Пропоную обговорити Видовищний трейлер Armored Core VI Fires of Rubicon
Мою скромну думку - дуже ризикований хід від фромсофтвеа, цей сеттинг точно не всім зайде, і я один з цих не всіх.
Останні статті і огляди
Новини
Видовищний трейлер Armored Core VI Fires of Rubicon
-
daesz
Member
-
Spiryt
Member
Игра не выглядит, как буд-то в нее вливали сотни миллионов доллатров, так что не думаю, что там высокие риски. Да и на хайпе, после Elden Ring, могут раскупить, как гарячие пирожкиdaesz: ↑ 21.07.2023 12:10 Пропоную обговорити Видовищний трейлер Armored Core VI Fires of Rubicon
Мою скромну думку - дуже ризикований хід від фромсофтвеа, цей сеттинг точно не всім зайде, і я один з цих не всіх.
-
Paradox1306
Member
в exoprimal народ нормально так рубиться, а що там за сетінг то краще не знати )daesz: ↑ 21.07.2023 12:10 Пропоную обговорити Видовищний трейлер Armored Core VI Fires of Rubicon
-
Геральт
Member
Додав в бажане а там видно буде.
-
Grava
Member
Ага, по этому уже шестую часть выпускаютdaesz: ↑ 21.07.2023 12:10дуже ризикований хід від фромсофтвеа, цей сеттинг точно не всім зайде
-
daesz
Member
Навіт ьне звернув увагу що там 6 в назві. Але зайшов на вікі й глянув - попередні 5 виходили тільки на консолі і той факт що я про цю лінійку навіть не чув, при тому що грав всі соулси/бладборн/секіро/ЕР - говорить про те що особливо вдалою вона не булаGrava: ↑ 21.07.2023 12:36Ага, по этому уже шестую часть выпускаютdaesz: ↑ 21.07.2023 12:10дуже ризикований хід від фромсофтвеа, цей сеттинг точно не всім зайде
-
Phos4
Member
daesz
Ну в японців свої таракани в голові, сеттинг їхніх соулсів теж специфічний.
Ну в японців свої таракани в голові, сеттинг їхніх соулсів теж специфічний.