Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Chainyk
Member
Що можна взяти в районі 150 usd по типу Леопольда тільки не на чері, бо то, як там дзвенять пружини виморожує. Думаю за Cidoo V75. Хоча ф ряд і підсвітка не потрібна. Хот свап вітається
Отправлено спустя 56 минут 43 секунды:
І де краще купити Cidoo . На алі бачу є, але чим відрізняється версія про від не про
Отправлено спустя 56 минут 43 секунды:
І де краще купити Cidoo . На алі бачу є, але чим відрізняється версія про від не про
-
BagbKa_fIN
Member
Я брав на аліку, коли розпродаж був, вийшла в 110 баксів. То просто деякі пишуть просто V75, хоча вона по факту V75 Pro. Можна взяти Monsgeek M1W, також на розпродажі брав пресейл (вишла 75 баксів), але як на мене Cidoo краща по реалізації, помітно краще флекс, але якщо він не потрібен то Monsgeek банально дешевша і можна більше вкинути в модінг. З коробки (як на мене) що та що та потребує як мінімум модінгу стабів, а краще заміну на щось більш якісне, капи набагато краще в Cidoo, прям топові (мав справу з обома клавіатурами, залишив Cidoo, хоча кольорова схема на любителя). Можливо є ще варіанти, але написав про те, з чим мав справу.Chainyk: ↑ 13.08.2023 14:04 Що можна взяти в районі 150 usd по типу Леопольда тільки не на чері, бо то, як там дзвенять пружини виморожує. Думаю за Cidoo V75. Хоча ф ряд і підсвітка не потрібна. Хот свап вітається
-
Chainyk
Member
BagbKa_fIN
Погуглив ,в 75-87 там вже 2.4Ghz і інші покращення. А скільки стали вийдуть ? Ну зараз 125$ обійдеться. Вона прийшла запакована в плівку ?Абсолютно нова ?
Погуглив ,в 75-87 там вже 2.4Ghz і інші покращення. А скільки стали вийдуть ? Ну зараз 125$ обійдеться. Вона прийшла запакована в плівку ?Абсолютно нова ?
-
BagbKa_fIN
Member
Chainyk
За плівку не пам'ятаю, чи була вона там, але точно нова. Ну я брав одні з топових, то вони мені обійшлись в 900 грн, можна глянути на дюрок, вони будуть дешевше, ну і крайтокса декілька грам, щоб це все помазати, світчі і в стоковому стані реально приємні.
За плівку не пам'ятаю, чи була вона там, але точно нова. Ну я брав одні з топових, то вони мені обійшлись в 900 грн, можна глянути на дюрок, вони будуть дешевше, ну і крайтокса декілька грам, щоб це все помазати, світчі і в стоковому стані реально приємні.
-
zoomir
Member
Добрий день всім. Є такі бездротові клавіатури, які не тормозять і зв'язок у яких не губиться? Живу у зйомній квартирі і взяв з собою бездротову логітеч. А вона, падло, як заїдає. Іноді через 10 секунд команди доходять, коли вже 10 разів клавішу натиснув. Дротовою користуватись зараз буде не дуже зручно. Бажано не дуже дорого. Може хтось щось підкаже?
А ще хотілося б не дуже велику, бажано без цифрового блоку, бо місця не багато
А ще хотілося б не дуже велику, бажано без цифрового блоку, бо місця не багато
-
Hash
Junior
Панове, що зараз є цікаве в бюджет 50$. TKL, 70%
- в таку ціну бачив варіант hexgear gk707
Можливо є щось вже цікавіше?
- в таку ціну бачив варіант hexgear gk707
Можливо є щось вже цікавіше?
-
Kosdnepr
Member
-
Melofon
Member
Нормальные клавы по радио интерфейсу все обычно хорошо работают без тормозов и потерь, у вас просто брак скорее попался, блютус клавы естественно имеют больший отклик чем те что по своему радио донглу подключены.zoomir: ↑ 17.08.2023 17:11такі бездротові клавіатури, які не тормозять і зв'язок у яких не губиться?
-
Chainyk
Member
Взяв Cidoo V87 за 4300. не знаю для чого 87, але там різниця 200 грн
-
Hash
Junior
Kosdnepr
Дякую, щось не зміг знайти нормальні огляди на цю клаву. Були тільки на K320.
Кому цікаво, був такий вибір із тих що сподобались:
Tecware Phantom plus = ~40$ (важко знайти і можливо купив би якщо ціна була б нижче, а так краще тоді клавіатура нижче)
Royal Kludge H81 = 41$ (замовив таку)
Monsgeek M1W = 75 $ ( дивився з порад BagbKa_fIN, брав би якщо бюджет був цього діапазону)
Cidoo ~120$ ( дивився з порад BagbKa_fIN, дуже сподобалась, можливо ще надумаю)
Окремо хотів виділити Yunzii клавіатури, якусь конкретно модель не можу сказати, але загалом там все виглядало на хорошому рівні.
Дякую, щось не зміг знайти нормальні огляди на цю клаву. Були тільки на K320.
Кому цікаво, був такий вибір із тих що сподобались:
Tecware Phantom plus = ~40$ (важко знайти і можливо купив би якщо ціна була б нижче, а так краще тоді клавіатура нижче)
Royal Kludge H81 = 41$ (замовив таку)
Monsgeek M1W = 75 $ ( дивився з порад BagbKa_fIN, брав би якщо бюджет був цього діапазону)
Cidoo ~120$ ( дивився з порад BagbKa_fIN, дуже сподобалась, можливо ще надумаю)
Окремо хотів виділити Yunzii клавіатури, якусь конкретно модель не можу сказати, але загалом там все виглядало на хорошому рівні.
-
Shpoker
Member
привет, я с проблемой
итак, моей 12летней логитек К800 приходит песец (уже механизмы протерлись до дыр и скоро менять большую часть кнопок, что как-бы немного смущает по рентабельности)
полистал хотлайн на предмет ножничных мембранок логитековских - а там одна ебала с "впуклыми" клавишами, которые мне ну совсем не зашли
что б еще посмотреть на ножницах, без провода и с приятной белой подсветкой? что б от одного заряда работала пол года? в идеале с пальчиковыми аккумуляторами...
короче ищу современный к800
и да, доступное в украине и с кириллицей из коробки, а не кустарным методом
итак, моей 12летней логитек К800 приходит песец (уже механизмы протерлись до дыр и скоро менять большую часть кнопок, что как-бы немного смущает по рентабельности)
полистал хотлайн на предмет ножничных мембранок логитековских - а там одна ебала с "впуклыми" клавишами, которые мне ну совсем не зашли
что б еще посмотреть на ножницах, без провода и с приятной белой подсветкой? что б от одного заряда работала пол года? в идеале с пальчиковыми аккумуляторами...
короче ищу современный к800
и да, доступное в украине и с кириллицей из коробки, а не кустарным методом
-
BagbKa_fIN
Member
Мені положення кноба не зайшло в ткл. Рекомендую як мінімум тейп мод їй і прибрати лист шумки зі звороту плати)Chainyk: ↑ 21.08.2023 11:43 Взяв Cidoo V87 за 4300. не знаю для чого 87, але там різниця 200 грн
-
Chainyk
Member
Ну я її ще не отримав, а стаби де купити ?BagbKa_fIN: ↑ 22.08.2023 09:58Мені положення кноба не зайшло в ткл. Рекомендую як мінімум тейп мод їй і прибрати лист шумки зі звороту плати)Chainyk: ↑ 21.08.2023 11:43 Взяв Cidoo V87 за 4300. не знаю для чого 87, але там різниця 200 грн
-
BagbKa_fIN
Member
Chainyk
ну мож вам і стокові норм будуть після змазки та модінгу. На аліку більша частина стабів є, або олх, там є люди, які займаються збіркою кастомів і в них багато чого можна придбати, на форумі тут теж хтось наче таким займається.
ну мож вам і стокові норм будуть після змазки та модінгу. На аліку більша частина стабів є, або олх, там є люди, які займаються збіркою кастомів і в них багато чого можна придбати, на форумі тут теж хтось наче таким займається.
-
Carlos10
Member
Всем привет. Недавно благодаря советам в этой теме взял первую в жизни механику. В ней все замечательно (оно и понятно, как я до этого жил с мембранной, непонятно), но столкнулся с небольшим неудобством из-за невнимательности прочтения матчасти - нет подсветки символов, что нормально для pbt, адля меня ввиду посадки критично. Костыли с внешней подсветкой не очень помогают.
В связи с этим вопрос - может, кто в курсе, где купить кейкапы Keychron mx red или аналогичные, хорошие по качеству, но с подсветкой символов обоих раскладок?
В связи с этим вопрос - может, кто в курсе, где купить кейкапы Keychron mx red или аналогичные, хорошие по качеству, но с подсветкой символов обоих раскладок?
-
koteyjah
Member
Я такие брал https://telemart.ua/ua/products/dark-pr ... ackorange/. Нет подсветки только на парочке символов, остальное все норм.Carlos10: ↑ 25.08.2023 08:54Keychron mx red
Відправлено через 10 хвилин 59 секунд:
Carlos10
Но это я брал под Hator, какие гнезда у тебя - не смотрел
-
Carlos10
Member
"Тип крепления - MXkoteyjah: ↑ 25.08.2023 09:34 Но это я брал под Hator, какие гнезда у тебя - не смотрел
Совместимость со стабилизаторами - Cherry" - это по ссылке
"Виробник: Keychron V3
Тип перемикачів: Keychron K Pro
Модель: V3 RGB
Бездротова: Ні
Hotswap: Так
Формат:TKL" - это моя. Как узнать, совместимо ли?
-
koteyjah
Member
То что я вижу - подходит, крестовина по центруCarlos10: ↑ 25.08.2023 09:40Тип крепления - MX
-
Melofon
Member
И я такие взял черно-оранжевые, заменил ими комплектные пбт пуддинг-кейкапы без кириллицы на своей Dark Project Pro KD87A Geteron Optical 2.0 Red, прикольно что тут профиль черри и он ниже чем ОЕМ которые у меня были в стоке (тогда когда я свою покупал нигде небыло с кейкапами с кириллицей и пришлось брать эту, сейчас можно сразу с такими кейкапами взять), по звуку отличия есть, звук стал более глухим бо толщина и форма изменились, эти толще, звук стал более кошерный, более лакшериkoteyjah: ↑ 25.08.2023 09:34Я такие брал https://telemart.ua/ua/products/dark-pr ... ackorange/. Нет подсветки только на парочке символов, остальное все норм.
-
koteyjah
Member
Melofon
Тоже черно-оранжевые. Менял стоковые абс, разница чувствуется
Тоже черно-оранжевые. Менял стоковые абс, разница чувствуется