ОСТОРОЖНО - дохлая Palit GameRock 3070ti, вероятно опять появится на олх

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Повідомлення
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Steelmax: 18.07.2023 22:54Да, только в отличие от олх у нас продаваны уже покрылись пластом жира и все еще продают 3070 по 15к+
Вот по этому я тут особо и не продаю. Слишком большая конкуренция от жиробасов :lol: Та и слишком умные, продают дорого, а купить хотят ниже олх :gigi: так еще манибек неделя и вообще пришли мне товар просто так, я поюзаю и решу брать или нет. На ОЛХ продал и селяви :D
Asuser
Member

Повідомлення

Hum
Продали как рабочую, по факту нерабочая, что то продаван нахимичил или отправил труп и теперь выкупает её за 7к чтобы потом снова продать по низу за 13?) Это так работает? :eek:
Buldozer.
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 18.07.2023 23:19
Steelmax: 18.07.2023 22:54Да, только в отличие от олх у нас продаваны уже покрылись пластом жира и все еще продают 3070 по 15к+
Вот по этому я тут особо и не продаю. Слишком большая конкуренция от жиробасов :lol: Та и слишком умные, продают дорого, а купить хотят ниже олх :gigi: так еще манибек неделя и вообще пришли мне товар просто так, я поюзаю и решу брать или нет. На ОЛХ продал и селяви :D
И не говори. Ух уж эти жиробасы.. :weep:
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Buldozer.: 18.07.2023 23:28И не говори. Ух уж эти жиробасы..
Та вообще :rotate:
Hum
Member

Повідомлення

Asuser
Продали как рабочую, по факту нерабочая, что то продаван нахимичил или отправил труп и теперь выкупает её за 7к чтобы потом снова продать по низу за 13?) Это так работает?
Выходит, что схема рабочая, а жертва обмана становится соучастником преступления если соглашается. Сам переписку раз 8 прочитал пока дошел смысл всего.
Asuser
Member

Повідомлення

Hum
"А за скільки сам слив неї?"
- 13к
Вот тут немного непонятно.
По хорошему согласиться и чтобы с той стороны полиция приняла под руки при заборе карточки, но оно ж так у нас не работает...
Если соглашаешься, ни карты, ни денег :idea:
Востаннє редагувалось 18.07.2023 23:50 користувачем Asuser, всього редагувалось 1 раз.
gehka3
Катярко

Повідомлення

Asuser
Да, была продана за 13, а назад говорит возьмёт за 7, шобы следующему за 13 отдать и по кругу
divinity
Member

Повідомлення

У мене питання по всім цим "схемам" - що ніяк не можна заробляти чесно? Війна в країні, а деякі "люди" у пенсіонерів відбирають гроші (останні, тим їсти нічого буде і схематозник це знає), то тут карту неробочу продає і викупає, де ж дно? Я знаю, що ніхто в карму не вірить, але своїх дурити - ким треба бути? Можливо, я просто до сих пір думаю о людях краще, ніж це є насправді. Але хоча б згадайте початок війни, і як друг другу всі допомогали, хто воду пускав набрати, хто генератор для зарядки телефонів о 5-6 ранку привозив до початку обстрілів. А тут, слів немає :insane:
gehka3
Катярко

Повідомлення

divinity: 18.07.2023 23:49як друг другу всі допомогали
И сдача жилья по 3х кратному прайсу и прочее - извини не удержался, ситуация проявляет лучшее и худшее в каждом, только и всего

Кидали по разному и ранее, и сейчас такие никуда не делись, к сожалению
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

divinity
Ну своих кидать низко, куча схем как можно скамить русню или "партнерів". Но нет, надо своих... Хотя глядя на тцк и закупку барабанов...
STARL1GHT
Member

Повідомлення

gehka3: 18.07.2023 23:52
divinity: 18.07.2023 23:49як друг другу всі допомогали
И сдача жилья по 3х кратному прайсу и прочее - извини не удержался, ситуация проявляет лучшее и худшее в каждом, только и всего

Кидали по разному и ранее, и сейчас такие никуда не делись, к сожалению
А мені здається, що це навіть посилилося на фоні гуманітарки, траншів, кризи та загального кіпішу в країні. :rolleyes:
Megaclite
Member

Повідомлення

b_andriy: 18.07.2023 22:28 ех, згадалось як тут такий один юзер завдатків сотні тисяч на карти з польщі в 16-17 роках набрав і пропав...
Раз в рік заходжу коменти смішні почитати
Не думаю шо він спеціально кинув людей на бабки
nochnik89
Member

Повідомлення

Megaclite
помню такого , ох он тут попортил проверенным чувакам репутацию
Megaclite: 19.07.2023 02:27Не думаю шо він спеціально кинув людей на бабки
он нарушил законодательство, его проблемы. Нужно было понимать, что возить видяхи на десятки тысяч долларов через таможню просто так нельзя. А то с награбленным сбежал в Польшу, афигеть честный чел. Крупным клиентам он вернул деньги , ну а мелким - то не поминайте лихом
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

черговий "бізнесмєн" вирішив заробляти купи-продажем і щось пішло не так :laugh:
добре, коли ти живешь під краковцем і маєш змогу таскати хоча б по штучці на тиждень тої відеомапи. а тут чєл вирішив що нєфіг дєлать партію перевезти?) :lol:
Firebrand
Member

Повідомлення

divinity: 18.07.2023 23:49У мене питання по всім цим "схемам"
ей богу, я не знаю сколько Вам лет, но Вы вообще в Украине живете или где, 30+ лет, что было? :insane:
Ektalion
Member

Повідомлення

gehka3: 18.07.2023 19:52 Да, именно такая схема
А хтось може продавати і по 60к під виглядом нового, а потім відмовлятися забрати товар :tomat:
спойлер
Зображення
Перегиб радіатора і плати вражає, я не знаю, що з нею робили.
Alligator
Member

Повідомлення

7mindfields: 18.07.2023 21:23
gehka3: 18.07.2023 21:14 7mindfields
Серьёзно? :)
Ну так :gigi:
З практики єдиним суттєвим варіантом є скарга безпосередньо в банк з блокуванням рахунку шахрая. (звысно при оплаты на карту, а не ОЛХ, НП й т.д.), выд 2 місяців до півроку шахрай таки здається та просить службу безпеки розблокувати після повернення коштів.
А самий ор, що картку блокують тільки на відправлення коштів, т.е. шахрай й далі може дурити допоки не назбирається потрібна сумма з якої тільки деяким повернуть кошти, а інші просто заб'ють. :facepalm:
7mindfields
Member

Повідомлення

Alligator: 25.07.2023 11:50
З практики єдиним суттєвим варіантом є скарга безпосередньо в банк з блокуванням рахунку шахрая. (звысно при оплаты на карту, а не ОЛХ, НП й т.д.), выд 2 місяців до півроку шахрай таки здається та просить службу безпеки розблокувати після повернення коштів.
А самий ор, що картку блокують тільки на відправлення коштів, т.е. шахрай й далі може дурити допоки не назбирається потрібна сумма з якої тільки деяким повернуть кошти, а інші просто заб'ють. :facepalm:
Та навіть з такими блокуваннями, що йому заважає зняти гроші одразу після переказу? Тобто концепт захисту в цілому всратий
Alligator
Member

Повідомлення

7mindfields: 25.07.2023 14:23Та навіть з такими блокуваннями, що йому заважає зняти гроші одразу після переказу? Тобто концепт захисту в цілому всратий
Нічого не заважає, ба навіть більше, бо банку треба доказати, що саме ти не "вимерший мамонт", що отримувач коштів дійсно шахрай бо будь яке підозра "що щось не те" одразу призводить до посилу в поліцію.
Васильович
Member

Повідомлення

Megaclite: 19.07.2023 02:27Не думаю шо він спеціально кинув людей на бабки
Але, судячи з його манери спілкування в ті часи - "землі під ногами він не відчував" :rolleyes:
Був буквально за за крок, щоб купити в нього EVGA GTX 960 4 Gb SSC, але спілкування залишило крайньо негативні враження. Було відчуття, що він робить мені якусь великодушну послугу, що продає карту - не інакше :D
Але хоч раз в житті мені повезло і я успішно купив вищезгадану карту в іншого продавця такого ж профілю діяльності. Потім ще й цю карту вдало обміняв тут на форумі на 970-ту, але то вже геть інша історія :shuffle:
Відповісти