Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
suhigor
Member

Повідомлення

Alex+: 08.08.2023 21:29 suhigor
На ХТ є досить велика активна барахолка: http://xt.ht/phpbb/viewforum.php?f=18
о, спасибо
Васильович
Member

Повідомлення

Приймайте в банду :D
І одразу треба консультація від гуру.
Подарували велосипед.
На ньому пише Whisper WM300.
Виглядає ось так.
В мене в античні часи були лише совдепівські велосипеди.
Тому до сабжу перша і поки єдина претензія - а де щитки? :)
Підкажіть, які купити, бо не розумію як після негоди на ньому взагалі їздити без щитків :rolleyes:
Я позаглядав - кріплення в потрібних місцях ніби як є.
Живу в глибинці, замовити можу лише в інтернет магазинах.
Тому хотілося б отримати сумісні девайси з першої спроби :gigi:
Alex+
Member

Повідомлення

Це за окрему плату :)
Дивлюся, на вилці нема отворів знизу під крила, а на короні вилки не дасть вібрейк закріпитись. Тож вам потрібно пошукати комплект який в рулюву трубу кріпиться. Шукайте з набором під різні діаметри, щоб точно підійшло.
Задній кріпиться хомутом за підседільну трубу.
Приклад таких щитків - https://velopuls.ua/product/komplekt-kr ... ull-black/
Але це щитки, чисто щоб в пику багнюка не летіла, якщо в дощ будете кататись, то все одно будете в бруді
Васильович
Member

Повідомлення

Alex+: 11.08.2023 15:56Приклад таких щитків - https://velopuls.ua/product/komplekt-kr ... ull-black/
Дякую, суть вловив.
Ціна неслаба за пластик :eek:
Alex+: 11.08.2023 15:56Але це щитки, чисто щоб в пику багнюка не летіла, якщо в дощ будете кататись, то все одно будете в бруді
Ні, в дощ поки не збираюся.
І розумію, що повністю чистий не буду навіть з щитками-бризговиками.
Але і зовсім без них якось дискомфортно :)
Alex+
Member

Повідомлення

Васильович
то фірмові, просто як приклад що шукати
Hotspur
Member

Повідомлення

Васильович: 11.08.2023 15:41Приймайте в банду
І одразу треба консультація від гуру.
Подарували велосипед.
На ньому пише Whisper WM300.
вітаю :beer: . гарний ашанчик :gigi:
Васильович
Member

Повідомлення

Alex+: 11.08.2023 16:14то фірмові, просто як приклад що шукати
Зрозумів, казатиму "треба такі, але дешевше" :D
Hotspur: 11.08.2023 17:20вітаю . гарний ашанчик
Дякую)
Це типу якась негативна характеристика?)
Alex+
Member

Повідомлення

Васильович: 11.08.2023 18:56Це типу якась негативна характеристика?)
Негативна чи нє покаже час. Ашанбайк це окремий клас лісапедів, які продаються по простих супермаркетах. Є як непогані моделі так і повний шлак.
Ваш щось середне. Рама начебто акуратна, покрихи фірмові, замість дискових гальм із жесті - вібрейки, які будуть надійніше.
З поганого - перемикачі якась підробка, закос під шимано, вилка з водопровідних труб, скоріше за все заклинить швидко, замість касети - тріскачка, вісь під гайку.
Для першого вела не погано, якщо рама буде пристойна все інше можна потихеньку апгрейдити
odessitmws
Member

Повідомлення

мой "электроскутер" на 2-3кило легче :D
Hotspur
Member

Повідомлення

Васильович: 11.08.2023 18:56Це типу якась негативна характеристика?)
ну це характеристика недорогих не брендових велів

Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Alex+: 11.08.2023 19:17Для першого вела не погано, якщо рама буде пристойна все інше можна потихеньку апгрейдити
так. тут і канондейл за 50 000 гривень - це просто навоз. половину просто викинути включаючи колеса гальма сідло :lol: :lol: :lol:
Alex+
Member

Повідомлення

Hotspur
Так, перший вел не треба дорогий, імхо. Але все одно треба з розумом економити. До мене ось знайомі нещодавно звернулися за допомогою, щоб їм новенькі вели з коробки зібрав. Думаю, допоможу, що там складного, вже десятки разів збивав.
Вони привезли мені три штуки нових в коробках... отаке: https://velik-shop.com.ua/product/velos ... 5-everest/
Це був якийсь триндець. Я день з ними провозився і жоден не зміг нормально налаштувати. Вилки заклинивші, диски погнуті, перемикачі наче з олова, не можу навіть тросиком натягнути бо він згинається, весь час десь щось люфтить, хрустить. Манєтки розвалюються, різби позривані, на одному навіть півник був гнутий. Покришки взагалі таке наче як пластикові, і руки від них чорні та не відмиваються. Міняти на них усе треба, окрім рами, руля і можливо ободів. А головне, не можу пояснити знайомим, що це вели гівно, а не я. Бо їм же мужик на базарі сказав, що це топ за свої грощі - нове, з люмінію, з дисками. Після такого я більше не хочу такі вєли збирати, тим більше знайомим :)
Hotspur
Member

Повідомлення

Alex+: 11.08.2023 20:21Так, перший вел не треба дорогий, імхо.
всі велосипеди дешевше 5 000 доларів РРЦ не дорогі :rotate:

Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Alex+: 11.08.2023 20:21Вони привезли мені три штуки нових в коробках... отаке: https://velik-shop.com.ua/product/velos ... 5-everest/
люди ідіоти. до ковіда шось пристойне відносно в магазині коштувало 1000 доларів. зараз 2000. от і все. а про олх їм ніхто не казав я так розумію
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 11.08.2023 23:41 всі велосипеди дешевше 5 000 доларів РРЦ не дорогі :rotate:
І все одно доведеться повністю мінять колеса навіть в дорогому :(
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 12.08.2023 07:37І все одно доведеться повністю мінять колеса навіть в дорогому
:weep: :weep: :weep:
murzik
Member

Повідомлення

пробив колесо в 15 км від фінішу. племінник виручив - латки привіз :D буде уроком - возити запаску, латки, бортування.
пробило збоку , курва .. там дорога ад - 5 км розбитої асфальтованої дороги, засипаної щебнем.
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 13.08.2023 14:56пробив колесо в 15 км від фінішу. племінник виручив - латки привіз буде уроком - возити запаску, латки, бортування.
завжди знав що мурзік не возить запасну камеру :gigi:

Відправлено через 40 секунд:
катнув 51 км. я скажу шо шось їздити 30 на гревелі тяжко :weep: . треба тренуватись чи шо :weep:
murzik
Member

Повідомлення

Hotspur
шосера бери
не знаю, як племінник катає 100-200км. в школі на біології вчити АТФ, я думаю ото воно проблема :lol: у мене його на 35 км, далі ще 20 по інерції "доїхати додому і не здохнути по дорозі"
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik: 13.08.2023 15:03шосера бери
не. думаю замінити колеса на нормальні і покришки по 300 грам а не по 700 що зараз стоять і буде трохи краще. і іздити більше треба. шосера не хочу, це не для нашої країни річ

Відправлено через 58 секунд:
murzik: 13.08.2023 15:03не знаю, як племінник катає 100-200км
100 км неспішно проїхати можна. 200 тільки тренованій людині. я за раз 150 проїзжав але за день і не швидко
dead_rat
Member

Повідомлення

murzik: 13.08.2023 15:03 Hotspur
шосера бери
не знаю, як племінник катає 100-200км. в школі на біології вчити АТФ, я думаю ото воно проблема :lol: у мене його на 35 км, далі ще 20 по інерції "доїхати додому і не здохнути по дорозі"
Не повіриш, треба брати їжу з собою, ніхто у здоровому глузді не поїде активно крутити педалі більше години без хавчику.
Навіть просто пів батона чи плетьонки з собою, то вже велика різниця.

Дав учора з товаришем 120 км. Повипендрювалися - вчепилися за групою що ввалила 39-41 км/г і я прямо прогорів хвилин за двадцять з пульсом 175+, до дому доповзав як дохлий равлик. Ледве вийшла середня 30,2
От що значить не тренувався
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 13.08.2023 15:19Не повіриш, треба брати їжу з собою, ніхто у здоровому глузді не поїде активно крутити педалі більше години без хавчику.
Навіть просто пів батона чи плетьонки з собою, то вже велика різниця.
брав 2 банани і випив 500 мл лате з молоком
Відповісти