Клуб поціновувачів старого заліза

Куратор теми: mklm
Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Відповісти
Автор
Повідомлення
spoglyadach
Member

Повідомлення

ApostolCV: 26.07.2023 18:07 А в мене мій грітий 9800pro (проданий паскудою на скайлотах) вернувся до артефактів.... І як виявилося це не проблема сумісності з чипсетами VIA :(
R.I.P 9800PRO 2023 :(
В мене лежить дві не грітих але артефактних на одній з котрих навіть вентилятор заклинивший, панімаю вашу біль :laugh:
Брат, мамай клінусь работаєт, всміслє нє работаєт єто у вас щтото нє так :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Може хоче хтось ризикнути і купити з профілю створеного цього місяця
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/geforce ... er_profile
І там же материнка з підгорівшою колодкою АТХ 24
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/albatro ... er_profile
І отака ще цікавинка в реально класному стані, але цінник канєшно хардстайл
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/videoka ... bserved_ad
enterprise2k3
Member

Повідомлення

spoglyadach: 26.07.2023 18:24
Може хоче хтось ризикнути і купити з профілю створеного цього місяця
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/geforce ... er_profile
І там же материнка з підгорівшою колодкою АТХ 24
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/albatro ... er_profile

ага, а ще цей жартівник обізвав южник процессором
ApostolCV
Member

Повідомлення

spoglyadach, бачив це оголошення...
Не купив, бо знаю про нюанс.
Пам'ять на карті без радіаторів, у стокових частотах працює при 65°С +, що є лімітом по даташту. Дивуюся як вона дожила до нашого часу.
Скоріше всього , багато не ганяли , або зі слабим процом що давав слабку нагрузку.
Думав заколхозити радіатори, але ніяк руки не дійшли, тож лежить.)
radical
Member

Повідомлення

У мене 9600про є дивна, при старті артефакти, але за хвилину зникають і далі карта працює нормально, ставиться драйвер, крутить 3дмарк.

А альбатрон такий є на 865, тільки під 775, якщо комусь цікаво.
spoglyadach
Member

Повідомлення

ApostolCV: 26.07.2023 18:29 spoglyadach, бачив це оголошення...
Не купив, бо знаю про нюанс.
Пам'ять на карті без радіаторів, у стокових частотах працює при 65°С +, що є лімітом по даташту. Дивуюся як вона дожила до нашого часу.
Скоріше всього , багато не ганяли , або зі слабим процом що давав слабку нагрузку.
Думав заколхозити радіатори, але ніяк руки не дійшли, тож лежить.)
Моя інтуіція підказує що не дожила, бо прям новий акаунт і цілий системник виклали, з відвалом радіатора чіпсету, присмаленим 20 контактним роз'ємом і опше я нічєво не шарю.
Але чєл на пропозицію післяплати відповів що вже купили, тому чекаємо може хтось з наших то потім порадіємо за людину :)
Мені щось здається що в мене є така сама відяха і щось наче там мали буди два радіатори на чіпах пам'яті

Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:
Ніфіга, в мене більш старша версія Ti4680XP
geka3250
Member

Повідомлення

ApostolCV: 26.07.2023 18:29Пам'ять на карті без радіаторів, у стокових частотах працює при 65°С +, що є лімітом по даташту. Дивуюся як вона дожила до нашого часу.
От недавно таку ж карту Альбатроску дістав з шухляди, включив - артефакти. До цього може рік працювала у двухпроцессорному РIII, де перегрітись ну ніяк не могла. Радіатори були наклеєні на пам'ять. Після декілька років просто лежала, і вмерла(

Отправлено спустя 9 минут 15 секунд:
Death: 26.07.2023 17:08а дровенята під 7 для 9800pro хіба не завозили ?
Наче тільки для вісти, які працювали з 7 через режим сумісності. Для мобільної 9800 знаходив під 7 через ms update, в пошук ввести VEN і DEV відеокарти.
acidburn
Member

Повідомлення

А з цією що не так, чи ціна завищена?

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/shok ... QH1iy.html
spoglyadach
Member

Повідомлення

acidburn: 26.07.2023 22:00 А з цією що не так, чи ціна завищена?

Особисто мене ця відюха ніколи не цікавила, та й там на скільки пам'ятаю якась дешева повільна памя'ять помножена на бюджетний графічний чіп :-/
acidburn
Member

Повідомлення

spoglyadach: 26.07.2023 22:02
acidburn: 26.07.2023 22:00 А з цією що не так, чи ціна завищена?

Особисто мене ця відюха ніколи не цікавила, та й там на скільки пам'ятаю якась дешева повільна памя'ять помножена на бюджетний графічний чіп :-/
Але ж вона порве в хлам всі ці 9800 PRO на AGP-системі, буквально в кілька разів швидше нехай і на 4 роки молодше (плюс нуль шуму)
Death
Member

Повідомлення

изображение_viber_2023-07-26_22-13-47-193.jpg
geka3250
так робить навіть без сумісності просто інсталятор запустив і стало як рідне, але в мене ще 1 9800SE намлювалась, а я на лікарняному, і вдома паяльник на 100вт і резюк я ніяк на підложці не перепаяю, а з дровами від вісти патч на переробку в повноцінну не паше :(, і хочется прогнати прошку на корі 4500 :super:
geka3250
Member

Повідомлення

Death
може бути, я з мобільною грався - вона більш вперта по драйверам була)

Це ті перемички типу як на s462 процах паяли?
Death
Member

Повідомлення

geka3250
ні там 2 блохи з верхньої сторони гпу
spoglyadach
Member

Повідомлення

acidburn: 26.07.2023 22:07 Але ж вона порве в хлам всі ці 9800 PRO на AGP-системі, буквально в кілька разів швидше нехай і на 4 роки молодше (плюс нуль шуму)
Якщо так ставити задачу, то тоді вже 3850 треба брати, вона опше всіх порве :laugh:
Це ж дивлячись яка мета, особисто мені хотілось мати 9800 Pro,бо то колись була недосяжна мрія. Цікаво як вона взагалі, що тягне і ото всьо, а якщо треба тупо найпродуктивніша то лідери цих перегонів вже давно відомі
Death
Member

Повідомлення

spoglyadach
аналогічно, був вибір 9800про чи 5900хт, я взяв 5900 але так хотілося радіка заценити
acidburn
Member

Повідомлення

spoglyadach: 26.07.2023 22:44
acidburn: 26.07.2023 22:07 Але ж вона порве в хлам всі ці 9800 PRO на AGP-системі, буквально в кілька разів швидше нехай і на 4 роки молодше (плюс нуль шуму)
Якщо так ставити задачу, то тоді вже 3850 треба брати, вона опше всіх порве :laugh:
Це ж дивлячись яка мета, особисто мені хотілось мати 9800 Pro,бо то колись була недосяжна мрія. Цікаво як вона взагалі, що тягне і ото всьо, а якщо треба тупо найпродуктивніша то лідери цих перегонів вже давно відомі
Ну все так, але 3850 набагато дорожчі і рідші. Плюс тестували їх вже достатньо на іграх і пікселях тих часів - практично немає різниці, треба 4-8АА включати щоб хоч трохи був сенс.
Якщо брати свою мрію або строго білд якогось року - то так, 9800 наприклад. А от якщо хочеться саме недорого пограти під ХР максимально без лагу і шуму - то 3650 відмінний вибір.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Death: 26.07.2023 22:56 spoglyadach
аналогічно, був вибір 9800про чи 5900хт, я взяв 5900 але так хотілося радіка заценити
Нє в мене і був вибір тільки між 9600 та 9600 pro б\у :laugh:
Бумик
Member

Повідомлення

Радеон 9800 (также 9500,9700) во времена их бытности,это было что-то.Много было простора для апгрейда,например 9500 в 9700 или нонПРО превращалась в ПРО с помощью перепайки или закраски графитом резюков.Но эту линейку тогда как-то пропустил.У меня после конфига сокет 462 (мамка Albatron KX 600,проц Атлон 2000+ и видео, сначала 9250,потом 9600) был конфиг на АМ2 (мамка Biostar с AGP разьемом,проц х2 4000 и видяшка Radeon X 1950 GT Super 512 Mb AGP).Видяшка от XpertVision,с таким красным кожухом одновентильным.Вот это был отрыв.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Бумик: 27.07.2023 06:06 и видяшка Radeon X 1950 GT Super 512 Mb AGP).Видяшка от XpertVision,с таким красным кожухом одновентильным.Вот это был отрыв.
О, в мене є така в коробочній версії, там тільки проблема що пам'ять дуже повільна розпаяна, але 512мб :)
Це колись був такий час, працювали на лоха в темі заліза, типу розпаяєм дофіга пам'яті але повільної
ApostolCV
Member

Повідомлення

Бумик, а ще 9800 SE =>@9800PRO якщо карточка з нормальною бітністю (PCB9800). Чи навіть якщо 128bit(PCB 9500) , то приріст відчувається.
spoglyadach
Member

Повідомлення

Вчора запустив на 9800 PRO фар край 1600х1200 на середніх налаштуваннях, літає з 50-55 fps на відкритих ділянках з купою трави та пальм. Оце канєшно шок... :-/
Відповісти