Опубліковано детальний огляд 16-гігабайтної версії GeForce RTX 4060 Ti

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Опубліковано детальний огляд 16-гігабайтної версії GeForce RTX 4060 Ti

Очікувано, 4060ті 8 гігова - сміття, 4060ті 16 гігова - оверпрайснуте сміття, яке б мало право на життя з адекватною ціною.
zaqik
Member

Повідомлення

Зображення

Зображення

:insane: :insane: :insane:
bes
Member

Повідомлення

как потратить 500 баксов без смс и регистраций
Seva1223
Member

Повідомлення

Однозначно треба брати! Брати 6750хт, а різницю відкласти на майбутню карту.
sagifire
Member

Повідомлення

Я бачу що тема з 4060ті зайшла, народ вже декілька днів смакує ))
Melofon
Member

Повідомлення

Seva1223: 21.07.2023 17:14 Однозначно треба брати! Брати 6750хт, а різницю відкласти на майбутню карту.
И что это за бред? Может лучше сразу купить 6800хт или 6900хт а не покупать эту карту чтоб отложить деньги на будущую? :facepalm:
Tyler
Member

Повідомлення

сьогодні на яйцях була 6800ХТ за 510 баксів)) ну типу, я розумію чого хоче куртка, але я не розумію
Hum
Member

Повідомлення

Дороговато, командир! :gigi:
АлексUA
Member

Повідомлення

zaqik
А чего на скринах у GeForce RTX 4060 Ti 8Gb параметр GPU Power в два раза меньше?
Gelonyrum
Member

Повідомлення

АлексUA: 21.07.2023 17:30 zaqik
А чего на скринах у GeForce RTX 4060 Ti 8Gb параметр GPU Power в два раза меньше?
Ну так ФПС в 5 раз нижчий)
CrackYu23
Member

Повідомлення

АлексUA
Тому що огляд зроблено для нині модного хейту карт 4060ті.І якщо його подивитись там дуже багато питань буде...Але огляд є,перегляди йдуть. Місія виконана.Чимось нагадує статті з одним покупцем в японському магазині :lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

500 баксів вже не грощі, але і 4060 не карта :gigi:
Павло
Member

Повідомлення

Повна маячня на 16 гб версії тільки на 1 гб зайнято більше пам'яті... Тобто це 1/8 від об'єму... При такій малій недостачі озу і таке просідання?...це вже проблема криворуких портів!
spirit678
Member

Повідомлення

Зображення
а що шановне панство думає про vram зі зворотнього боку плати ? чі будуть ці чіпи перегріватись і відвалюватись з часом ?
Востаннє редагувалось 21.07.2023 18:49 користувачем spirit678, всього редагувалось 2 разів.
Polaroid1962
Member

Повідомлення

АлексUA: 21.07.2023 17:30 zaqik
Бо вона простоює в очікуванні підвантаження даних. У той час як при більшому обсязі пам'яті процесор на картці працює.

Не збігається зі споживанням пам'яті. Дивно.
KimRomik
Member

Повідомлення

spirit678: 21.07.2023 18:40 Зображення
а що шановне панство думає про vram зі зворотнього боку плати ? чі будуть ці чіпи перегріватись і відвалюватись з часом ?
да
SergN
Member

Повідомлення

spirit678: 21.07.2023 18:40чі будуть ці чіпи перегріватись і відвалюватись з часом ?
Ні, що їм там в коробках на полиці станеться?
Захар Беркут
Member

Повідомлення

Це вже нагадує якесь скиглення у дусі - ну придбайте цей непотріб, ну будь ласка.
Але я маю стару, але актуальну відповідь до Хуана.

daesz
Member

Повідомлення

CrackYu23: 21.07.2023 18:03 АлексUA
Тому що огляд зроблено для нині модного хейту карт 4060ті.І якщо його подивитись там дуже багато питань буде...Але огляд є,перегляди йдуть. Місія виконана.Чимось нагадує статті з одним покупцем в японському магазині :lol:
А якщо огляд ще й подивитись, то можна почути що для преси карти недіслані не були, а саму карту вони купили щоб зробити тест. І якщо ви думаєте, що огляд їм проплатили, то в мене є для новини.

Відправлено через 2 хвилини :
spirit678: 21.07.2023 18:40 Зображення
Там безплейт алюмінієвий (мб й мідний, хоча сумніваюсь), на відео видно термопрокладки на бекплейті. Не думаю, що хтось би ліпив їх на пластмасовий бекплей :gigi: Хоча він, звичайно, не настільки ефективний, як повноцінний радіатор з обдувом :-/
Востаннє редагувалось 21.07.2023 20:44 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
CrackYu23
Member

Повідомлення

daesz
Я впринципі це і написав.Гроші витрачено на карти.Треба відбити і заробити.А останні місяці сама хайпова тема 4060 :beer:
Я їх не осуджую, кожен заробляє як може.Мені здається,що час маркетологів у минулому.Зараз балом правлять блогери.
Востаннє редагувалось 21.07.2023 20:46 користувачем CrackYu23, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти