Останні статті і огляди
Новини
Клуб поціновувачів старого заліза
Куратор теми:
mklm
-
Death
Member
ну и гиморой етот супер 7,хотел сравнить TNT-TNT2(камень кстати 600 стабильно держится), так тнт первая 2000 мраку идеально проходит а вторая показывает 1 кадр первого теста и вешает систему
-
ApostolCV
Member
Death, це не обовязково плата. Можливо шо це дрова чи сама відяха.
В мене TNT2PRO Висла у "тунелі" в 2000 марці . Я її просто списав в утиль.
В мене TNT2PRO Висла у "тунелі" в 2000 марці . Я її просто списав в утиль.
-
Death
Member
ApostolCV
відяха жива, перевірив на 775 в 2001 й 2000
дрова NVIDIA Display Driver.ver.4.12.01.0650.English
відяха жива, перевірив на 775 в 2001 й 2000
дрова NVIDIA Display Driver.ver.4.12.01.0650.English
-
moonlight49
Member
-
spoglyadach
Member
Хлопці, налітай ретро-калікціанєр-єдішн на наібей така 299,99
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/aope ... bserved_ad
https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/aope ... bserved_ad
-
ApostolCV
Member
spoglyadach, бачив. Якщо не помиляюсь , то самое ця плата продавалась з топовим Катмаэм.
Якщо проц не пішов у особисту колекцію , то не здивуюсь його побачити тут за круглу суму.
Якщо проц не пішов у особисту колекцію , то не здивуюсь його побачити тут за круглу суму.
-
radical
Member
А якийсь катмай (450/500/550) ставав на 133 шину? Чи йому кеш заважав?
-
spoglyadach
Member
Прийшов лист від адміністрації з ЛОХ.уа які правда і так брали комісії при замовленні OLX-доставкою, але мабуть того було мало і ось тепер нова комісія.
З машонніками вони боротись не будуть, просто будуть збирати більше комісій, маладци канєшно і реклами ще більше пхайте, бо всього по кілька штук на сторінку.
Ну і обмеження на оголошення ваші нікуди не дінуться + ми будем сувати їх у кончені рубрики а також сувати інші палки в колеса по типу присвоюючи статус комерційне, якщо у вас раптом буде 2-3 одиниці товару. Що думаєте?
Десь місяць тому продав смартфон, який думав взяти собі але поки доїхав захотілось вже інший. Тільки з його продажу вони хочуть заробити 180 гривень, доставка НП взагалі золота і по факту покупець переплачує вже приблизно 480 грн, нєплоха так. Це при тому що вони нічого не роблять що б тобі було комфортно, поліпшити сервіс якось там. Мене покупці запитують як мені залишити хороший відгук, а я їм відповідаю що якщо система надішле вам запит або листа на пошту то зможете. По факту цей запит прилітає десь 1 раз з 5 покупок і його легко можна провтикати якщо є купа нотифікацій з лоха
З машонніками вони боротись не будуть, просто будуть збирати більше комісій, маладци канєшно і реклами ще більше пхайте, бо всього по кілька штук на сторінку.
Ну і обмеження на оголошення ваші нікуди не дінуться + ми будем сувати їх у кончені рубрики а також сувати інші палки в колеса по типу присвоюючи статус комерційне, якщо у вас раптом буде 2-3 одиниці товару. Що думаєте?
- спойлер
- Запроваджуємо комісію за успішні угоди
Сьогодні, 16 серпня, ми запровадили «Комісію OLX» у категорії Електроніка. Згодом вона буде запроваджена і в інших категоріях нашого сервісу.
Що таке «Комісія OLX»?
Це оплата, що використовується з метою покращення досвіду користування платформою в рамках послуги OLX Доставка. Вона розповсюджується на всі угоди з OLX Доставка і стягується лише у випадку успішної угоди.
У чому перевага?
Ви не втрачаєте кошти на доставку та повернення товару, якщо покупець від нього відмовиться або не прийде у відділення пошти зовсім. Якщо угода не завершиться успішно, «Комісія OLX» не стягуватиметься.
Скільки це коштує?
Вартість комісії становить 1% + 10 грн від суми замовлення.
Чому ми запроваджуємо комісію?
Ми прагнемо забезпечити прозору систему оплати за користування OLX. Оплата комісії передбачена лише за успішні угоди, тож це справедливий та взаємовигідний механізм для забезпечення подальшого функціонування платформи.
Маєте питання?
Дізнайтеся більше у Центрі підтримки клієнтів.
Мерщій продавати більше, легше, безпечніше з послугою OLX Доставка
Десь місяць тому продав смартфон, який думав взяти собі але поки доїхав захотілось вже інший. Тільки з його продажу вони хочуть заробити 180 гривень, доставка НП взагалі золота і по факту покупець переплачує вже приблизно 480 грн, нєплоха так. Це при тому що вони нічого не роблять що б тобі було комфортно, поліпшити сервіс якось там. Мене покупці запитують як мені залишити хороший відгук, а я їм відповідаю що якщо система надішле вам запит або листа на пошту то зможете. По факту цей запит прилітає десь 1 раз з 5 покупок і його легко можна провтикати якщо є купа нотифікацій з лоха
-
enterprise2k3
Member
Осторожно, развод - Видеокарта Inno3D GeForce GF-7600 GT AGP 8x DVI VGA HDTV DDR2 512mB
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoka ... SKO3X.html
-
spoglyadach
Member
Бачив теж цю об'яву, поржав і закрив. На таке ще хтось ведеться взагалі?enterprise2k3: ↑ 16.08.2023 19:55 Осторожно, развод - Видеокарта Inno3D GeForce GF-7600 GT AGP 8x DVI VGA HDTV DDR2 512mB
-
acidburn
Member
А який сенс якщо акку 3 роки, і ще там купа об'яв на ньому - блок і всьо, а прибутку на копійки, можна і красивіше щось придумати?enterprise2k3: ↑ 16.08.2023 19:55 Осторожно, развод - Видеокарта Inno3D GeForce GF-7600 GT AGP 8x DVI VGA HDTV DDR2 512mB
(та й фото схоже реальні - та сама синя тканина на багатьох)
-
spoglyadach
Member
Особисто в мене відображається так - Цей автор поки не отримав жодного відгукуacidburn: ↑ 17.08.2023 00:43 А який сенс якщо акку 3 роки, і ще там купа об'яв на ньому - блок і всьо, а прибутку на копійки, можна і красивіше щось придумати?
(та й фото схоже реальні - та сама синя тканина на багатьох)
А так, якщо по факту кілька років тому мій другий акаунт ломанули, дізнався я про це по листу від OLX де було сповіщення про розміщення купи оголошень.
-
Бумик
Member
Парадокс-искал материнку сокет 462,которая в биосе *может* напруги регулировать,в особенности на проц.Нашел.
Но парадокс в том,что проц Атлон ХР 2500+(частота 1867,шина 333) на этой мамке прекрасно работает ,как Атлон ХР 3200+ (частота 2200,шина 400) без всяких манипуляций с напругой,по дефолту.Просто изменил в биосе шину 333 на 400 и все ок.
Мамка эта Солтек,конечно,красавица(нуЕтожеСольтекъ ).
Планирую на нее найти карточку что-то типа Радеон 9700-9800ПРО\ХТ.Будет топ сборка сокет 462 Есть GF 7600 GS AGP,но она для этой сборки запредельная,как по мне.
Но парадокс в том,что проц Атлон ХР 2500+(частота 1867,шина 333) на этой мамке прекрасно работает ,как Атлон ХР 3200+ (частота 2200,шина 400) без всяких манипуляций с напругой,по дефолту.Просто изменил в биосе шину 333 на 400 и все ок.
- спойлер
Планирую на нее найти карточку что-то типа Радеон 9700-9800ПРО\ХТ.Будет топ сборка сокет 462 Есть GF 7600 GS AGP,но она для этой сборки запредельная,как по мне.
-
ApostolCV
Member
Бумик, а чого , якщо це 7600GS з пасивним охолодженням то норм для тихої збірки.
Звичайно , якщо кулер на проці не руйнує мозок
P.S. я порадію за вас якщо вам у 2023 ви знайдете 9700PRO.
Звичайно , якщо кулер на проці не руйнує мозок
P.S. я порадію за вас якщо вам у 2023 ви знайдете 9700PRO.
-
Бумик
Member
ApostolCV
7600 вообще пассивка,но я привинтил на радик вентиль.Боюсь,что старушка не вынесет пассивного режима.
7600 вообще пассивка,но я привинтил на радик вентиль.Боюсь,что старушка не вынесет пассивного режима.
Ну хотя бы Х 700\800 реально найти?ApostolCV: ↑ 17.08.2023 22:47 P.S. я порадію за вас якщо вам у 2023 ви знайдете 9700PRO.
-
ApostolCV
Member
Бумик,так звичайно. Я б сказав , що як варіант можна брати 9600XT.
P.S. Помучив я плату Dell Precision 8200.
Яким би це не було б брендяком з нюансами, але компонентна база - бомба
Нортвуд 2800/512/400 в прайм 95 VRM плати на рівні кімнатної температури
P.S. Помучив я плату Dell Precision 8200.
Яким би це не було б брендяком з нюансами, але компонентна база - бомба
Нортвуд 2800/512/400 в прайм 95 VRM плати на рівні кімнатної температури
-
spoglyadach
Member
Єлітгруп, можливості налаштування БІОС та стабільна робота, в цій формулі може бути тільки елітгруп все інше виключеноБумик: ↑ 17.08.2023 22:36 На предыдущей мамке Элитгруп КТ600 проц (на 400 шине )работал нестабильно,а возможности регулировать напругу в биосе нет.
Ще можна біля нфорса в живленні електроліти на тверді поміняти, десь читав що таким методом стабільність покращилась у розгоні. Але не знаю на скільки то правдєподібно, особливо без замірів демонтованої банки
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
462 досі думаю продає людина на форумі. Гігабайт на нфорс. Тема мабуть померла.
0UTSID9R нікнейм
0UTSID9R нікнейм
-
radical
Member
У мене ціла купа елітгрупів була і є, претензії можуть бути хіба що до меншої кількості налаштувань у біосі, а так вони досить дубові і живучі. Є досить цікаві екземпляри, яким зовсім немає альтернативи від інших виробників або їх дуже важко знайти.
І конденсатори на них рідко пухнуть (могли, звичайно, бути якісь невдалі партіі), в той час як на тих же солтеках... краще не будемо.
І конденсатори на них рідко пухнуть (могли, звичайно, бути якісь невдалі партіі), в той час як на тих же солтеках... краще не будемо.
-
ale4316
Member
Попался ноут Toshiba Satellite A40-141. Принял Northwood 2.8 Ghz. Температура под нагрузкой держит 71 градус. Ставил Prescott , но по температурам горячее на порядок.