Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
SEREGAFOX
Member

Повідомлення

ALEX-SS - могу предложить
Denon AH-GC25W, за 4500 :) если интересно, в личку
ALEX-SS
Member

Повідомлення

У меня пока такой список на рассмотрении: может что-то на подобие этих посоветуете :beer:
HATOR Hypergang Wireless
Corsair HS80 RGB Wireless
Corsair VIRTUOSO RGB WIRELESS
HyperX Cloud Alpha Wireless
Razer Blackshark V2 PRO 2023
ASTON
Member

Повідомлення

ALEX-SS
Можу хіба шо з цих свої враження про alpha wireless сказати...Теж обирав місяців 6 нові, і купив їх.
ALEX-SS
Member

Повідомлення

ASTON
Я обзоры смотрел многих - но всеравно трудно определится с выбором - особено когда цена такая немаленькая.
er[socrates]
Member

Повідомлення

ALEX-SS
ALEX-SS: 10.08.2023 22:21HATOR Hypergang Wireless
вот эти сразу нет, беспроводная версия вышла ужасной при работе именно по беспроводу. по проводу они вполне ок

рекомендую посмотреть на akg k361 bt, имхо это оптимальное решение за свои деньги
koteyjah
Member

Повідомлення

Человек себе выбирает гарнитуру для компьютера с игровым уклоном и радиосигналом , а кто-то как всегда тулит BT наушники для плееров и телефонов.

Відправлено через 54 секунди:
ALEX-SS: 10.08.2023 22:21HyperX Cloud Alpha Wireless
тоже эти бы советовал, у меня клауд 2, огонь. Альфы очень схожи.

Відправлено через 5 хвилин 12 секунд:
ALEX-SS
тут на форуме есть такие, продавец ответственный, в ЛС скинул
6. Steelseries Arctis Nova 7 Wireless - New, Open Box = 4800
Eduard1980
Member

Повідомлення

koteyjah: 11.08.2023 12:21 Человек себе выбирает гарнитуру для компьютера с игровым уклоном и радиосигналом , а кто-то как всегда тулит BT наушники для плееров и телефонов.
Ні про ігровий уклон, ні про радіосигнал ні слова у нього. Нашо фантазувати?

А bt не такі вже і погані для ігор, сиджу собі в m50x bt2, граю в танки і elden ring по bt і все нормально, мікрофон в іграх не використовував, але при телефонних розмовах жалоб не виникало.
koteyjah
Member

Повідомлення

Eduard1980
Він не написав для яких ігор, але список варіантів натякає саме на це, я підключив логіку - людина вибирае серед ігрових гарнітур.
nistilati
Junior

Повідомлення

Пускай посмотрит в сторону дизайна наушников. Какие на глаз приятно смотрятся и среди них пускай выбирает. Ведь мы тоже смотрим,чтобы прийти и увидеть красивую гарнитуру,а не какие-нибудь там затычки завёрнутые калачиком на столе.
ALEX-SS
Member

Повідомлення

koteyjah
Вот правильно понял идею поиска наушников - надо беспроводные но с возможностью беспроблемной работы по проводу тоже, и микро (дискорд и прочие применение), не ищу аудиофильские наушники если что, нужно просто удобная посадка (как в HyperX Cloud например), и лучше съёмный микро ели то тока +, БТ - для телефона - ну как опция, есть хорошо, нет - значит нет, для телефона надо совсем другие наушники уже - типа вакумных.
Radio Bay
Member

Повідомлення

ALEX-SS: 12.08.2023 02:29для телефона надо совсем другие наушники уже - типа вакумных.
Это аксиома, тип - второй вопрос
Radio Bay
Member

Повідомлення

Интересный канал по наушникам: https://www.youtube.com/@4ernov2009=
Podyrio
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.08.2023 23:52Интересный канал по наушникам: https://www.youtube.com/@4ernov2009=
Дивився, забагато води, багато ємоцій, мало конкретики.
ALEX-SS
Member

Повідомлення

Взял себе HyperX Cloud Alpha Wireless Black. :beer:
Принципе даже неплохо, но низких частот маловато, как по мне.
Зато сидят удобно, и нет этих проводов - как же они меня уже бесили. :D
ПО не очень внятное конечно :spy:
koteyjah
Member

Повідомлення

ALEX-SS
Попробуй другие прессеты в ПО, я в клаудах 2й выбрал, тестил в играх
neo89skynet
Member

Повідомлення

Взяв уже як тиждень HyperX Cloud III Black/Red (727A9AA) чисто для ігор за пк та ps5, амбушюри дуже м'які, зручно сидять на голові, вуха, голова та шия взагалі не втомлюються (5-6 годин неприривного сидіння - легко), дуже зручні та легкі. Чутність та позиціонування в іграх відмінне. Мікрофон досить добротний для зв'язку з друзями в іграх супер.
Евгений King
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.08.2023 23:52 Интересный канал по наушникам: https://www.youtube.com/@4ernov2009=
Та ну, ви уважно дивились???, там людина USB кабель аудіофільський розбирає/рекламує, я ще ладно розумію що там баланси або RCA ще може якась залежність від якості кабелю є, і то я би більше 200грн за кабель не дав..., але коли хтось рекламує аудіофільський тослінк або USB мені зразу зрозуміла вся експертність такого оглядача )

Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
ALEX-SS: 19.08.2023 13:50 Взял себе HyperX Cloud Alpha Wireless Black. :beer:
Принципе даже неплохо, но низких частот маловато, как по мне.
Зато сидят удобно, и нет этих проводов - как же они меня уже бесили. :D
ПО не очень внятное конечно :spy:
ПО краще видалити, а в налаштуваннях вух в диспетчері звуку виставити "Вимкнути всі додаткові можливості". Таким чином буде менша затримка у виводі звуку, бо якщо крутити EQ в стандартому софті то отримаєте затримку на рівні BT вух наприклад )
Стосовно звуку і басу тут дивно бо мої hyperx cloud core 2 wireless в плані НЧ цілком нормально грають, так не рівня DT 770 Pro, але терпимо )
Можете ще поекспериментувати в диспетчері звуку у мене є підсилення басу і вирівнювання гучності (тонкоспенсація), спробуйте так покрутити
koteyjah
Member

Повідомлення

Евгений King: 20.08.2023 05:26крутити EQ в стандартому софті то отримаєте затримку на рівні BT вух наприклад
Это где так написано? Про всякие улучшалки винды согласен, но софт и пресеты на задержку вообще не влияют.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Евгений King: 20.08.2023 05:26Та ну, ви уважно дивились???, там людина USB кабель аудіофільський розбирає/рекламує, я ще ладно розумію що там баланси або RCA ще може якась залежність від якості кабелю є, і то я би більше 200грн за кабель не дав..., але коли хтось рекламує аудіофільський тослінк або USB мені зразу зрозуміла вся експертність такого оглядача )
Вот именно рекламы, т.е. продвижения каких-то определённых брендов я там не заметил, я такое сразу в топку отправляю. По остальному каждый имеет право на своё мнение, в т.ч. покупать кабели не дороже 200грн )
Евгений King
Member

Повідомлення

koteyjah: 20.08.2023 09:04
Евгений King: 20.08.2023 05:26крутити EQ в стандартому софті то отримаєте затримку на рівні BT вух наприклад
Это где так написано? Про всякие улучшалки винды согласен, но софт и пресеты на задержку вообще не влияют.
Да ладно, на реддіт цю тему тричі пережували вже:
спойлер
https://www.reddit.com/r/HyperX/comment ... s_latency/
Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
Radio Bay: 20.08.2023 12:24
Евгений King: 20.08.2023 05:26Та ну, ви уважно дивились???, там людина USB кабель аудіофільський розбирає/рекламує, я ще ладно розумію що там баланси або RCA ще може якась залежність від якості кабелю є, і то я би більше 200грн за кабель не дав..., але коли хтось рекламує аудіофільський тослінк або USB мені зразу зрозуміла вся експертність такого оглядача )
Вот именно рекламы, т.е. продвижения каких-то определённых брендов я там не заметил, я такое сразу в топку отправляю. По остальному каждый имеет право на своё мнение, в т.ч. покупать кабели не дороже 200грн )
Реклама рекламою, а чел там дійсно вірить що "якісний" USB кабель якось впливає на звук :banghead: :facepalm:
Відповісти