Кому цікаво я закинув 3 нових скріншота на гугл диск. З шайбами під гвинти і без них. Прогон робив фурмарком 5 хвилин. після кожного разу,давай повністю охолонути відеокарті. не сильно але для мене шайби спрацювали.
Отправлено спустя 1 час 5 минут 36 секунд:
West20105: ↑
06.07.2023 14:25
Кому цікаво я закинув 3 нових скріншота на гугл диск. З шайбами під гвинти і без них. Прогон робив фурмарком 5 хвилин. після кожного разу,давай повністю охолонути відеокарті. не сильно але для мене шайби спрацювали.
Доповню відгук. Зайшов в резідент ремейк 2
Хвилин 10 почекав, температура з кришкою була 80-81 точно бачив,далі не чекав. Потім відкрив кришку, температура опустилась до 71-72. (хотспот 87)
Потім зняв шайби з гвинтів ГПУ,запустив ще раз,без кришки було 76градусів.
Висновок,ці шайби на гвинтах ГПУ дали мені -4 градуси.
Але як найкраще це нанести щось краще на кристал чім мх-4,щось густіше,ця мені здається може витікати по бокам.
Гарний корпус,щоб просторий і продувавався
І якщо брати амд,то не брати асус
Якось так.
Отправлено спустя 12 минут 42 секунды:
06.07.2023 15:31
Отправлено спустя 1 час 5 минут 36 секунд:
06.07.2023 14:25
Доповню відгук. Зайшов в резідент ремейк 2
Хвилин 10 почекав, температура з кришкою була 80-81 точно бачив,далі не чекав. Потім відкрив кришку, температура опустилась до 71-72. (хотспот 87)
Потім зняв шайби з гвинтів ГПУ,запустив ще раз,без кришки було 76градусів.
Висновок,ці шайби на гвинтах ГПУ дали мені -4 градуси.
Але як найкраще це нанести щось краще на кристал чім мх-4,щось густіше,ця мені здається може витікати по бокам.
Гарний корпус,щоб просторий і продувавався
І якщо брати амд,то не брати асус
Якось так.
Температури то для неї не критичні,просто не зрозуміло,чому при такому радіаторі і 3 куллера такі температури )