Розробники Star Wars Outlaws поділилися новими подробицями про гру

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Softas
Member

Повідомлення

Геральт: 25.07.2023 12:02 Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:
Alligator: 25.07.2023 07:56 Нэээ, кошка проходит дополнение где нужно играть за говорящую Плотву. :lol:
А до речі, якщо в Stray грати то норм мужик має коту під хвіст заглядати, виходить, щоб не вийшло казуса "гри за самку"?
Softas: Десять хвилин
грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде.
:popcorn:
Я так розумію, ти ще дівчину руками не щупав і думаєш що всі заглядають під зад персонажам. Нормальні гравці ніколи не дивляться на задницю. Це роблять тільки прищаві хлопчаки, які ще не доросли но нормальних відносин.
А тепер розкажу тобі реальну причину того чому нормальні чоловіки не хочуть грати жіночим персонажем. І дупа тут зовсім ні до чого.
Відкрию тобі секрет, що в іграх є сюжетна лінія і ти граючи персонажем мусиш приймати рішення що тобі робити. От наприклад граючи жіночим персонажем і там би був любовний роман, то с ким би ти "переспав" би з чоловіків у грі?
Grava
Member

Повідомлення

Softas: 26.07.2023 06:59наприклад граючи жіночим персонажем
Вы не воспринимаете игры как историю про конкретного персонажа? Считаете все должны ассоциировать себя с гг? При игре в stray я должен себя считать котом? Или "ни па пацански" в такое играть?
nochnik89
Member

Повідомлення

bes: 23.07.2023 22:10попробуй ночью у жены забрать одеяло потом расскажешь кто сильней и ловче
:laugh:
100 процентов ))))
RomulusXIII
Member

Повідомлення

Softas: 26.07.2023 06:59
Геральт: 25.07.2023 12:02 Відправлено через 7 хвилин 19 секунд:

А до речі, якщо в Stray грати то норм мужик має коту під хвіст заглядати, виходить, щоб не вийшло казуса "гри за самку"?

:popcorn:
Я так розумію, ти ще дівчину руками не щупав і думаєш що всі заглядають під зад персонажам. Нормальні гравці ніколи не дивляться на задницю. Це роблять тільки прищаві хлопчаки, які ще не доросли но нормальних відносин.
А тепер розкажу тобі реальну причину того чому нормальні чоловіки не хочуть грати жіночим персонажем. І дупа тут зовсім ні до чого.
Відкрию тобі секрет, що в іграх є сюжетна лінія і ти граючи персонажем мусиш приймати рішення що тобі робити. От наприклад граючи жіночим персонажем і там би був любовний роман, то с ким би ти "переспав" би з чоловіків у грі?
Мені тут стало цікаво, а як ви ставитесь до кіно де головні герої - жінки ?)
Softas
Member

Повідомлення

RomulusXIII: 26.07.2023 08:12
Softas: 26.07.2023 06:59
Ви досих пір не зрозуміли? Я в кіно не граю. І в кіно рішення за песонажа не приймаю. В кіно жіночий ГГ особисто приймає всі рішення на який я вплив не маю, так що там все гармонійно.А коли я граю за жіночого персонажа, я не можу вибрати з яким чоловіком їй переспати, бо мені огидні всі відносини і флірт з чоловіками.

Відправлено через 1 хвилину 52 секунди:
Grava: 26.07.2023 07:15
Softas: 26.07.2023 06:59наприклад граючи жіночим персонажем
Вы не воспринимаете игры как историю про конкретного персонажа? Считаете все должны ассоциировать себя с гг? При игре в stray я должен себя считать котом? Или "ни па пацански" в такое играть?
Тварини це зовсім різне, тому що ніяких розумних котів не існує. Це просто казочка. А реальні відносини чоловіка і жінки існують.
Геральт
Member

Повідомлення

Softas: 26.07.2023 06:59 Я так розумію, ти ще дівчину руками не щупав і думаєш що всі заглядають під зад персонажам. Нормальні гравці ніколи не дивляться на задницю. Це роблять тільки прищаві хлопчаки, які ще не доросли но нормальних відносин.
Ти коли за Цирі грав то був ненормальним, тимчасово ненормальним чи трошки (на пів шишечки) ненормальним?
А на біса нормальному чоловікові, який пізнав жінкку в реалі, любовні романи в іграх? Це полюбляють лише прищаві хлопчаки і далі по тексту.
І я відкрию тобі секрет. ГГ в іграх - це лялька, яку, в певних межах, визначених розробником, смикає за мотузки гравець. Ця лялька може мати вигляд чоловіка/жінки/кота/козла/etc. І якщо ти не відокремлюєш себе від тої ляльки, то погані новини для тебе.
На картах ти також гадаєш? :D
RomulusXIII
Member

Повідомлення

Softas: 26.07.2023 09:23
RomulusXIII: 26.07.2023 08:12

Ви досих пір не зрозуміли? Я в кіно не граю. І в кіно рішення за песонажа не приймаю. В кіно жіночий ГГ особисто приймає всі рішення на який я вплив не маю, так що там все гармонійно.А коли я граю за жіночого персонажа, я не можу вибрати з яким чоловіком їй переспати, бо мені огидні всі відносини і флірт з чоловіками.
Не всі ігри - це РПГ з відкритим світом де ви можете приймати рішення, які впливають на історію. Таж серія - Plague Tale - чудові ігри як сюжетно так і геймплейно.
Softas
Member

Повідомлення

RomulusXIII: 26.07.2023 09:50
Softas: 26.07.2023 09:23
Не всі ігри - це РПГ з відкритим світом де ви можете приймати рішення, які впливають на історію. Таж серія - Plague Tale - чудові ігри як сюжетно так і геймплейно.
Нагадайте мені, про яку гру ми тут всі говоримо?

Відправлено через 2 хвилини 46 секунд:
Геральт: 26.07.2023 09:29
Softas: 26.07.2023 06:59 Я так розумію, ти ще дівчину руками не щупав і думаєш що всі заглядають під зад персонажам. Нормальні гравці ніколи не дивляться на задницю. Це роблять тільки прищаві хлопчаки, які ще не доросли но нормальних відносин.
Ти коли за Цирі грав то був ненормальним, тимчасово ненормальним чи трошки (на пів шишечки) ненормальним?
А на біса нормальному чоловікові, який пізнав жінкку в реалі, любовні романи в іграх? Це полюбляють лише прищаві хлопчаки і далі по тексту.
І я відкрию тобі секрет. ГГ в іграх - це лялька, яку, в певних межах, визначених розробником, смикає за мотузки гравець. Ця лялька може мати вигляд чоловіка/жінки/кота/козла/etc. І якщо ти не відокремлюєш себе від тої ляльки, то погані новини для тебе.
На картах ти також гадаєш? :D
А на біса нормальному чоловікові, який пізнав жінкку в реалі, любовні романи в іграх?
Тобто вам не подобаються нормальні чоловіки які "пізнали" ЖІНКУ в реалі і не хочуть сексуально в грі "пізнавати" чоловіків, граючи за жіночого персонажа?
Ви гей?
VovaII
Member

Повідомлення

Є такий термін як занурення в гру. Точніше занурення в гру, це частковий випадок більш глобального визначення. Але ми про гру. Так от не всім, занурюючись в гру, хочеться асоціювати себе із жінкою. А якщо не хочеться, то навіщо себе примушувати грати в такі ігри? В ігри ж грають щоб отримати задоволення, а не навпаки? При чому, якщо гра йде тяжко, і не вдається перемогти, то це Ви взнаєте уже в ході гри. Можна наприклад знизити складність гри. А якщо гра за жіночого персонажа, і не просто не лишається вибору, то це Вам відомо з початку гри, і Ви із самого початку вирішуєте чи буде Ви грати у ту гру, чи ні. — До речі розробники чудово про це знають. Тому у більшості ігор є вибір статі головного персонажа. — Є ж в багатьох іграх можливість зміни складності гри, або зміни кута огляду(FOV), попередження про епілепсію, і ніхто на це чомусь не скаржиться.
Васильович
Member

Повідомлення

Softas: 24.07.2023 10:37І грати за жіночого персонажа нормальний чоловік не буде
Вік:49
Піду пограю за синього їжака і Бригіту, щоб укріпити свою "ненормальність" :lol: :facepalm:
Якщо про вік - правда, то тобі треба було б звернутися до спеціаліста. Не жарт.
Dremjke
Member

Повідомлення

Что за перепись сексистов в теме про игру с женским персонажем :gigi:
Всегда играю за женского персонажа, если такой выбор есть. За девушек/женщин приятнее играть, чтоли.
В сабжевой игре на трейлерах девчуля вполне ограгично с окружающей средой сочитается. О чём спор?
Spiryt
Member

Повідомлення

Dremjke: 27.07.2023 13:14 Что за перепись сексистов в теме про игру с женским персонажем :gigi:
Всегда играю за женского персонажа, если такой выбор есть. За девушек/женщин приятнее играть, чтоли.
В сабжевой игре на трейлерах девчуля вполне ограгично с окружающей средой сочитается. О чём спор?
У части форума моральная травма, при виде женщин на экране
daesz
Member

Повідомлення

Dremjke: 27.07.2023 13:14 Всегда играю за женского персонажа
Пройшов СР2077 за жіночого персонажа 3 рази із 3.5, войс ектін в англомовному варіанті просто не йде в порівняння у мейл персонажа. Діелсі буду також за фімейл персонажа грати :)
Олсо, індивідум зверху говорить що коли в іграх є вибір і романтичні стосунки - то за фімейл персонажа не хочеться грати "мужиком", а потім говорить, що нормальному "мужику" який "пізнав жінку" не потрібно романтичних/сексуальних відносин в іграх взагалі. То про що мова лол? :D Таким так і хочеться порадити, щоб попросили маму зводити до профільного лікаря. :gigi:
VovaII
Member

Повідомлення

Dremjke
daesz
Ще раз. Всі люди різні. Частина населення планети проходить ігри, принаймні частину ігор, "занурюючись" в гру.
— Щоб Вам стало зрозуміліше: уявіть, що Ви спите і бачите сон де Ви саме та жінка(ГГ із гри), і от із Вами, не з пікселями на екрані, а саме з Вами вступає в стосунки чоловік. — Зрозуміли? — Опишіть Ваші враження. Так я принаймні зрозумію, чи Ви розумієте те що Вам намагаються пояснити?
daesz
Member

Повідомлення

Зображення

Відправлено через 3 години 6 хвилин 5 секунд:
VovaII: 28.07.2023 14:56 Dremjke
daesz
Ще раз. Всі люди різні. Частина населення планети проходить ігри, принаймні частину ігор, "занурюючись" в гру.
— Щоб Вам стало зрозуміліше: уявіть, що Ви спите і бачите сон де Ви саме та жінка(ГГ із гри), і от із Вами, не з пікселями на екрані, а саме з Вами вступає в стосунки чоловік. — Зрозуміли? — Опишіть Ваші враження. Так я принаймні зрозумію, чи Ви розумієте те що Вам намагаються пояснити?
Мені таке не сниться, а якщо б снилось - я б таки звернувся до профільного лікаря :rolleyes:
Відповісти