Вибір павербанку

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Shpoker
Member

Повідомлення

zmax: 08.08.2023 20:01наскільки я розумію, якщо повер вміє 20В то така штука має право на існування
ну так а есть ли в этой штуке мозги которые заставят ПД подать эти нужные 20В? если это просто угловой переходник, то там будет 5В на выходе
zmax
Member

Повідомлення

Shpoker
умеет, это именно 20Вх100Вт триггер.
Cirax
Member

Повідомлення

Hotspur: 08.08.2023 18:03
Cirax: 08.08.2023 16:33 guchixa
Я вам ссылку давал на qb826g, когда он стоил ещё 2500.
Возьмите, пока ещё реально найти за 3000.
хто сказав що воно стартоне ? там немає PD

Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
guchixa: 08.08.2023 15:48Я знаю точно, що є банки, які підходять для ноуту, питання які.
що на форумі забули якщо все знаєте ? це що за стиль такий розмови ?
Стартонет. Купить pd триггер в Украине не составит большого труда.
Ну ещё разъем нужен, чтобы в ноут воткнуть.

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
zmax
Повербанк ещё должен уметь выдать 20В 5А, которые жрут большинство ноутов.
65Вт - это в лучшем случае 20В 3,25А, чего не всегда хватит для ноута.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Shpoker
тому і називають цю штуку не перехідником а "тріггером", він дає команду повербанку що там ПД3 - 20-5а.

А далі що відбуваеться з повербанком фіг знає, бо треба щось вимірювальне на проводі. В мене нема таких девайсів, є юзб тестер - но він китайский юзб2 з максимом 6-3а, через нього не паше.
В мене повідінка адекватна, начебто регулюеться Ватність від навантаження але не впевнений.

Купуйте - тестуйте, більше вам ніхто нічого не підкаже, бо сильно специфічна фігня .

п.с. - або мені купуйте якісний тестер - я потестю :gigi: :beer:
Shpoker
Member

Повідомлення

Klon: 08.08.2023 20:25тому і називають цю штуку не перехідником а "тріггером"
да на алишной картинке там не написано что это, а гуглить по картинке мне было влом)
guchixa
Junior

Повідомлення

7mindfields: 08.08.2023 19:58
guchixa: 08.08.2023 19:04

Не разгоняется))) Хотя тема актуальная вроде)
Я про тебе, тобі вже розжували десять разів, але сигнал до твого мозку не доходить :rolleyes:

Друже, ти переоцінюєш свій мозок, на мій погляд, якщо лізешь у тему, в якій нічого не розумієшь. Доречі не ти один. Я ще вчора взяв собі переходник DC і все працює. Хотів ще почути порад від таких експертів як ти.

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
zmax: 08.08.2023 20:16 Shpoker
умеет, это именно 20Вх100Вт триггер.

Саме так, нарешті коментують ті, хто розуміються в темі.

Відправлено через 3 хвилини 16 секунд:
Klon: 08.08.2023 20:25 Shpoker
тому і називають цю штуку не перехідником а "тріггером", він дає команду повербанку що там ПД3 - 20-5а.

А далі що відбуваеться з повербанком фіг знає, бо треба щось вимірювальне на проводі. В мене нема таких девайсів, є юзб тестер - но він китайский юзб2 з максимом 6-3а, через нього не паше.
В мене повідінка адекватна, начебто регулюеться Ватність від навантаження але не впевнений.

Купуйте - тестуйте, більше вам ніхто нічого не підкаже, бо сильно специфічна фігня .

п.с. - або мені купуйте якісний тестер - я потестю :gigi: :beer:

Так друже, це "трігер" саме тому що він дає команду. А ось фігню яку ви радили самі тестили?
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

guchixa: 08.08.2023 20:45 А ось фігню яку ви радили самі тестили?
розряд повербанка в залежності від навантаження ноутбука.
Наприклад, як розряджається повербанк при перегляді ютубчика, і в робочих завданнях\легких іграх на вбудовуваній графіці.

Тк у мене на двох Легіонах софтовий моніторинг показує будь-що. Потрібно тест виходу з повербанку - а ось чим протестувати у мене немає. :dontknow:
guchixa
Junior

Повідомлення

Klon: 08.08.2023 20:52
guchixa: 08.08.2023 20:45 А ось фігню яку ви радили самі тестили?
Наприклад, як розряджається повербанк при перегляді ютубчика, і в робочих завданнях\легких іграх на вбудовуваній графіці.

Тк у мене на двох Легіонах софтовий моніторинг показує будь-що. Потрібно тест виходу з повербанку - а ось чим протестувати у мене немає. :dontknow:
Огляди в YouTube;)

Відправлено через 2 хвилини 18 секунд:
7mindfields: 08.08.2023 18:47
guchixa: 08.08.2023 18:45 Ну со второго раза потому что не поняли. Давайте третий раз попробую объяснить задачу.

Что мне еще надо купить, какой переходник или еще что, чтобы подключить его? Простого переходника для USB-C и разъем к ноутбуку хватит или надо еще что-то?
Броні в два пальці завтовшки :lol: :lol: :lol:
А к тебе просьба, вообще не комментируй мои обсуждения. Ты уже не первый раз показываешь свой стадный инстинкт (тупо поддерживаешь большинство "экспертов", сам не вникаешь), а потом выставляешь себя, собственно, тем кем и являешься (тебе виднее). Вывод: повербанком можно заряжать, главное взять триггер. Тут уже по фактом, дружище :gigi:
7mindfields
Member

Повідомлення

guchixa: 08.08.2023 21:17
Klon: 08.08.2023 20:52

Огляди в YouTube;)

7mindfields: 08.08.2023 18:47
Броні в два пальці завтовшки :lol: :lol: :lol:
А к тебе просьба, вообще не комментируй мои обсуждения. Ты уже не первый раз показываешь свой стадный инстинкт (тупо поддерживаешь большинство "экспертов", сам не вникаешь), а потом выставляешь себя, собственно, тем кем и являешься (тебе виднее). Вывод: повербанком можно заряжать, главное взять триггер. Тут уже по фактом, дружище :gigi:
Тобі за цей трігер для зарядки було сказано ще два тижні назад, а дійшло тільки зараз, кажу ж слабкий сигнал у мозку :D
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

guchixa
та ось з таким тригером щось не можу знайти. Дайте посилання, можна в лс.
guchixa
Junior

Повідомлення

7mindfields: 08.08.2023 21:20
guchixa: 08.08.2023 21:17

Огляди в YouTube;)

Тобі за цей трігер для зарядки було сказано ще два тижні назад, а дійшло тільки зараз, кажу ж слабкий сигнал у мозку :D
Ты даже не понимаешь, что постоянно своими же словами выдаешь себя)) Ты постоянно говоришь про свою работу мозга. Что касается твоего ответа, я уже даже не вижу смысла что-то пояснить. Во-первых, ты на броне будешь переходить на личности и оскорблять, а это уже показатель работы мозга. Во-вторых, ты даже не отдупляешь простых вещей. Ну вот реально, не понимаешь, аж жалко.
zmax
Member

Повідомлення

Klon: 08.08.2023 20:52розряд повербанка в залежності від навантаження ноутбука.
приблизно можно розрахувати.
Наприклад в мойому ноуті батарея на 52вч, батарея повера 111Втч. Тобто робота ноута без розетки приблизно має зрости, з урахування ККД, десь в 2,5 рази. Але якщо вбудована батарея дохла, то зрости може і в 10 разів :rotate: .
Я б собі вже купив той тригер, але зараз далеко від НП і вже їде інший ноут з ебея, можливо йому той тригер вже і не знадобиться.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

zmax
та я вже тестив у себе на Легіоні 5 10300+16озу+2диска в блакитному режимі + енергозбереженні + 60% екран + вайфай , при просмотрі ютуба повербанк розряджався приблизно 10% час (навіть менше).

а я хочу подивитися що на проводі за цифрами, тк незрозуміло як там скаче напруга, тк як я і писав тригер - це костіль. Облазів інет - народ тільки пише що Вольтаж 20 зберігаються, а "А" скаче ... :dontknow:
В мене є ЮЗБ девайс для тестів , але він А ЮЗБ2 з максимумом 6-3А і з ним не паше, надо "проточний" щось крутий ЮЗБ С-С

Можливо купити 100Вт дріт з індикацією Ваттів, але як я і пишу - треба щось адекватне.
Ortyomko
Member

Повідомлення

zmax: 09.08.2023 21:01 вже їде інший ноут з ебея, можливо йому той тригер вже і не знадобиться.
часом не аспіре 5 ? :)

Отправлено спустя 2 минуты :
guchixa: 09.08.2023 19:29
7mindfields: 08.08.2023 21:20
Ты даже не понимаешь, что постоянно своими же словами выдаешь себя)) Ты постоянно говоришь про свою работу мозга. Что касается твоего ответа, я уже даже не вижу смысла что-то пояснить. Во-первых, ты на броне будешь переходить на личности и оскорблять, а это уже показатель работы мозга. Во-вторых, ты даже не отдупляешь простых вещей. Ну вот реально, не понимаешь, аж жалко.
как я понял, тебе дали рекомендацию 2 недели назад, ты забил/решил что ты умнее, пришёл сюда, тут рекомендации тебя не устроили, сказал что вокруг все тупые, купил триггер по первой рекомендации и всё. ничего не упустил?
zmax
Member

Повідомлення

Ortyomko: 09.08.2023 22:52часом не аспіре 5
HP ENVY x360, очень они мне зашли. Сейчас владею на 3500u, едет на 5700u.
Klon: 09.08.2023 21:20а я хочу подивитися що на проводі за цифрами, тк незрозуміло як там скаче напруга, тк як я і писав тригер - це костіль. Облазів інет - народ тільки пише що Вольтаж 20 зберігаються, а "А" скаче ... :dontknow:
В сенсі скаче? Там нічого не має скакати. Тригер "передає" поверу що підключен пристрій , який вміє кушати 20В, далі повер переключається на 20В і ця напруга шурує напряму на виход тригера, все.
Ortyomko
Member

Повідомлення

zmax: 10.08.2023 10:48
Ortyomko: 09.08.2023 22:52часом не аспіре 5
HP ENVY x360, очень они мне зашли. Сейчас владею на 3500u, едет на 5700u.
там наче DC вхід? чи через USB можна пробувати? мені зара звідти їде аспіре 5 на 1235U (ціна смачна), і там теж пропрієтарний, але є юсб-с, і у реддіті розходяться думки чи можна через нього заряджати) буду тестити вже по факту
Hotspur
Member

Повідомлення

zmax: 10.08.2023 10:48В сенсі скаче? Там нічого не має скакати. Тригер "передає" поверу що підключен пристрій , який вміє кушати 20В, далі повер переключається на 20В і ця напруга шурує напряму на виход тригера, все.
у Делл та ще деяких компанія там ще додаткова перевірка :lol: :lol: :lol:
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

zmax: 10.08.2023 10:48В сенсі скаче? Там нічого не має скакати. Тригер "передає" поверу що підключен пристрій , який вміє кушати 20В, далі повер переключається на 20В і ця напруга шурує напряму на виход тригера, все.
ааа, так ви з ціх, які вважають що якщо бп ноутбука 300ваттів то і в простої в ноут ллється 300ватів ? :apes: :laugh: Жарт )
що там шукати, перши 3 ссилки по запиту гугла видають що э, запит "hp envy x360 5700u usb USB Power Delivery".

На мою думку все що йде з 22 року має Power Delivery, тільки хіба що зовсім гейм-кіберкотлетні девайсі з ргб підсвіткою на 1кіловатт. :dontknow:
Ortyomko
Member

Повідомлення

Klon: 10.08.2023 13:33 На мою думку все що йде з 22 року має Power Delivery, тільки хіба що зовсім гейм-кіберкотлетні девайсі з ргб підсвіткою на 1кіловатт. :dontknow:
бюджетні не всі.
acer a515-57 там щось не зрозуміле. по інструкції начебто ні, але там тандерболт 4 який формально дає таку опцію. коротше треба тестувати
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

Ortyomko: 10.08.2023 13:36acer a515-57 там щось не зрозуміле. по інструкції начебто ні,
щото вас в гуглі забаніли - даж на фото є юзб розьем з позначкою
Огляд тут на сайті - https://www.overclockers.ua/notebook/ac ... 15-57/all/

Ще просто пішить в підтримку виробника - фб\інста, в більшості швидко відповідають , скидують пдф інструкції к аппаратам.

В тонких ноутах це і в 20х роках все було, бо там споживання до 70ваттів :teacher:

П.с. - в нових легіонах 23 року (і ходють чутки про 22) прийшла обнова біоса з підвищенням Ваттів зарядки по ЮЗБ - з 100 до 140 ... Як би розьем від такого не спалахнув )
Відповісти