Але на рідному БЖ знов таки тільки лінії 12 В.
Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
Ще цікае спостереження. Подивився розпіновку перехідника на Z440, бачу, там є як 5 В так і 3.3 В. Але на рідному БЖ знов таки тільки лінії 12 В.
-
AntonyKandaurov
Member
Ray2000gt
нічого нікуди не вертається, БЖ сам генерує. скиньте фотки наліпок щоб ясніше розуміти про що йде мова.
waryag
ну колись нещодавно шум йшов аби 3.3в і 5в генерувати на мамці.
нічого нікуди не вертається, БЖ сам генерує. скиньте фотки наліпок щоб ясніше розуміти про що йде мова.
waryag
ну колись нещодавно шум йшов аби 3.3в і 5в генерувати на мамці.
-
Ray2000gt
Advanced Member
AntonyKandaurov: ↑ 01.09.2023 09:53нічого нікуди не вертається, БЖ сам генерує. скиньте фотки наліпок щоб ясніше розуміти про що йде мова.
- спойлер
Як це? Чисто по логіці, якщо VSB з'явлється після старту БЖ, то це не VSB а звичайна лінія.AntonyKandaurov: ↑ 01.09.2023 08:23Блок стартує і на молексах з'являється 12в і 5в. Самій мамці 5в standby не треба.

Отправлено спустя 34 минуты 50 секунд:
Також, наскільки я розумію, VSB потрібний для сплячого режиму, щоб живити оперативку. Тому, думаю, материнці ця напруга потрібна.
-
Mozhe
Junior
Доброго дня всім, планую взяти собі погратись з цією воркстейшн, може хто порекемендує проц під нього. Хочу односокетний варіант під роботу з DAW.
зараз поки обираю між
6268CL
6253CL
w-3245
Але також дуже цікавлять інженерні зразки на цій платформі. В мене є біос 1.28 там мікрокоди 50652 (Skylake-X ES (B0)) та 50654. Якщо комусь цікаво пишіть залью.
зараз поки обираю між
6268CL
6253CL
w-3245
Але також дуже цікавлять інженерні зразки на цій платформі. В мене є біос 1.28 там мікрокоди 50652 (Skylake-X ES (B0)) та 50654. Якщо комусь цікаво пишіть залью.
-
Ray2000gt
Advanced Member
Я собі беру для погратися з Homelab. Дивився проци, перше покоління істотно дешевше, можливо це через відносну новизну другого, їх ще не почали масово знімати. Наприклад 6140 доволі вигідним виходить.
Плату собі замовив. Також доводеться замовити рідну front pannel, щоб дізнатись розпіновку і позбутись помилок.
Ну і якщо тут ніхто не допоможе з розпіновкою 18 pin розʼєма, то доведеться і БЖ замовляти, чого б не хотілось.
Є у мене припущення, що розпіновка не змінилась від Z440/640. Як це на 100% перевірити без БЖ, не знаю.
Плату собі замовив. Також доводеться замовити рідну front pannel, щоб дізнатись розпіновку і позбутись помилок.
Ну і якщо тут ніхто не допоможе з розпіновкою 18 pin розʼєма, то доведеться і БЖ замовляти, чого б не хотілось.
Є у мене припущення, що розпіновка не змінилась від Z440/640. Як це на 100% перевірити без БЖ, не знаю.
-
Master_X
Junior
Доброго всім часу.
Може хтось в курсі, чиє вже перехідники живлення для підключення АТХ блока до HP Z6 G4?
Може хтось в курсі, чиє вже перехідники живлення для підключення АТХ блока до HP Z6 G4?