Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Ramon
Member
murzik
Укрзелайзницья
Приміські корчі ще ходять, куди без них.
Але інтерсіті то взагалі нічогенькі
До речі, їздив у Львів на Файне місто "швидкою електричкою" - то там напроти туалетів є секція з кріпленнями для підвішування вельчиків
Укрзелайзницья
Приміські корчі ще ходять, куди без них.
Але інтерсіті то взагалі нічогенькі
До речі, їздив у Львів на Файне місто "швидкою електричкою" - то там напроти туалетів є секція з кріпленнями для підвішування вельчиків
-
Барбарис
Member
А хтось ставив безкамерні покришки на звичайні ободи?
-
Hotspur
Member
так. і загалом це таке собі. краще не безкамерні покришки на безкамерні ободиБарбарис: ↑ 19.08.2023 17:17А хтось ставив безкамерні покришки на звичайні ободи?
-
Ramon
Member
Стюарт лише запитав квиток на багаж, і, що логічно, без проблем пропустив вєл
-
l-m
Member
Ну що я казав? Але ж треба було розвести завчасної зради.
Хоча якщо ти не брав чохол та ключ на випадок відмови, була б гарна драма через подібну впертість
Відправлено через 3 хвилини 2 секунди:
Це при тому, що в шосе все через 10-15 років доходитьHotspur: ↑ 19.08.2023 09:28всі перейшли на осі навіть в шосеБарбарис: ↑ 19.08.2023 07:37l-m, чого це ексцентрики раритетні? І зараз повно велів на них, ще й недешевих.
+Hotspur: ↑ 19.08.2023 18:12так. і загалом це таке собі. краще не безкамерні покришки на безкамерні ободиБарбарис: ↑ 19.08.2023 17:17А хтось ставив безкамерні покришки на звичайні ободи?
Але якщо профіль ободів підхожий, то загалом байдуже безкамерними вони позиціонуються, чи ні, стрічка все вирішить.
-
Hotspur
Member
раз на раз не приходиться. загалом собі я б не ставив. поки не змінив обода я їздив на камерах і навіть на камерах з герметикомl-m: ↑ 19.08.2023 20:34Але якщо профіль ободів підхожий, то загалом байдуже безкамерними вони позиціонуються, чи ні, стрічка все вирішить.
-
dead_rat
Member
Hotspur
Камера з герметиком взагалі норм варік
Камера з герметиком взагалі норм варік
-
murzik
Member
є такий термін - одоробло
чомусь GT elite 2019 асоціюється у мене саме з цим терміном
чомусь GT elite 2019 асоціюється у мене саме з цим терміном
-
Hotspur
Member
нормальний велmurzik: ↑ 19.08.2023 21:21чомусь GT elite 2019 асоціюється у мене саме з цим терміном
-
dead_rat
Member
Сьогодні тренувалися до заїзду по горах з торбами. Алю шоссер з багажніком, дві торби і дві гантелі по 5 кіло.
І тут вже не поганяєш як на гоночному, важкий і не аеродинамічний
Ітого 85 км з середньою 25.5 без упорювання.
В горах буде жесть
І тут вже не поганяєш як на гоночному, важкий і не аеродинамічний
Ітого 85 км з середньою 25.5 без упорювання.
В горах буде жесть
-
Hotspur
Member
оце на мене схожеdead_rat: ↑ 20.08.2023 16:05Ітого 85 км з середньою 25.5 без упорювання.
-
Hotspur
Member
катнув 43 км. жарко. треба рано вставати
-
dead_rat
Member
На наступну неділю пообіцяв колезі поїхати з іх групою велику поїздку.Hotspur: ↑ 27.08.2023 16:28 катнув 43 км. жарко. треба рано вставати
215 км маршрут, плюс від дому до старту/фінішу 12 км.
Буде попа від сідла боліти
-
wigar
Member
Замовив собі контактні педалі pd-t8000 та типу карбовпне сідло з аліку.
По педалям трошки не звично - треба шукати ту сторону з тримачами контакту, бо друга сторона - платформа, так як треба у звичайному взутті їздити.
Так як він мав рокім 50 та 140кг+ авторитету, то вирішив з ним не сперечатись. решта місцевих веломайстрів на ринку, ще на років 10-20 старше.
в Києві веломайсткр приймав участь у змаганнях і я йому дрвіряв, а там де я зараз - сервіс жахливий всюду
Десь у вересні може пішов би у відпустку, хотілось би з кимось на велосипедах проїхатись на декілька днів. Або чув, що в карпати люди їздять, щоб на велосипедах по катати.
По педалям трошки не звично - треба шукати ту сторону з тримачами контакту, бо друга сторона - платформа, так як треба у звичайному взутті їздити.
- спойлер
- спойлер
Так як він мав рокім 50 та 140кг+ авторитету, то вирішив з ним не сперечатись. решта місцевих веломайстрів на ринку, ще на років 10-20 старше.
в Києві веломайсткр приймав участь у змаганнях і я йому дрвіряв, а там де я зараз - сервіс жахливий всюду
Десь у вересні може пішов би у відпустку, хотілось би з кимось на велосипедах проїхатись на декілька днів. Або чув, що в карпати люди їздять, щоб на велосипедах по катати.
-
dead_rat
Member
wigar
Найчастіше, люди ставлять сідло зависоко і сидять всією вагою тіла на проміжності, не переносячи вагу на педалі.
Це не стільки до сідла, як до налаштування посадки, висоти сідла і велошорт.
більше 40 км вже було боляче їхати
Найчастіше, люди ставлять сідло зависоко і сидять всією вагою тіла на проміжності, не переносячи вагу на педалі.
-
murzik
Member
у нього дирка в сідліdead_rat: ↑ 29.08.2023 16:36проміжності
-
Hotspur
Member
брехняwigar: ↑ 29.08.2023 16:03Та сказав, що якщо велосипед їде, то не треба його обслуговувати.
-
Dark Knight
Member
Була якось кумедна історія с камерою на лісапеті:
----------
пробив в лісі, і один хлопчина допоміг залатати, наліпили латку, наче норм все .
для приколу на цій камері їздив день, все було нормально, не спускала.
потім на 3-4 дня залишив на балконі, де було спека+30 та сонце. (сонце світило по півдня на вел)
прихожу - а камера здута повністю!
поїхав з нею на шиномонтаж, і там чоловічок каже - мовляв, від спеки це нормальне явище, що камера спускає за декілька днів, просто під час простою.
спеціально в ванні з водою перевірили - не спускає, бульбашок не було. латка наче супер.
то таки правда, що від спеки може спускати камера, чи ні?
----------
пробив в лісі, і один хлопчина допоміг залатати, наліпили латку, наче норм все .
для приколу на цій камері їздив день, все було нормально, не спускала.
потім на 3-4 дня залишив на балконі, де було спека+30 та сонце. (сонце світило по півдня на вел)
прихожу - а камера здута повністю!
поїхав з нею на шиномонтаж, і там чоловічок каже - мовляв, від спеки це нормальне явище, що камера спускає за декілька днів, просто під час простою.
спеціально в ванні з водою перевірили - не спускає, бульбашок не було. латка наче супер.
то таки правда, що від спеки може спускати камера, чи ні?
-
dead_rat
Member
Dark Knight
Ні, то мабуть жарт був, скоріше просто повільно спускає через латку.
Ні, то мабуть жарт був, скоріше просто повільно спускає через латку.
-
murzik
Member
або золотнік