murzik: ↑ 15.08.2023 11:17краще з покришками їздити
Останні статті і огляди
Новини
Вело овери?
-
Hotspur
Member
-
Hotspur
Member
Окупанти вихваляються краденими в українців велосипедами. ВIДЕО Джерело: https://censor.net/ua/v3438066
-
dead_rat
Member
Катнув з колегою інтервальчик після роботи.
Він мене обганяв як дитину - на сегменті середя 37 км/г в горку при 410 ваттах.
Наступного тижня дасть мені другий шанс
Він мене обганяв як дитину - на сегменті середя 37 км/г в горку при 410 ваттах.
Наступного тижня дасть мені другий шанс
-
Hotspur
Member
пссс мурзік он тобі підвіс. 500 000 грн
Відправлено через 26 секунд:
dead_rat: ↑ 17.08.2023 20:03середя 37 км/г в горку
-
Ramon
Member
Завтра планую їхати потягом 755 Луцьк-Київ (інтерсіті), який під час запуску влітку минулого року описувався в статтях як "потяг для зручності інклюзивних людей, пасажирів з дітьми в калясках і для велосипедистів". Хоча в правилах укрзалізниці йдеться про те що "велосипед має бути в розібраному виді". Я якщо в своєму зніму колесо - вєл стає на захисний щиток, який тупо зламається. Так в чому тут зручність цих інтерсітів?
Дзвонив на гарячу лінію - "у нас такі правила бла бла бла".
Так може ці дебільні правила варто б змінити нарешті вперше за 50 років якраз під "нові потяги зі зручностями для велосипедистів"?
Що скажете?
Дзвонив на гарячу лінію - "у нас такі правила бла бла бла".
Так може ці дебільні правила варто б змінити нарешті вперше за 50 років якраз під "нові потяги зі зручностями для велосипедистів"?
Що скажете?
-
dead_rat
Member
Ramon
Скажу дивно, в сучасних вєлах все розбирається за хвилини
Скажу дивно, в сучасних вєлах все розбирається за хвилини
-
Ramon
Member
dead_rat
Мова взагалі йшла не про те за скільки часу що розбирається. А про те що розбирати вєл це щось нікуа не "зручність для велосипедистів "
Мова взагалі йшла не про те за скільки часу що розбирається. А про те що розбирати вєл це щось нікуа не "зручність для велосипедистів "
-
l-m
Member
Ramon
ти спочатку перевір, може там як в електричках вішається чи паркується
а так-то крім велосипедистів є інші пасажири, про їх зручність теж треба думати
раніше скільки їздив у звичайних потягах, ні разу корона не впала зняти колесо та одягнути чохол
ти спочатку перевір, може там як в електричках вішається чи паркується
а так-то крім велосипедистів є інші пасажири, про їх зручність теж треба думати
раніше скільки їздив у звичайних потягах, ні разу корона не впала зняти колесо та одягнути чохол
-
Ramon
Member
l-m
Потяг Skoda, вже ним їздив пару раз - вел залишав в тамбурі (1 чи 6 вагон, там де є пандус для інвалідів).
Як я вже казав - мені знімати колесо - не варіант. Ключів у мене з собою немає, і якщо навіть зняти колесо - вел стане на болотник і його зламає. Нонсенс.
І поясніть мені фундаментальне - що змінюється від того що буде зняте переднє колесо? Велосипед що, зникне? Тупо такі ж габарити й залишаться, тільки перед стане нижче на 20см, але збоку ще колесо стоятиме.
Нюанс - коли я їздив з вєлом, то купував ще квиток на багаж (а на гар.лінії сказали що велосипед це ручний багаж але має бути розібраний).
Потяг Skoda, вже ним їздив пару раз - вел залишав в тамбурі (1 чи 6 вагон, там де є пандус для інвалідів).
Як я вже казав - мені знімати колесо - не варіант. Ключів у мене з собою немає, і якщо навіть зняти колесо - вел стане на болотник і його зламає. Нонсенс.
І поясніть мені фундаментальне - що змінюється від того що буде зняте переднє колесо? Велосипед що, зникне? Тупо такі ж габарити й залишаться, тільки перед стане нижче на 20см, але збоку ще колесо стоятиме.
Нюанс - коли я їздив з вєлом, то купував ще квиток на багаж (а на гар.лінії сказали що велосипед це ручний багаж але має бути розібраний).
-
l-m
Member
Ну це вже взагалі смішна історія, навіть з безкамеркою бувають випадки коли треба зняти, щоб заклеїти чи поставити камеру.Ramon: ↑ 18.08.2023 23:44 Як я вже казав - мені знімати колесо - не варіант. Ключів у мене з собою немає
Інструменти для цього (й не тільки), всі нормальні велосипедисти мають завжди (не кажучи про те, що вісі під шестигранник не дуже популярні, більшість відкручуються руками, а колеса з раритетними ексцентриками взагалі одразу знімаються).
Як що ж важко возити з собою мулититул, то є варіант для багатих — евакуація на таксі.
Можеш ним (або якимось перевізником) велосипед і відправити.
Коротше, твої проблеми.
Накуплять непотребу з болотниками (які теж не знімають, так? )
Все інше навіть коментувати не хочу.
-
Ramon
Member
l-m
Дякую за купу каках на вентилятор в мою сторону)
Але все ж - відповіді на конкретне питання я не отримав
https://konkurent.ua/publication/102502 ... ontent=amp
Потяг є інклюзивним та передбачає зручне перевезення пасажирів з дітьми та велосипедистів
В чому заключається зручність для велосипедистів якщо вел всерівно потрібно розбирати?
Дякую за купу каках на вентилятор в мою сторону)
Але все ж - відповіді на конкретне питання я не отримав
https://konkurent.ua/publication/102502 ... ontent=amp
Потяг є інклюзивним та передбачає зручне перевезення пасажирів з дітьми та велосипедистів
В чому заключається зручність для велосипедистів якщо вел всерівно потрібно розбирати?
-
dead_rat
Member
В тому, що ти можеш на ньому їхати.Ramon: ↑ 19.08.2023 00:23
-
Ramon
Member
Не знав, дякую!)
-
Барбарис
Member
Hotspur, що за реклама москворотих відео? То для кацапів знято?
l-m, чого це ексцентрики раритетні? І зараз повно велів на них, ще й недешевих.
l-m, чого це ексцентрики раритетні? І зараз повно велів на них, ще й недешевих.
-
l-m
Member
Барбарис
в мтб вже забули як воно виглядає навіть
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
https://www.ridefox.com/filter.php?m=bike&t=forks
одна (1!) вилка з ексцентриком зі 118 моделей
в мтб вже забули як воно виглядає навіть
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
https://www.ridefox.com/filter.php?m=bike&t=forks
одна (1!) вилка з ексцентриком зі 118 моделей
-
Hotspur
Member
всі перейшли на осі навіть в шосеБарбарис: ↑ 19.08.2023 07:37l-m, чого це ексцентрики раритетні? І зараз повно велів на них, ще й недешевих.
-
Барбарис
Member
l-m, Hotspur, але в продажі ще повно ексцентриків. В Україні так точно.
-
Hotspur
Member
це в супер дешевих велахБарбарис: ↑ 19.08.2023 10:37але в продажі ще повно ексцентриків. В Україні так точно.
-
Ramon
Member
Ні, чуваки, у мене ексцентрик стоїть на задньому колесі, спереду під ключ
-
murzik
Member
Ramon
Укрзалізниця це Європа
Укрзалізниця це Європа