Вирішив я на кінець що моя конфігурацію надто вже застаріла:
(Athlon 64 Venice 3000+, A8V Deluxe, Memory DDR 400 Mhz 2*1 PC 3200, AGP GeForce 6600) і дозрів до її заміни. Ігри практично не граю, хоча люблю час від часу поганяти щось із жанру MMORPG а також Counter Strike 1.6, Need for speed. Багато часу займаюсь обробкою фото в Adobe Photoshop, але не професійно, просто хобі. Тривалий час оглядаю різні форуми, огляди, але в кінцевому результаті я запутався і прошу допомоги підібрати конфігурацію. Мій корпус
http://foxconncase.ru/index.php?id=10&m" target="_blank ... b30ce5e5a0 але блок живлення замінено на CHIEFTEC 500W. Монітор на даний час SAMSUNG samsung 960bf , але з часом мабуть заміню на 20"-24" з IPS матрицею.
Хочу підібрати максимально узгоджену конфігурацію, це не обов’язково повинна бути нова можна б/у. Бюджет в межах 500 у.е. Інтел чи АМД? Хотілось б почути конструктивну критику на рахунок за і проти. Почав приглядатись до процесора AMD Phenom™ II X4 925 (HDX925WFGIBOX)
Що думаєте на рахунок даного процесора?
Вистачить його для моїх невеликих потреб?
Чи вистачить боксового кулера для його охолодження, чи краще пошукати щось краще. Порекомендуйте щось недороге і практичне. Розгоном на початках точно не буду займатись, а дальше час покаже.
Яку найкраще материнську плату для нього підібрати?
Пам’ять?
Відео щось на зразок Zotac GeForce GTX460 ZT-40401-10P-1425 (Radeon6850). Чи є зміст купляти таку відео карту якщо ігри практично не граю (в основному все-таки робота з Adobe Photoshop).
А може є зміст пошукати щось б/у на базі інтела (бачив на форумах продавали і5-750 в орієнтовно за 150 у.е.)?
Чи пошукати щось б.у. на зразок:
Phenom™ II X3 720 ВЕ
GigaByte GA-MA790X-UD3
DDR3 4G 2*2
Radeon 4850 1G /NV GT250 1G і не парити собі мозок?
[/url]