Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Filabatya: 21.07.2023 23:00 яку змазку порадите?
Я правильно зрозумів, що ви прокатали вельми довгий час взагалі без змащення? :eek:

1. Будь яка смазка краща за відсутність такової.
2. Мені подобаються парафінові. Звичка: покатався, протер ціп ганчіркою, наніс трохи змазки. Через два роки вєл виглядає як новий у магазині.
Filabatya
Member

Повідомлення

dead_rat
була якась змазка, потім почистив з касетою і силіконом запшикав(не вело) завтра піду в магаз шось підберу)
швидкозйоми є найкраще напевно її знімати і чистити в баклашці з чимось
Hotspur
гальма теж тепер чогось квакають(гідравліка) :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Filabatya
Береш стару футболку і просто протираєш, нічого знімати не треба
Filabatya
Member

Повідомлення

це я вже робив туалетний папір теж норм знімає, напевно те що хочу треба максимум в зборі купляти як з авто, дякую за поради пішов ютуб штудірувати знов)
dead_rat
Member

Повідомлення

Filabatya
Карочі тобі просто горить щось купити.

Купи вєлошорти наприклад, якщо нема.
Filabatya
Member

Повідомлення

ага є таке, набільше окулярів не вистачає і фляги)
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 21.07.2023 23:57гальма теж тепер чогось квакають(гідравліка)
це з списку дорогих апгрейдів :gigi: . гальма прокачати. у веломеханіка або самому якщо рукі прямі. я свої гідро вчора сам розібрав і прокачав. пішло на це 4 години. просто прокачати це хвилин 30-40

Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Filabatya: 22.07.2023 00:20напевно те що хочу треба максимум в зборі купляти як з авто, дякую за поради пішов ютуб штудірувати знов
проблема в тому що вели які відносно швидко їздять коштують як б у авто :D а в іншому все добре :lol:
Filabatya
Member

Повідомлення

Hotspur
недавно проїхався но повітряній вилці, це річ. сантур дубовий пружинний проти неї шо спорт підвіска проти прадо :gigi:
вибачайте що загадив трішки тему :beer:
Востаннє редагувалось 22.07.2023 00:58 користувачем Filabatya, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 22.07.2023 00:50 проблема в тому що вели які відносно швидко їздять коштують як б у авто :D а в іншому все добре :lol:
Фото з моєі гонки. Подивися на чому їде чєл справа, а потім подивися на швидкісь
спойлер
Зображення
odessitmws
Member

Повідомлення

dead_rat
это не спуск? у него там сингл вроде просто
dead_rat
Member

Повідомлення

odessitmws
Там вказано -1.1% це ледве помітний спуск. По ровняку в них під 45 км/г
Hotspur
Member

Повідомлення

dead_rat: 22.07.2023 00:58Подивися на чому їде чєл справа, а потім подивися на швидкісь
це виключення :rotate:

Відправлено через 5 годин 37 хвилин 26 секунд:

7100 доларів самий дешевий на турі :D треба переглядами межі бюджету в моїх категоріях :gigi:
wigar
Member

Повідомлення

dead_rat: 02.07.2023 13:58 Як папашка з пивом на фінішу :super:
спойлер
Зображення
Я нещодавно проїхав 60км на двухпідвісі, 16.8км/ч середня та 35.4км/ч максималка. :lamer:

Вже на фініші, я дуже жалів, що немаю велобілизни та сідлі у немає прорізу... Часто приходилось ставати на педалі та крутити, щоб не сидіти на сідлі.
спойлер
Страва
Страва
Треба було якихось бананів взяти, нічого не їв, але випив 3.5л води (3л гідратор та 0.5л "спортивного напою" oshee).
Щей ланцюг-замок в рюкзаку віз, він десь +4кг, на фоні моїх 102кг не сильно роляє хоча коли приїхав то я на 300грам став легше.

Хоч і їхав у норм спорядженні(шкода що не маю контактів), але частина ікр підгоріла. Тупа 1,4 ноги червонюща.
спойлер
Лапа
Лапа
Майже весь шлях, заблокував вилку ихавши по асфальті, питання - нашо підвіс тоді :spy: тай вона на мене не налаштована, де разблоковував, то вона трохи відбивала мені.

А от дропер, зручна штука - допомагає міняти геометрію їзди.
Hotspur
Member

Повідомлення

wigar: 22.07.2023 15:51Я нещодавно проїхав 60км на двухпідвісі, 16.8км/ч середня та 35.4км/ч максималка.
:beer:
dead_rat
Member

Повідомлення

wigar
Майже 4 години їхати і нічого не їсти, то дуже жорстоке знущання над собою. Не роби так.

Навіть пара бананів покращить самопочуття.
Hotspur
Member

Повідомлення

катнув 20 км після дощу. гревел звичайно трохи небезпечний на мокрому асфальті :shuffle:
l-m
Member

Повідомлення

dead_rat: 14.07.2023 16:10 l-m
Постав три спереду і не насилуй себе ;)

Пригаймні у шоссе 1х це брєд, бо тоді ззаду треба типу 10-40+ касету.
Насилля над собою — це передній перемикач на МТБ.
З 12-швидкісною касетою від 11-50 вже все нормально.

та й навіть якщо б шизанувся та вирішив що мені треба тепер шосейні розклади, то моя рама просто не підтримує встановлення переднього перемикача
dead_rat
Member

Повідомлення

l-m
У нас різне уявлення про насилля
wigar
Member

Повідомлення

Сьогодні навчав, 31річного колегу, їздити на велосипелі, ось де була купа насилля :gigi: . трохи складно підстразовувати 100кілограмову дитину 1.9м росту.

Але через 2години, вже зміг сам разоньку проїхати без допомоги, правда через 300метрів з дороги з'їхав у траву.
Здається на розблокованій вилці, йому стало простіше. :idea: як на самокаті вчив його, бо щось він баланс взагалі не міг відчути і всією вагою давив в одну сторону. Що таке перемикач швидкостей, ще не знає :shuffle:
Hotspur
Member

Повідомлення

wigar: 29.07.2023 20:53Що таке перемикач швидкостей, ще не знає
:gigi: головне не кажи слова швидка та повільна компресія вилки :D
Відповісти