Выбор роутера

Локальные сети и Интернет
Відповісти
Автор
Повідомлення
MaxZema
Member

Повідомлення

Вітаю! Що можете сказати про ASUS RT-AX57 ? А то мій RT-N12 вже віджив своє.
Бесценно
Member

Повідомлення

MaxZema
Хороша річ, продовження RT-AX55, тільки з потужнішим процессором і 160мгц
Mad Dog
Member

Повідомлення

MaxZema: 21.07.2023 17:25 Вітаю! Що можете сказати про ASUS RT-AX57 ? А то мій RT-N12 вже віджив своє.
Він же тільки вийшов... купи і нам розкажеш що за звір. :gigi:

Але я щось не дуже бачу в ньому сенс. Він коштує як старий, роками перевірений, RT-AX58U. У якого як бонус ще й ЮСБ порт буде, + якщо щось піде не так із прошивкою можно буде встановити альтернативну прошивку Asuswrt-Merlin.

При чому цю новинку запилили на старій прошивці: ASUS RT-AX57 Firmware version 3.0.0.4.386, тоді коли у старичка і то: 3.0.0.4.388

Як мінімум підтримки WireGuard там не буде.
спойлер
WireGuard® is only supported on the firmware version later than 3.0.0.4.388.23000.
https://www.asus.com/support/FAQ/1048281/
Noveon
Member

Повідомлення

MaxZema: 21.07.2023 17:25Що можете сказати про ASUS RT-AX57
чем не устраивает Xiaomi AX3200?
MaxZema
Member

Повідомлення

Ніколи не було. Завжди Асус. Ось і дивлюся на цю фірму. Мені потрібен роутер , щоб "взяв , поставив та забув" на років 5+.
Noveon
Member

Повідомлення

MaxZema: 21.07.2023 22:15Ніколи не було. Завжди Асус. Ось і дивлюся на цю фірму.
За цену ASUS RT-AX57 можно взять 2 штуки Xiaomi AX3200 и объединить их в МЭШ = профит.
Bender911
Member

Повідомлення

MaxZema
Маю досвід з більш потужним ax82u. Дуже стабільний, прошивки регулярно виходять, хоч роутеру уже не перший рік. Про 57-й думаю поки мало досвіду у людей, але дійсно дивно що нової 388-ї прошивки досі нема. На мій вже три 388-і вийшли, перша ще в грудні 2022го була.
Sploit
Member

Повідомлення

MaxZema: 21.07.2023 22:15 Завжди Асус. Ось і дивлюся на цю фірму. Мені потрібен роутер , щоб "взяв , поставив та забув" на років 5+.
Зверніть увагу на TUF-AX3000 V2. Теж відносно новинка. Однак, які там радіомодулі так і невідомо, але кращі ніж у 57-го і 55-го. Якщо потрібен супершвидкий проц - то є TUF-AX4200. Це новинка, але там чіп МТК. Наче суперкруть, але МТК (((.
MaxZema
Member

Повідомлення

А що скажете ось про ці моделі (ASUS RT-AX59U та ASUS RT-AX58U V2)? У мене приватний будинок 90 кв. м. У якого буде потужніший сигнал?
bes
Member

Повідомлення

MaxZema: 22.07.2023 03:03 А що скажете ось про ці моделі (ASUS RT-AX59U та ASUS RT-AX58U V2)? У мене приватний будинок 90 кв. м. У якого буде потужніший сигнал?
да бери любой где цифра больше в название и на какой денег хватает, ты думаешь они принципиально чем то отличаются ?

Отправлено спустя 5 минут 6 секунд:
ну ещё можно пойти на сайт асус посмотреть когда и как часто прошивки выходили чтоб убедиться что поддерживают актуальность модели
Sploit
Member

Повідомлення

MaxZema: 22.07.2023 03:03 А що скажете ось про ці моделі (ASUS RT-AX59U та ASUS RT-AX58U V2)? У мене приватний будинок 90 кв. м. У якого буде потужніший сигнал?
RT-AX58U V2 – платформа аналогічна TUF-AX3000 V2 і ціна аналогічна, але WAN-порт 1 гігібіт проти 2,5 у ТУФА, і порти не екрановані… Як на мене ТУФ 3000 кращий. У ASUS RT-AX59U – антени вбудовані і чіп МТК Хоча наче працює нормально.
Думаю у AX58U V2 сигнал буде потужніший нуж у AX59U.
Noveon
Member

Повідомлення

bes: 22.07.2023 03:24да бери любой где цифра больше в название и на какой денег хватает
+1!
Sploit: 21.07.2023 23:58Зверніть увагу на TUF-AX3000 V2
MaxZema: 22.07.2023 03:03А що скажете ось про ці моделі (ASUS RT-AX59U та ASUS RT-AX58U V2)?
запутали в край...
в этой теме уже давно пришли к выводу, что аналогов по соотношению цена/качество Xiaomi Mi Router AX3200 Black (DVB4314GL) - просто нет
Sploit
Member

Повідомлення

Noveon: 23.07.2023 01:40 в этой теме уже давно пришли к выводу, что аналогов по соотношению цена/качество Xiaomi Mi Router AX3200 Black (DVB4314GL) - просто нет
Все! :rip: Форум можна закривати ... :rotate:

Відправлено через 15 хвилин 49 секунд:
Noveon: 23.07.2023 01:40 запутали в край...
Людина вибирає роутер виключно бренду Асус. Що саме Вас вкрай заплутало?
Avenger80
Member

Повідомлення

Sploit
Це просто називається сарказмом у глибинному розумінні цієї теми форуму.
Бесценно
Member

Повідомлення

Avenger80
Це просто називається довбо**б звичаний. Він взагалі буває серйозний? Людина щось по суті питає, він постійсно якусь діч несе.
terminahtor
Member

Повідомлення

Бидлоомі ах3200- кращий роутер? Ой, зараз лусну. Який ідіот, або група ідіотів прийшли до такого надвисновку? :lol: :lol: :lol:
Sploit
Member

Повідомлення

Avenger80: 23.07.2023 20:09 Sploit
Це просто називається сарказмом у глибинному розумінні цієї теми форуму.
Добре, якщо так. Але цей сарказм якийсь збочений. А якщо людина візьме і купить за порадою оте гі..о? Вангую, що Noveon потім ще саркастично посміється над нею...
Mad Dog
Member

Повідомлення

terminahtor: 23.07.2023 20:52 Бидлоомі ах3200- кращий роутер? Ой, зараз лусну. Який ідіот, або група ідіотів прийшли до такого надвисновку? :lol: :lol: :lol:
Ідіоти виривають фрази з контексту і потім тулять куди тільки можна.
Думаю, в данни момент мова йде саме про цю мою цитату:
Mad Dog: 09.07.2023 22:56
murzik: 09.07.2023 22:38 Xiaomi Mi Router AX3200 вже не топчик в рекомендація по вибору роутера в цій темі?
По характеристикам за ці гроші альтернативи йому немає... але є декілька "але" ))
З радістю послухаю про інший роутер на які можна запилити OpenWRT з підтримкою MU-MIMO 4x4, 160 МГц та з максимально дозволеною силою сигнала (що можна більше промовчу :gigi: ) і це все за біля 2к грн. При цьому от прямо на роль кращого роутера він точно не тягне. Нема ні 2,5 гб/с, ні ЮСБ портів, і купа "але".

І от найгірше, що хтось послухає "довбо**ба звичаного" і купить цей роутер нічого не знаючи про ці "але", отримає девайс з обмеженою прошивкою, слабким сигналом і т.д. і не буде знати що з цим робити...
Востаннє редагувалось 23.07.2023 21:50 користувачем Mad Dog, всього редагувалось 1 раз.
bes
Member

Повідомлення

Бесценно: 23.07.2023 20:42 Avenger80
Людина щось по суті питає, він постійсно якусь діч несе.
пока он не угадает хоть у одного его модель роутера никто не похвалит его выбор :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
Sploit: 23.07.2023 21:33 А якщо людина візьме і купить за порадою оте гі..о?
Это будет лучший выбор и ещё в два раза дешевле чем брать по принципу "сижу всю жизнь на Асусе и сейчас хочу этим обмазатся "
Sploit
Member

Повідомлення

bes: 23.07.2023 21:48 Это будет лучший выбор и ещё в два раза дешевле.
Ви мабуть не перестанете рекламувати токсичні бренди (салямі) доки ваш дім не зруйнують і родичів не повбивають. І дійсно «какая раздніца», воно ж дешевше. :facepalm:
Відповісти