Новини
Останні статті і огляди
Огляд мікрофона HATOR Signify RGB
-
Sanьka
Member
-
fuelen
Member
ноутбуціякість мікрофона у гарнітурі чи ноутбуку
-
Shaolin_Style
Member
теперь они еще и микрофоны лепят, божечки
-
corban_jum
Member
HyperХ QuadCast для бідних
-
The_Rusik
Member
corban_jum
Лучше взять хатор чем гумноХ
Sanьka
Не говорите в слух название этого гумно бренда, а то чуть не вырвало.
Sanьka
-
Shaolin_Style
Member
манагер хутора ворвался в тредThe_Rusik: ↑ 28.07.2023 17:31 corban_jum
Sanьka
-
Enjoy
Member
Послушать бы семпл, интересно, как он в сравнении с Maono AU-A04
-
acm_fan
HWBOT OC Team
При всём уважении, это не "обзор" (как указано в названии), а "анпак". Чуть лучше отзыва на хотлайне, наверное 
-
Devijack
Member
Світильник гарний! Але паралон не прозорий.
-
anyname
Member
Ви на декілька років відстали від життя. Кінгстон продав виробництво і права на всю продукцію з брендом Hyper . залишили лише флешки й карти пам'яті , та оперативку. Так що зараз якщо й клон то брендового китайця. (Сам був колись шокований коли захотів софт скачати до usb вух й - а ми таке вже не виробляємо).Sanьka: ↑ 28.07.2023 15:37 Предлагаю обсудить Огляд мікрофона HATOR Signify RGB
Дешманський клон Кінгстона.
так що РС геймінг мабуть таки вимирає.
-
Donate
Member
Ігри без геймінгу, обзори мікрофонів без того самого звуку самого мікрофону.
Хоча б порівняння з народним "блюёти" или около
Added in 56 seconds:
Хоча б порівняння з народним "блюёти" или около
Added in 56 seconds:
Там вообще проблема так как бюджетные те же фифини показывают весьма хороший звук за мелкий прайсEnjoy: ↑ 28.07.2023 17:52 Послушать бы семпл, интересно, как он в сравнении с Maono AU-A04
-
7mindfields
Member
Фіфайни то ксяомі у світі мікрофонів
-
Artem_M
Member
На них навіть в ютубах немає огляду.Donate: ↑ 29.07.2023 03:25 Ігри без геймінгу, обзори мікрофонів без того самого звуку самого мікрофону.
Вони настількі нікому не цікаві?)
-
Melofon
Member
Да нормальные у хатора продукты, некоторые очень даже норм за свою цену, клавиатуры их пробовал и пользовался два года и норм (главное не самую дешёвую брать), наушники пробовал и даже самые дешёвые у них хорошо звучат а те что подороже так вообще отлично, мышки тоже есть норм варианты как провод так и беспровод с хорошими сенсорами, и кресла у них очень даже неплохие.Sanьka: ↑ 28.07.2023 15:37 Предлагаю обсудить Огляд мікрофона HATOR Signify RGB
Дешманський клон Кінгстона.
А вот хайперикс это ещё те бракоделы за оверпрайс, я этот бренд давно уважать перестал, и да кингстон уже не при делах к этому бренду.
-
ExzoTikFruiT
Junior
Когда уже появится что-то настольное беспроводное
-
Kashtan
Member
Крісла флагманські у хатора - хороші. Стосовно іншого - сумніви.
Мікрофон - за цей бюджет що просять, я на вторинному ринку придбав блю йеті про. От би по звуку їх порівняти. Хоча, думаю сенсу мало в цьому.
Мікрофон - за цей бюджет що просять, я на вторинному ринку придбав блю йеті про. От би по звуку їх порівняти. Хоча, думаю сенсу мало в цьому.
-
NUN4AG
Member
Все, що я роблю з іграми на ютубі:Сучасний «геймінг» дуже важко уявити без «стрімінгу». Все більше гравців віддають перевагу тому, щоб проходити ігри, а точніше дивитися їх «летсплей» на YouTube. Це простіше, ніж купляти гру та проводити в ній довгі години. Не кажучи вже про те, що не у всіх є достатньо потужний ПК, щоб грати в усі сучасні проєкти ААА-класу.
1. Дивлюся трейлери.
2. Дивлюся бенчі конкретної іграшки на цікавому мені залізі.
3. Інколи дивлюся обзор на черговий проєкт від каналу, якому довіряю.
Я розумію, що якби це не дивилися, то ніхто б не стрімив, але нащо витрачати час на перегляд того, в що сам не хочеш/не можеш грати.
Навіть у перегляді п0рно більше логіки
-
Melofon
Member
NUN4AG
Я тоже совсем не понимаю зачем убивать время на просмотр стримов и всяких летсплеев игр когда это время можно потратить на игру интересующую тебя в этот момент или на просмотр фильма или сериала, если нет соответствующего железа чтобы играть в ту или иную игру то я просто играю в то что могу на данный момент отлаживая её до апгрейда.
Я тоже совсем не понимаю зачем убивать время на просмотр стримов и всяких летсплеев игр когда это время можно потратить на игру интересующую тебя в этот момент или на просмотр фильма или сериала, если нет соответствующего железа чтобы играть в ту или иную игру то я просто играю в то что могу на данный момент отлаживая её до апгрейда.
-
Shaolin_Style
Member
хорошие в плане качества материалов я полагаю?Kashtan: ↑ 29.07.2023 15:43 Крісла флагманські у хатора - хороші. Стосовно іншого - сумніви.
Полезные ортопидические "геймерские" кресла это само по себе миф, не важно кто их делает DXRacer или Hator. Оно всё примерно об одном.
-
edd
Member
выглядит "шумно", на уровне дешманских кассетниковСпіввідношення сигнал/шум, дБ 66