Останні статті і огляди
Новини
Windows 11
-
Kib
Member
Питання, комусь вдавалось повністю відрубити Windows defender + Smart screen?
Пробував Winaero tweaker Defender control, ніфіга, останній довелось запускати з безпечного режиму, типу його (дефендер) наче вимкнуло, але коли вінда вже завантажується і переходить на робочий стіл, програми дуже довго запускаються, і загалом система стає лаганутою.
Пробував Winaero tweaker Defender control, ніфіга, останній довелось запускати з безпечного режиму, типу його (дефендер) наче вимкнуло, але коли вінда вже завантажується і переходить на робочий стіл, програми дуже довго запускаються, і загалом система стає лаганутою.
-
Donate
Member
https://www.sordum.org/9480/defender-control-v2-1/Kib: ↑ 20.07.2023 22:35 Питання, комусь вдавалось повністю відрубити Windows defender + Smart screen?
-
Kib
Member
Пробував, з під безпечного режиму. Бо без нього воно навіть не запускає екзешник, а екзешник не можна додати у виключення, бо самого налаштування Exclusions, воно не находить в мене. Є Allowed freats, як історія, наче тиснеш відновити, але воно саме видаляє екзешник програми, не зважаючи на те що ти дозволив. Можливо налаштування Exclusions нема, тому що вимкнена реал тайм протекшен, що я робив вже давненько через реєстри здається. Бо більше в мене ідей нема. Реально бісяча хрінь.Donate: ↑ 20.07.2023 23:03https://www.sordum.org/9480/defender-control-v2-1/Kib: ↑ 20.07.2023 22:35 Питання, комусь вдавалось повністю відрубити Windows defender + Smart screen?
Відправлено через 26 хвилин 58 секунд:
Коротше, розібрався, здається. Просто заюзати дефендер контрол дає ефект тормознутості, про який я розповідав в самому першому пості. Треба ще вимкнути Smart App Control, (до чого я дійшов методом вимкнення інших захистів) який увага , при вимкненні вже не можна вмикнути назад, тільки перевстановлення вінди, там так і написано. Стільки цих різних захистів, я в ах.. Ні, такого ідіотизму я ще не бачив, типу "вимикаєш захист? знай, вмикнути ти його можеш тільки перевстановивши вінду, тому цить ".
-
_FYA_EXel
Member
Kib
Чистить винду нужно до установки, а не после.
Чистить винду нужно до установки, а не после.
-
Galactick
Member
Вітаю. Чи можна зробити щось щоб Windows Update перестав завантажувати драйвер, а саме wch.cn - Ports - 3.8.2023.2? У мене після цього ардуінка відвалюється. Ставлю вручну для CH340, а воно оновлює поверх.
-
_FYA_EXel
Member
Ну можно отключить автообновы.Galactick: ↑ 12.08.2023 11:00 Вітаю. Чи можна зробити щось щоб Windows Update перестав завантажувати драйвер, а саме wch.cn - Ports - 3.8.2023.2? У мене після цього ардуінка відвалюється. Ставлю вручну для CH340, а воно оновлює поверх.
Тоже сейчас пытаюсь подружится с 11-кой на ноуте, но куда не плюнь - бета
-
Donate
Member
Система уже с 8-й винды тебе насильно ставит предпочтительный для неё драйвер._FYA_EXel: ↑ 12.08.2023 14:48Ну можно отключить автообновы.Galactick: ↑ 12.08.2023 11:00 Вітаю. Чи можна зробити щось щоб Windows Update перестав завантажувати драйвер, а саме wch.cn - Ports - 3.8.2023.2? У мене після цього ардуінка відвалюється. Ставлю вручну для CH340, а воно оновлює поверх.
Тоже сейчас пытаюсь подружится с 11-кой на ноуте, но куда не плюнь - бета
-
Shpoker
Member
Galactick
групповой политикой запрети установку драйверов винапдейтом. мне очень помогло
групповой политикой запрети установку драйверов винапдейтом. мне очень помогло
-
MaxZema
Member
Вітаю! Хто може продати ключ Windows 11 Pro ? А то мій злетів сьогодні.
-
Dark Knight
Member
Шановні,
в Win 11 - якась біда почалась з Блокнотом на днях
там де був текст на російській (русском ) - тепер знаки "???"
як виправити? раніше було ж нормально.
зберігав файл як ANSI, UTF-8 - не допомагає.
-
Donate
Member
Notepad++ в нього є варіанти різніDark Knight: ↑ 19.08.2023 09:23 Шановні,
-
DaKaR
Member
Слетел KMS или ключ?MaxZema: ↑ 17.08.2023 03:28 Вітаю! Хто може продати ключ Windows 11 Pro ? А то мій злетів сьогодні.
-
WalkMan
Member
MaxZema
https://massgrave.dev/index.html
https://massgrave.dev/index.html
-
Chainyk
Member
Вони колись запилять цей таскбар на топі. Чи це вже в 15 вінді тре чекати
-
IvanCh
Member
коли вже навіть він 11 зрозумів що російська ненужнаDark Knight: ↑ 19.08.2023 09:23 Шановні,
-
Dark Knight
Member
до речі, знаєш як вирішив траблу ? встановив - Win 11 english interface language - все одразу вирішилося.
-
corban_jum
Member
Що з ПО та обладнання може не працювати на Він 11?
Там геймпади, прінтера, звукові карти та інше
-
Donate
Member
Крім того що сидить на рівні ядра, і старі як гівно мамонта деякі відеокарти Встройка 6150SE nvidia може в Win11 наприклад, всяки сендіки і вище теж без проблем. Старі принтери в яких дрова ще під вісту теж працюють.corban_jum: ↑ 25.08.2023 15:21 Що з ПО та обладнання може не працювати на Він 11?
-
_nic
Member
як на цій лайно версії встановити лінукс?
PS C:\Users\userDenys> wsl --install -d Debian
Installing: Windows Subsystem for Linux
Not found (404).
-
Donate
Member
Навіщо вам лінукс коли ви елементарне зробити не можете?_nic: ↑ 10.09.2023 23:21 як на цій лайно версії встановити лінукс?PS C:\Users\userDenys> wsl --install -d Debian
Installing: Windows Subsystem for Linux
Not found (404).