Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
WSavage
Member

Повідомлення

BagbKa_fIN: 27.07.2023 12:11
WSavage: 26.07.2023 19:15 Еще интересует мнение про Monsgeek M1W, стоит она того?
Просто бездротова версія доволі популярної Monsgeek M1, алюмінієва база, південний діод, 3/5 пін хотсвап, ще й з аккумом на 6000мАН, на ютубі просто тонна відосів з різними комбінаціями кейкапів\світчів\стабів. Усілякі ігрові бренди і поруч з такими клавами не стоять.
Замовив її на тао,за дуже приємною ціною, як отримаю, обовʼязково залишу фідбек
7mindfields
Member

Повідомлення

WSavage: 27.07.2023 12:13
BagbKa_fIN: 27.07.2023 12:11
Просто бездротова версія доволі популярної Monsgeek M1, алюмінієва база, південний діод, 3/5 пін хотсвап, ще й з аккумом на 6000мАН, на ютубі просто тонна відосів з різними комбінаціями кейкапів\світчів\стабів. Усілякі ігрові бренди і поруч з такими клавами не стоять.
Нащо було замовляти, якщо BagbKa_fIN таку саму продає тут :gigi:
WSavage
Member

Повідомлення

7mindfields: 31.07.2023 01:06
WSavage: 27.07.2023 12:13
Ціна, світчі, колір)
7mindfields
Member

Повідомлення

WSavage: 31.07.2023 01:32
7mindfields: 31.07.2023 01:06
Ціна, світчі, колір)
Передивився фото, не знаю, навіть градієнтний колір капів - просто імба :dontknow:
WSavage
Member

Повідомлення

7mindfields: 31.07.2023 01:56
WSavage: 31.07.2023 01:32
Ціна, світчі, колір)
Передивився фото, не знаю, навіть градієнтний колір капів - просто імба :dontknow:
Як то кажуть, «на смак і колір», а мені чорна в сетап лізе
MobileLord
Member

Повідомлення

Получил на днях Keychron K3 V2. Что-то какие-то маленькие кнопки по сравнению с прошлыми клавиатурами и ноутом. Хотя возможно это не на что не влияет так как клавиша нажимается равномерно. Коричневые свичи очень приятные и тихие. :up:
Melofon
Member

Повідомлення

MobileLord

Может то черри профиль кейкапов или похожий, у них тоже площадка для пальца поменьше чем например на ОЕМ профиле.
Carlos10
Member

Повідомлення

Всем привет. Хочу поменять свою подыхающую уже G110 на что-то поинтереснее. Хочется приятности и универсальности. Насколько оправданной будет покупка HATOR Rockfall EVO TKL Optical (HTK-630) в бюджете ~100 у.е.? Люблю потише и помягче, готов подумать про замену кейкапов при необходимости (700 грн. на общем фоне не играет роли). Всякие крутилки как и цифровой блок неважны. Если вдруг есть варианты поинтереснее - рад буду любым советам.
Melofon
Member

Повідомлення

Carlos10

Посмотрите себе ещё что-то их Keyhron, там вариантов очень много и в разную цену, а качество будет получше.
Carlos10
Member

Повідомлення

Melofon: 07.08.2023 08:16 Carlos10

Посмотрите себе ещё что-то их Keyhron, там вариантов очень много и в разную цену, а качество будет получше.
У них ценовая вилка 8-11К, если судить по розетке, это больше чем вдвое от моего бюджета

ПС - нашел только Keychron V1 Knob RGB Gateron G Pro (HS) Red Switch, дороговато тоже, но внешне ничего
Melofon
Member

Повідомлення

Carlos10

Или искать не умеете или только на розетке и смотрите, раньше у них конечно больше дешёвых моделей было, но и щас можно найти до ста баксов https://funkeys.com.ua/shop/keychron/tp ... ron-v3-rgb
Carlos10
Member

Повідомлення

Melofon: 07.08.2023 11:30 Carlos10

Или искать не умеете или только на розетке и смотрите, раньше у них конечно больше дешёвых моделей было, но и щас можно найти до ста баксов https://funkeys.com.ua/shop/keychron/tp ... ron-v3-rgb
Спасибо, все понаходил. Правда, есть еще нюансы, о которых не в курсе
1. Есть ли принципиальная разница между V1 и V3?
2. Правильно ли я понимаю, что найти "правильную" клавиатуру с нужными материалами кейкапов с подсветкой символов - нереально? Только со светом из подложки?
3. Конкретно по этому магазину - в опциях есть смазка стабов? Насколько это необходимо конкретно для этих моделей?
Спасибо за терпение)
_clawfinger_
Member

Повідомлення

А існують якісь адаптери, щоб провідну клавіатуру перетворити на блютуз?
Є клавіатура Glorious GMMK TKL, проапгрейджена, тому міняти не хочеться, все влаштовує й звик до неї. Заводити ще одну клавіатуру й знов починати весь процес, як й міняти, нема бажання. Знайшов якісь адаптери, що підключають клавіатури до смартфонів, але там з додатом під андроїд. Мені це не потрібно, хочеться щоб адаптер під'єднав й підключив клавіатуру по блютуз. Нічого не знайшов, й це дивно.
Melofon
Member

Повідомлення

Carlos10

1.Не знаю по отличиям надо искать инфу и сравнивать.
2.Кейкапы с подсветкой на которых написано пбт имеют от части этот пбт т.к. он не прозрачный, прозрачный слой скорее всего из АБС пластика, я такие взял отдельно за 700грн, черри профиль у которых мне больше зашёл чем они который стоял в стоке и без кириллицы.
3.Смотрите обзоры на Ютуб там по тайпингу будет слышно смазанны стабы или нет, ну или обзоршик сам расскажет об этом, обычно хорошие производители их смазывают, по идее должны быть смазаны, магазину естественно выгодно дополнительно вам смазать даже если это не особо и требуется, но зато хорошей смазкой специально для этого предназначенной.
BagbKa_fIN
Member

Повідомлення

Carlos10
Тут ще питання чи готові наприклад почекати? На алі можна урвати цікаві варіанти в даному бюджеті, але це все таки індивідуальна річ і як мінімум треба на ютубчику передивитись мільйон відосів з тайпінгом)))
Ну і як на мене хатор би я за ці гроші не брав, була топова їхня клава skyfall tkl pro wireless - повне гівно в порівнянні з тією, що я урвав за 115 баксів на аліку...
Вам тре для старту шукати клаву з gasket mount, тайпінг буде м'якішим.
_clawfinger_
Мені таке не траплялось ніде, та й живити чим це все діло? Хочеться безпровід - треба брати саме беспровід нажаль.
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

_clawfinger_: 07.08.2023 13:16 А існують якісь адаптери, щоб провідну клавіатуру перетворити на блютуз?
Є клавіатура Glorious GMMK TKL, проапгрейджена, тому міняти не хочеться, все влаштовує й звик до неї. Заводити ще одну клавіатуру й знов починати весь процес, як й міняти, нема бажання. Знайшов якісь адаптери, що підключають клавіатури до смартфонів, але там з додатом під андроїд. Мені це не потрібно, хочеться щоб адаптер під'єднав й підключив клавіатуру по блютуз. Нічого не знайшов, й це дивно.
Безпровідні клавіатури мають АКБ. Чисто адаптер тут не допоможе.
_clawfinger_
Member

Повідомлення

BagbKa_fIN
aaleksandrenko

Бачив адаптери на алі, щоб підключати клаву через блютуз, є в середині акб. Весь алі завалений такими адаптерами під андроїд й іос, для любітелей пабга на смартфоні. Проте є нюанс, без додатку під андроїд,іос не працює.
BagbKa_fIN
Member

Повідомлення

_clawfinger_
https://handheldsci.com/kb/
Але сенсу як на мене не багато, бо треба павербанк тримати поруч і кабель з клави в цей адаптер вставляти, ще й 40 баксів, і не радіоканал а блютуз...
Як на мене сенс бездротової клави в тому, що немає ніяких дротів :gigi:
_clawfinger_
Member

Повідомлення

BagbKa_fIN цей комплект не годиться теж. Там дрова під віндовс, а в мене пк на лінуксі, ну й стім дек теж на лінуксі.

Дякую, отже не вийде, тільки нова клавіатура. :(
BagbKa_fIN
Member

Повідомлення

_clawfinger_
ну вибір зараз великий, на будь який гаманець)
Відповісти