В мене з геймрок 1080 була така історія теж. Наче вже описував. Трабла в Блоці Живленя була.
Покупець з олх.
Карту продавав з ватером. Юзав сам з ватером, холодна, шикарна карта, гналась на всі гроші.
2 місяці мін мені нєрви робив з нею. То хаж. Я після того рік чи більше відяхи не продавав ніякі старі, ото нещодавно лише наважився і то, по знайомим хоч. Де впевнений що з розумом зберуть. Бо краще воно буде валятись в мене ніж знову ото вічне "ой все працює, ой рубається в чорний екран, в сервісі сказали що фази пробиті булі може"
Продав карту юзеру. Юзер отримав, тижня два десь був, перевірив все ок. Ну ок думаю. Через тиждень-два пише що відяшка почала виключатись і вентилятори на 100% крутити. Я в шоці, кажу ну ок, але мані бек якби хоч і все, але давай через сервіс, аби зрозуміти хто винен, якщо пам'ять/гпу здохли то мій косяк я відшкодовую, якщо там шось ти ковирявся, бп стрельнув чище щось, то сорян, можу ремонт якщо він недорогий покрити, або частину заплатити якщо дороговартісний і не з моєї причини. Якщо з моєї вся вартість на мені. Але перевірь бп може поганий, і взагалі скинь фотки детальні бо на відео я побачив бп який мене напряг.
Несе він її в сервіс десь в Борисполі, там перевіряють, все працює. І відяшка. І інше працює, але пропонують йому умовно новий бп бо приговорили його старий чіфтек. Назаміну видали йому інший чіфтек.
З пару тижнів минає. Пише знову вимикається. Що робити. Та єгипетська сила!!! Ну думаю вже фото, відео давай. Дивлюсь там чіфтек, прошу детальні фото. А там додаткове живлення молекс-8пін карл!!!
Відяшка 8+6. На блоку лише 6+6 є, і вони в сервісі поставили 8пін (який більш критичний) на молекс. На старому чіфі. Поніс назад він те все в сервіс, там йому навішали що продаван мутний відяшки, це типова поведінка карти яка після ремонту, там коли прогар/пробій фаз їх зменшують і через нестачу живлення оттака поведінка, або відвал гпу, і т.д. я вже сідий, на нервах. Карту обфотках перед відправкою, відео писав, рлзбирав бо знімав водоблок, який там прогар, карта нормальна.
Пишу Генці, іншим ремонтникам. Хто може взяти на діагностика карту, оплата дорого, треба дізнатись що з нею. Пишу йому адреси куда надіслати, всі затрати на мені. Чувак стрімається, знайшов в чаті ВікОна ремонтника з Києва, який може подивитись, покупець вкурсі за ВікОна, погоджується наче але трімається.
Мене вже вкурвлює все оте. Бо він наче пише та все ок вже працює пару днів норм, то пише взагалі не включається пк з відяхою.
Нарешті якось дійшо що він поніс в інший сервіс по місту, там підкинули на тести, на добу цілу до кіловатного блока мою палітку. Все крутиться ок, на блокі покупця наче тестують і наче теж ок. Але то і у нього день-два ок було.
Цікаво що радив базові речі і сам йому, типі пам'ять скинути частоту для перевірки чине вона відвалилась, пл до 50% зменшити, і це зазвичай прокатувало але теж рубалось пару раз.
В черговий раз пише мені. Я розібрав пк бо знову вимкнулась давайте вашим ремонтнікам засилати.
(а це вже 2-3місяці тянеться, я на нервах весь той час, бо покупець вже виніс весь мозок, карту не повертає бо за ті гроші вже таку не взяти, вони тоді подорожчали вже сильно, тай сподобалась вона йому каже, і оце не туди не сюди.)
І так як він розібрав, я бачу знову ті адаптери і питаю чого норм бп не взяв то вже. І кмдає він мені фотки де той молекс на 8пін тупо поплавило і там вже мідь видно. Я заволав вовком від того. Псіханув, на кажу ось блок свій особистий відправляю (тоді ще живий він був) сісонік 850ват фокус. Короче 1-2тижні він юзав карту, ганяв ігри, тести аж днями!!! (Бідна та паліт 1080) і все ок!!! І жодного разу не вимкнувся пк. І карту на всю жарили. БП повернув мені, і купив на лоху він собі такий же фокус на 650ват.
Надовго мені тоді продавалку відбило)))
Відправлено через 17 хвилин 1 секунду:
Трошки фото пруфів на диску
https://drive.google.com/drive/folders/ ... nTsHVDHUyB