Поддержу.
- спойлер
Здивований, бо по тих звуках що воно видавало я був впевнений що там розбита втулка, взагалі не схоже на підшипник. Але то навіть краще, бо є і донорів дофіга і навіть нові, хоча нових японських мабуть трохи шкода використовувати у таких справахDeath: ↑ 28.08.2023 09:55 spoglyadach
2 підшипника точно таких в боксовому 478 стоять, тільки що замінив. Не хрустить ше шумить став як рідний.
Навіть не впевнений чи бачив хоч раз наживо плати Біостар під 939, там в БІОС є щось окрім виставити напругу камінця та пам'яті?Death: ↑ 29.08.2023 21:42 spoglyadach
я такого плану плати навіть на старт не перевіряю сходу або на смітник або на розпай, https://elmir.ua/motherboards/motherboa ... 4-sli.html от таку нещодавно в товариша з ящика з розпаем живу витягнув, чисто платкою перемикачем приманила.
Мені вони теж траплялись, але половина була вже мертві, вони на 775 ще робили нафаршировану материнку з P45 яка ну дуже так собі розганяла. Результат був як на середньобюджетних P35, вже не згадаю в чому там був косяк, можливо з пам'яттю. Але виглядали файно, там ще був класний охлад на VRM навідміну від дурної турбінки яку всюди клав ASUS і дивні перемикачі під PCIe.radical: ↑ 30.08.2023 08:18 У біостара колись була козирна серія TForce, мені така під АМ2 траплялась.