Останні статті і огляди
Новини
Перевірені люди (2020-2023)
-
Moderator
Moderator
Проверенные люди. Будьте бдительны!
Проверенные люди (часть 3)
Пепередні теми зі старими відгуками - архівовано
Обратите внимание, что отзывы в ветках «Проверенных людей» не являются гарантией беспроблемного совершения сделки!
Также изучайте отзывы в теме Ненадежные люди
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ
Проверенные люди (часть 3)
Пепередні теми зі старими відгуками - архівовано
Обратите внимание, что отзывы в ветках «Проверенных людей» не являются гарантией беспроблемного совершения сделки!
Также изучайте отзывы в теме Ненадежные люди
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ
-
WSavage
Member
Взаимно рекомендую iSafArt как ответственного покупателя, приятно было сотрудничать
-
seraphic
Member
Рекомендую продавца по карточкам paulig, приобретал у него 3060ti
-
slashoker
Junior
Продав відеокарту пану divinity. Дуже відповідальна та чесна людина. Рекмендую до співпраці.
-
alexey-kost
Junior
Хороший и ответственный покупатель Shaolin_Style
-
AbyssalBlade228
Member
Купував відеокарту у fun2mass. Оперативно відправив, покупкою задоволений
-
earful
Junior
Купував процессор у ksv1202 Дуже швидко відправив, покупкою задоволений
-
ksv1202
Junior
earful, Ice_Max_UA, arestonelle замечательные и ответственные покупатели! Обращайтесь!
-
Suo
Member
Купував у WSavage по повній передоплаті пам'ять G.Skill Flare X 2x8 3200 CL14, відповів на усі питання що мене цікавили, продавець відповідальний. Рекомендую для співпраці
-
Moonlite
Junior
Купував у камрада Paradox1306 вентилятори для ПК по повній передоплаті. Товар відповідає опису, був гарно запакований) Рекомендую продавця до співпраці!
-
WSavage
Member
Рекомендую Suo, як надійного покупця
-
Paradox1306
Member
Продавав пак вентиляторів Moonlite за передплатою, все пройшло чудово, можу рекомендувати як відповідального покупця
-
olexandrt
Junior
Купив проц 12600k та RAM у Megaclite. Гарний товар, рекомендую продавця
-
fun2mass
Junior
Взаимные рекомендации AbyssalBlade228, отличный покупатель
-
sselesnes
Member
EUGENEY встретились лично - все отлично! Рекомендую!
-
Viktor 92
Junior
Купил у the-risen видеокарту. Всё на высшем уровне рекомендую смело покупать и не задумываться.
-
Moonlite
Junior
Хочу ще раз відмітити шановного gehka3 в цій темі і щиро подякувати за допомогу в онлайн режимі.
Як виявилось, на мамці стояла стара версія Біос і через це ПК давав перезагрузки в піковій нагрузці (я грішив на дорогущу відеокарту rtx3090 (і вже сильно хвилювався), яку до речі також шикарно обслужив Генадій і карта стала холодніша на 10 градусів в фулл нагрузці)
Людина допомогла виявити проблему і вирішити її. Золотий чоловік і спеціаліст! Найкращі рекомендації до співпраці! Бажаю Вам здоровʼя і процвітання
Як виявилось, на мамці стояла стара версія Біос і через це ПК давав перезагрузки в піковій нагрузці (я грішив на дорогущу відеокарту rtx3090 (і вже сильно хвилювався), яку до речі також шикарно обслужив Генадій і карта стала холодніша на 10 градусів в фулл нагрузці)
Людина допомогла виявити проблему і вирішити її. Золотий чоловік і спеціаліст! Найкращі рекомендації до співпраці! Бажаю Вам здоровʼя і процвітання
-
l-m
Member
Деякий час тому мав справу як покупець з WSavage - виграв на аукціоні декілька вентиляторів, все добре, рекомендую.
Як продавець з dewolfe - все чітко й швидко, та з BattleCru - людина слова та честі, мій респект.
Як продавець з dewolfe - все чітко й швидко, та з BattleCru - людина слова та честі, мій респект.
-
EUGENEY
Member
спасибо, Вас так же рекомендую как ответственного покупателяsselesnes: ↑ 29.07.2023 15:47 EUGENEY встретились лично - все отлично! Рекомендую!
-
Galactick
Member
Купив процесора у Skelos. Моментальна відправка. Все чудово, рекомендую.