Torrent передача файлів

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Автор
Повідомлення
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

liten: 15.08.2023 11:33Если инфа не несёт криминального характера, могу помочь.
Дякую, але не хочу когось грузить, пробую покищо самотужки.

Відправлено через 1 годину 30 хвилин 51 секунду:
Знайшов оптимальний для себе вихід. Через тор браузер закидую на файлообмінник fex, швидкість 10-15 МБіт. Усім велика подяка за поради і допомогу.
Crossbow
Member

Повідомлення

EvgeniyK86
могу предоставить аж 4ТБ места, на моем HTTP File Server.
Канал у меня 100\100 и доступ из любой точки мира.
Если что маякуйте в личку.
p.s. Могу дать адрес, логин и пароль выдам, и через браузер зальете все что нужно, и так же вытянете потом.
Доступ 24\7\365.
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Crossbow
Дякую :beer:
Crossbow
Member

Повідомлення

если надумаетесь - пишите в Л.С.
Быстро все организую.
Та не за что. :up:
Icipher
Member

Повідомлення

EvgeniyK86
будьте уважні - на FEX збереження тільки 7 днів
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Icipher
Мені якраз, не хочу щоб мої файли десь валялися
sanya555
Member

Повідомлення

EvgeniyK86
Надо было файлы в архив под пароль, сюда на форум магнет ссылку, ну или сам торент файл, провайдеры у всех разные, кто-то бы да подружился с провайдером на окупированной, и быстрей скачал, а вторым компом вы бы уже точно тащили по максимуму у форумчан
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

sanya555
Мені будь яке рішення через компи форумчан не підійшло, бо потрібно було розібратися з ситуацією в принципі. Адже інформації у мене близько 2 ТБ, а на ноутбуці 500 ГБ. Тож я періодично буду брати потрібну інфу у потрібний час. Все і одразу не потрібно.
Головне знайти стабільний, незалежний спосіб черпати.
sanya555
Member

Повідомлення

EvgeniyK86
Так можно кусками. Я не знаю, возможно вы просто не знаете понятия сетевая раздача, это когда в сеть сливается в хорошем качестве рейтинговое кино, либо игра. Раздающий один, но раздача расшарена может быть и на десяток трекеров, качать может и 10 тысяч юзеров. В вашем случае, кидаете магнет, или сам торент, качает ну пусть 10-20 человек, все они качают разные части раздачи, при этом делятся друг с другом. И даже если на купированной скорость небольшая, на втором компе качать вы будете быстрее. А желающих помочь я думаю тут будет достаточно, я бы точно комп не выключал. И это все без лишних телодвижений с какими то настройками впн и тд.
Crossbow
Member

Повідомлення

EvgeniyK86: 15.08.2023 20:16 sanya555
Мені будь яке рішення через компи форумчан не підійшло, бо потрібно було розібратися з ситуацією в принципі. Адже інформації у мене близько 2 ТБ, а на ноутбуці 500 ГБ. Тож я періодично буду брати потрібну інфу у потрібний час. Все і одразу не потрібно.
Головне знайти стабільний, незалежний спосіб черпати.
Тоб-то моя пропозиція:
"надати до 4ТБ місця і стабільний канал 100\100Мбіт\с і доступ в режимі 24\7\365."
не підходить? ;)

sanya555
магнет в даному випадку не варіант, бо це "розпорошення" між людьми, і ненадійно це в плані "цілісності"
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Crossbow
Якби я не знайшов до того рішення то підійшло б :) , хоча я не люблю комусь клопоту завдавати. До того ж це не одноразова акція, як я писав. То ж не хочу нав'язуватись.

Відправлено через 3 хвилини 37 секунд:
sanya555
Так мені нікуди завантажити це усе, а кому потрібні 2 ТБ сміття не відомо на який період. Та і вибачте, але віддати усе своє особисте сотням людей якось страшно. Що таке торрент я знаю, але планувався торрент тільки між своїми пк.
Crossbow
Member

Повідомлення

EvgeniyK86: 15.08.2023 20:48Якби я не знайшов до того рішення то підійшло б , хоча я не люблю комусь клопоту завдавати. До того ж це не одноразова акція, як я писав. То ж не хочу нав'язуватись.
Я б без проблем потримав інфу навіть пару місяців. В мене воно і так працює 24\7\365. Грузили би собі коли Вам потрібно і скачували коли потрібно і навіть видаляли би самі вже не потрібну інфу.

Але справа Ваша, я також не буду нав'язуватись з допомогою :beer:
EvgeniyK86
Member

Повідомлення

Crossbow
:beer: можливо ще колись буде потреба, якщо війна затягнеться і куплю собі новий пк тут.
PowerFulls
Member

Повідомлення

Ставите Radmin vpn, додаєте компи в мережу, відкриваєте доступ по локалці, та робите що треба. Сам в такий спосіб інколи граю через shadowplay при бітрейті приблизно до швидкості слабшого з інетів, у мене це було 30-35мбіт
Bogdanp73
Member

Повідомлення

EvgeniyK86: 15.08.2023 16:41
liten: 15.08.2023 11:33Если инфа не несёт криминального характера, могу помочь.
Дякую, але не хочу когось грузить, пробую покищо самотужки.

Відправлено через 1 годину 30 хвилин 51 секунду:
Знайшов оптимальний для себе вихід. Через тор браузер закидую на файлообмінник fex, швидкість 10-15 МБіт. Усім велика подяка за поради і допомогу.
Тор і так себе ледве чухає ще і валити перегонами інфи....айайай)_)

Отправлено спустя 3 минуты 1 секунду:
dimka890: 15.08.2023 11:03
Bogdanp73: 15.08.2023 00:33 EvgeniyK86
Ще один пк/віртуалка до якої буде доступ з обох пк
dimka890
а я хіба казав що за нього ще платити треба?))) при бажанні можна отримати безкоштовно,для перегону інфи при гарних каналах то часу не так багато треба
Ну если бесплатно, то да.
Кстати! У Гугла можно получить 300$ для гуглооблака на 90 дней, с учётом того, что сервера у Гугла по всему миру можно найти локации с хорошей связностью как со стороны тот, так и остальной Украины. Придется только повыбирать локации.
Гугл дає звісно халяву,але по факту далеко не всім,багато хто просив мало тих хто реально отримають)бо вже давно катають цю схему халявщики тому маємо що маємо
на старий реальний аккаунт шанси досить непогані,на нові і не сподівайтесь
Відповісти