Обсуждение Укрпочты и всё с ней связанное

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
WalkMan
Member

Повідомлення

Fuuuuuuury
не стресуй, все буде ОК. Під пильним оком бабусь з пошти, нічого там не провернути з підміною – це працює в обидва боки ;)
seraphic
Member

Повідомлення

Fuuuuuuury
Да лучше перестраховаться, но в твоём случае я думаю это уже паранойя после НП :)
Fuuuuuuury
Junior

Повідомлення

Fuuuuuuury: 17.07.2023 21:24 Підскажіть після повернення олх доставкой товару назад до відправника (отримучав відмовився) можливо її оглянути на почті (є підстава думати, що товар підмінили чи ще щось такого типу)
Підмінили відеокарту, як і думав. На почті оглянув і все, що треба написав + ще рекламацію + ще скарги полетять. Надіюсь, чогось і добюсь.
(Підмінив 1050 на кусос 8500gt)

Чорт, який це зробив - 380994104836, 099 410 4836
ПІБ - Савран Саймон Владимирович (думаю фейковий). По getcontact (Миша Федорищев) + по цьому номеру знаходить старий пост у вк. (В кого є гетконтакт преміум будь-ласка пробийте повний список імен)
м. Дніпро, Міське відділення поштового зв'язку: вул. Сумська, 29

Відправлено через 5 хвилин 48 секунд:
seraphic: 18.07.2023 00:36 Fuuuuuuury
Да лучше перестраховаться, но в твоём случае я думаю это уже паранойя после НП :)
виявилось, що не параноя)

Відправлено через 36 хвилин 35 секунд:
https://www.olx.ua/uk/list/user/UuCdt/ - профіль на олх.
seraphic
Member

Повідомлення

Fuuuuuuury
Соболезную, в теме олкса данные мошенника пиши
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Дані, скоріше за, не справжні.
Зі мною коли було, то я вже все обдумав як діють.

1. Купив сімку
2. створив акк на олх і зробив замовлення, ФІО вказуєш несправжнє. При доставці через олх огляд на укрпошті автоматично дозволений.
3. На Укрпошті отримуєш по телефону чи смс, а не паспорт.
4. Після викидуєш сімку.

В ітозі, ні справжнього телефону, ні реальних даних про людину, ні записів з камер, яких ніде немає на укрпошті.
Заяву в поліції навіть на прийняли як шахрайство. Просто як цивільно правові відносини, щось таке. Ніхто за 2 місяці так нічого не повідомив.
Коротше, співчуваю. Ще -1 клієнт цієї пошти
Hum
Member

Повідомлення

WalkMan
не стресуй, все буде ОК. Під пильним оком бабусь з пошти, нічого там не провернути з підміною – це працює в обидва боки ;)
Риск будет минимальным если заказать курьерскую доставку. Тогда осмотр посылки покупателем будет при непосредственном участии курьера который ее привез. Ещё и документы, подтверждающие личность у покупателя спросит :gigi: Конечно есть вероятность сговора покупателя с курьером но это крайне маловероятно
seraphic
Member

Повідомлення

Hum
человеческий фактор и ничего не поменяется в лучшую сторону, на укрпочте сами сотрудники крадут посылки
Вы почитайте отзывы, и комментарии в фейсбуке, там регулярно пишут об украденных вещах
Hum
Member

Повідомлення

seraphic
Я работал в укрпочте курьером. За год не посеял ни одного письма или посылки. Когда посылка выдаётся в доставку то за нее отвечает непосредственно курьер который ее везет и это заносится автоматически в базу. Риск есть всегда но степень риска может быть абсолютно разной. А с учётом того, что люди редко заказывают курьерскую доставку, а посылки лучше всего оплачиваются и там возможны чаевые то курьеры обрабатывают их в приоритете ;)
Востаннє редагувалось 21.07.2023 13:44 користувачем Hum, всього редагувалось 1 раз.
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

aaleksandrenko: 21.07.2023 13:01
1. Купив сімку
2. створив акк на олх і зробив замовлення, ФІО вказуєш несправжнє. При доставці через олх огляд на укрпошті автоматично дозволений.
4. Після викидуєш сімку.

В ітозі, ні справжнього телефону, ні реальних даних про людину, ні записів з камер, яких ніде немає на укрпошті.
Заяву в поліції навіть на прийняли як шахрайство. Просто як цивільно правові відносини, щось таке. Ніхто за 2 місяці так нічого не повідомив.
от саме про то написав в сусідній темі! одразу в очі кидається №моб 099 ! - таке одразу блокувати, хоча разову сімку можна абс любого оператора купити , але нащо шахраю переплачувати 100-150 грн, коли 099 за 10грн є
Fuuuuuuury
Junior

Повідомлення

Alex_Lviv: 21.07.2023 13:38
aaleksandrenko: 21.07.2023 13:01
1. Купив сімку
4. Після викидуєш сімку.

от саме про то написав в сусідній темі! одразу в очі кидається №моб 099 ! - таке одразу блокувати, хоча разову сімку можна абс любого оператора купити , але нащо шахраю переплачувати 100-150 грн, коли 099 за 10грн є
А, що за 099 за 10 грн? Не в курсі :-/
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

Fuuuuuuury: 21.07.2023 13:39 А, що за 099 за 10 грн? Не в курсі :-/
то багато років вже, колись задарма роздавали ті номери, тепер їх жуліки пачками купують - проста логіка = дешево )

* відправок багато, номер 099 в нормальних чесних покупців (по ТН сформованих) - бачу може раз в пів року, іноді попадається,
а коли строчать, відправ наложкою, то 099 - майже третина
7mindfields
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 21.07.2023 13:01 Дані, скоріше за, не справжні.
Зі мною коли було, то я вже все обдумав як діють.

1. Купив сімку
4. Після викидуєш сімку.

Якісь вологі історії, на укрпошті також просять паспорт перед переглядом посилок

Відправлено через 1 хвилину :
Fuuuuuuury нащо ти взагалі відеокарту відправляв через Укрпошту? :facepalm:

Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Alex_Lviv ще одна прохолодна історія, звичайний код водафона (не зважаючи на цей окремий випадок), а ти одразу у блок :facepalm:
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

7mindfields
Код то звичайний, а по статистиці дивний )
050, 066, 095 - безпроблемні,
Фокуси можуть бути з любого абсолютно номера, тут ніяк не вгадати.
А за той 099, особисто бачив, в нас на радіоринку продавали 10 сімок за 100грн, власне той 099 вудафона, і досить довго там чувак з табличкою стояв, і купували в нього.
питав , навіть була ідея купити, але нафіга мені 10 сімок ))
20й рік був, десь як ковід почався.
Чи якісь акційні, чи халявні, не знаю, головне в тому, що виходило в 5 раз дешевше ніж звичайна інша сімка.
Якраз ідеальний варіант, щоб їх міняти регулярно.
fds2002
Junior

Повідомлення

укрпочта, принято 7.09 в полдень в селе полтавской области (2к жителей). в 14 часов на следующий день уже в отделении Киева. Однако...
7mindfields
Member

Повідомлення

fds2002: 08.09.2023 16:53 укрпочта, принято 7.09 в полдень в селе полтавской области (2к жителей). в 14 часов на следующий день уже в отделении Киева. Однако...
Теж був приємно здивований, Чернівці - Дніпро, посилка доїхала за 2 дні, із Дніпра в Дніпро за 3 дні всього :D
nochnik89
Member

Повідомлення

Укр почта уже не такое дно как я рассчитывал раньше. Побывал недавно в одном из отделений. Евроремонт, полная диджитализация. Я принес две посылочки, в Швецию и Португалию. Дома создал инвойсы. Я был просто поражен скоростью и качеством обслуживания. Мне еще пару лайфхаков девки подсказали по посылкам в Европу. Прямо 10 из 10 . Новая почта и то тупит с посылками за бугор, дольше оформление и гораздо дороже цена.
Avenger80
Member

Повідомлення

nochnik89
Странно... Видно какая-то у вас параллельная реальность. :gigi: У нас всё также в Харькове - один-два оператора на отделение, в возрасте, выдают и пенсии и посылки и принимают за коммуналку (так что все в куче в одну очередь) - и всё это в разы медленнее, чем Новая почта - где одна молодёжь и всё быстро.
nochnik89
Member

Повідомлення

Avenger80: 14.10.2023 20:53У нас всё также в Харькове - один-два оператора на отделение, в возрасте, выдают и пенсии и посылки и принимают за коммуналку (так что все в куче в одну очередь) - и всё это в разы медленнее, чем Новая почта - где одна молодёжь и всё быстро.
у меня в моих селах - та же фигня)))
Alex_Lviv
Junior

Повідомлення

nochnik89
УП - дуже сильно залежить від конкретного відділення, комусь повезло, а комусь ні ;)
хвалити, варто вже тоді коли отримувачі заберуть свої посилки :rolleyes:

конкретно "в Швецию и Португалию" - альтернатив/вибору то і немає, щоб напряму їхало , без "пересадок"

а чому НП тупить з посилками? в них ніби все ОК (окрім тарифів). але і з тарифами можна знайти варіанти, до прикладу: у вересні, посилочка в Жешув обійшлось всього в 190грн (з купоном), доставка рівно 48 годин, від відправки до моменту отримання - вважаю то цілком нормально
nochnik89
Member

Повідомлення

Alex_Lviv
Прикаждом оформлении международки нужно звонить на горячую линию и подтверждать или ждать сутки. Оплата сугубо в отделении.

В укр почте полный контроль у тебя и отправка сходу как создал посылку. Мало того оплата онлайн если параметры совпадут с инвойсом)
Відповісти