Mac mini та dvd диски

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

Підшукую собі мак міні на м1 для роботи і перед покупкою виникло питання. Мені для роботи потрібно читати та записувати оптичні диски, це можливо якимось чином реалізувати чи мак знати не знає про те зо таке диск і стороння периферія для його читання? :rotate:
bes
Member

Повідомлення

что сложного загуглить dvd rw mac os ?
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

bes
Я гуглив, офіційна сторінка з вікі по даному питанню не дала мене конкретної відповіді на питання, яке мене цікавить. А мене цікавить чи підійде будь який зовнішній привід який я куплю будь де або ж потрібно підбирати якийсь конкретний, у т/ч від самої епл.

Отправлено спустя 44 секунды:
Те з саме про софт для запису дисків
hollowknight
Member

Повідомлення

Shkrabaliuk: 14.08.2023 12:12 bes
Я гуглив, офіційна сторінка з вікі по даному питанню не дала мене конкретної відповіді на питання, яке мене цікавить. А мене цікавить чи підійде будь який зовнішній привід який я куплю будь де або ж потрібно підбирати якийсь конкретний, у т/ч від самої епл.

Отправлено спустя 44 секунды:
Те з саме про софт для запису дисків
Була необхідність пенести фото з двд дисків купив ASUS SDRW-08D2S-U Lite, пряцює черех перехідник з тайпсі - юсб, запрацював з коробки, також записував дистрибутив лінукса через нього, файли записує через перетягування в файндері на дисковод :beer:
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

hollowknight
Саме те що хотів дізнатись, дуже дякую :beer:
slv
Member

Повідомлення

Мак знає все. Купуєшь зовнішнії дисковод maс drive ( або любий іншиї ) та маешь щастя
Shkrabaliuk
Member

Повідомлення

slv
:beer:
Відповісти