Останні статті і огляди
Новини
Выбор наушников
-
SEREGAFOX
Member
ALEX-SS - могу предложить
Denon AH-GC25W, за 4500 если интересно, в личку
Denon AH-GC25W, за 4500 если интересно, в личку
-
ALEX-SS
Member
У меня пока такой список на рассмотрении: может что-то на подобие этих посоветуете
HATOR Hypergang Wireless
Corsair HS80 RGB Wireless
Corsair VIRTUOSO RGB WIRELESS
HyperX Cloud Alpha Wireless
Razer Blackshark V2 PRO 2023
HATOR Hypergang Wireless
Corsair HS80 RGB Wireless
Corsair VIRTUOSO RGB WIRELESS
HyperX Cloud Alpha Wireless
Razer Blackshark V2 PRO 2023
-
ASTON
Member
ALEX-SS
Можу хіба шо з цих свої враження про alpha wireless сказати...Теж обирав місяців 6 нові, і купив їх.
Можу хіба шо з цих свої враження про alpha wireless сказати...Теж обирав місяців 6 нові, і купив їх.
-
ALEX-SS
Member
ASTON
Я обзоры смотрел многих - но всеравно трудно определится с выбором - особено когда цена такая немаленькая.
Я обзоры смотрел многих - но всеравно трудно определится с выбором - особено когда цена такая немаленькая.
-
er[socrates]
Member
ALEX-SS
рекомендую посмотреть на akg k361 bt, имхо это оптимальное решение за свои деньги
вот эти сразу нет, беспроводная версия вышла ужасной при работе именно по беспроводу. по проводу они вполне окALEX-SS: ↑ 10.08.2023 22:21HATOR Hypergang Wireless
рекомендую посмотреть на akg k361 bt, имхо это оптимальное решение за свои деньги
-
koteyjah
Member
Человек себе выбирает гарнитуру для компьютера с игровым уклоном и радиосигналом , а кто-то как всегда тулит BT наушники для плееров и телефонов.er[socrates]: ↑ 11.08.2023 11:28akg k361 bt
Відправлено через 54 секунди:
тоже эти бы советовал, у меня клауд 2, огонь. Альфы очень схожи.ALEX-SS: ↑ 10.08.2023 22:21HyperX Cloud Alpha Wireless
Відправлено через 5 хвилин 12 секунд:
ALEX-SS
тут на форуме есть такие, продавец ответственный, в ЛС скинул
6. Steelseries Arctis Nova 7 Wireless - New, Open Box = 4800
-
Eduard1980
Member
Ні про ігровий уклон, ні про радіосигнал ні слова у нього. Нашо фантазувати?koteyjah: ↑ 11.08.2023 12:21 Человек себе выбирает гарнитуру для компьютера с игровым уклоном и радиосигналом , а кто-то как всегда тулит BT наушники для плееров и телефонов.
А bt не такі вже і погані для ігор, сиджу собі в m50x bt2, граю в танки і elden ring по bt і все нормально, мікрофон в іграх не використовував, але при телефонних розмовах жалоб не виникало.
-
koteyjah
Member
Eduard1980
Він не написав для яких ігор, але список варіантів натякає саме на це, я підключив логіку - людина вибирае серед ігрових гарнітур.
Він не написав для яких ігор, але список варіантів натякає саме на це, я підключив логіку - людина вибирае серед ігрових гарнітур.
-
nistilati
Junior
Пускай посмотрит в сторону дизайна наушников. Какие на глаз приятно смотрятся и среди них пускай выбирает. Ведь мы тоже смотрим,чтобы прийти и увидеть красивую гарнитуру,а не какие-нибудь там затычки завёрнутые калачиком на столе.
-
ALEX-SS
Member
koteyjah
Вот правильно понял идею поиска наушников - надо беспроводные но с возможностью беспроблемной работы по проводу тоже, и микро (дискорд и прочие применение), не ищу аудиофильские наушники если что, нужно просто удобная посадка (как в HyperX Cloud например), и лучше съёмный микро ели то тока +, БТ - для телефона - ну как опция, есть хорошо, нет - значит нет, для телефона надо совсем другие наушники уже - типа вакумных.
Вот правильно понял идею поиска наушников - надо беспроводные но с возможностью беспроблемной работы по проводу тоже, и микро (дискорд и прочие применение), не ищу аудиофильские наушники если что, нужно просто удобная посадка (как в HyperX Cloud например), и лучше съёмный микро ели то тока +, БТ - для телефона - ну как опция, есть хорошо, нет - значит нет, для телефона надо совсем другие наушники уже - типа вакумных.
-
Radio Bay
Member
Это аксиома, тип - второй вопросALEX-SS: ↑ 12.08.2023 02:29для телефона надо совсем другие наушники уже - типа вакумных.
-
Radio Bay
Member
Интересный канал по наушникам: https://www.youtube.com/@4ernov2009=
-
Podyrio
Member
Дивився, забагато води, багато ємоцій, мало конкретики.
-
ALEX-SS
Member
Взял себе HyperX Cloud Alpha Wireless Black.
Принципе даже неплохо, но низких частот маловато, как по мне.
Зато сидят удобно, и нет этих проводов - как же они меня уже бесили.
ПО не очень внятное конечно
-
koteyjah
Member
ALEX-SS
Попробуй другие прессеты в ПО, я в клаудах 2й выбрал, тестил в играх
Попробуй другие прессеты в ПО, я в клаудах 2й выбрал, тестил в играх
-
neo89skynet
Member
Взяв уже як тиждень HyperX Cloud III Black/Red (727A9AA) чисто для ігор за пк та ps5, амбушюри дуже м'які, зручно сидять на голові, вуха, голова та шия взагалі не втомлюються (5-6 годин неприривного сидіння - легко), дуже зручні та легкі. Чутність та позиціонування в іграх відмінне. Мікрофон досить добротний для зв'язку з друзями в іграх супер.
-
Евгений King
Member
Та ну, ви уважно дивились???, там людина USB кабель аудіофільський розбирає/рекламує, я ще ладно розумію що там баланси або RCA ще може якась залежність від якості кабелю є, і то я би більше 200грн за кабель не дав..., але коли хтось рекламує аудіофільський тослінк або USB мені зразу зрозуміла вся експертність такого оглядача )
Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
ПО краще видалити, а в налаштуваннях вух в диспетчері звуку виставити "Вимкнути всі додаткові можливості". Таким чином буде менша затримка у виводі звуку, бо якщо крутити EQ в стандартому софті то отримаєте затримку на рівні BT вух наприклад )ALEX-SS: ↑ 19.08.2023 13:50 Взял себе HyperX Cloud Alpha Wireless Black.
Стосовно звуку і басу тут дивно бо мої hyperx cloud core 2 wireless в плані НЧ цілком нормально грають, так не рівня DT 770 Pro, але терпимо )
Можете ще поекспериментувати в диспетчері звуку у мене є підсилення басу і вирівнювання гучності (тонкоспенсація), спробуйте так покрутити
-
koteyjah
Member
Это где так написано? Про всякие улучшалки винды согласен, но софт и пресеты на задержку вообще не влияют.Евгений King: ↑ 20.08.2023 05:26крутити EQ в стандартому софті то отримаєте затримку на рівні BT вух наприклад
-
Radio Bay
Member
Вот именно рекламы, т.е. продвижения каких-то определённых брендов я там не заметил, я такое сразу в топку отправляю. По остальному каждый имеет право на своё мнение, в т.ч. покупать кабели не дороже 200грн )Евгений King: ↑ 20.08.2023 05:26Та ну, ви уважно дивились???, там людина USB кабель аудіофільський розбирає/рекламує, я ще ладно розумію що там баланси або RCA ще може якась залежність від якості кабелю є, і то я би більше 200грн за кабель не дав..., але коли хтось рекламує аудіофільський тослінк або USB мені зразу зрозуміла вся експертність такого оглядача )
-
Евгений King
Member
Да ладно, на реддіт цю тему тричі пережували вже: Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:koteyjah: ↑ 20.08.2023 09:04Это где так написано? Про всякие улучшалки винды согласен, но софт и пресеты на задержку вообще не влияют.Евгений King: ↑ 20.08.2023 05:26крутити EQ в стандартому софті то отримаєте затримку на рівні BT вух наприклад
Реклама рекламою, а чел там дійсно вірить що "якісний" USB кабель якось впливає на звукRadio Bay: ↑ 20.08.2023 12:24Вот именно рекламы, т.е. продвижения каких-то определённых брендов я там не заметил, я такое сразу в топку отправляю. По остальному каждый имеет право на своё мнение, в т.ч. покупать кабели не дороже 200грн )Евгений King: ↑ 20.08.2023 05:26Та ну, ви уважно дивились???, там людина USB кабель аудіофільський розбирає/рекламує, я ще ладно розумію що там баланси або RCA ще може якась залежність від якості кабелю є, і то я би більше 200грн за кабель не дав..., але коли хтось рекламує аудіофільський тослінк або USB мені зразу зрозуміла вся експертність такого оглядача )