Последние статьи и обзоры
Новости
MSI поділилася ігровими тестами 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti
-
Phos4
Member
Пропоную обговорити MSI поділилася ігровими тестами 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti
На скільки взагалі пам'ять яка використовується в відеокартах дорога? Просто різниця 100 долларів за 8 гб пам'яті виглядає дико. За таку ціну можна взяти добротний ссд в якого на борту терабайт пам'яті.
На скільки взагалі пам'ять яка використовується в відеокартах дорога? Просто різниця 100 долларів за 8 гб пам'яті виглядає дико. За таку ціну можна взяти добротний ссд в якого на борту терабайт пам'яті.
-
Belich
Member
щось крикнув з цього)))За результатами тестів 16-гігабайтна GeForce RTX 4060 Ti виявилася трохи повільнішою за варіант з 8 ГБ пам'яті
Карта - скарб! Беріть її! Беріть та кидайте її в смітник, це найкраще що можна зробити з нею
-
Artem_K
Member
Phos4
Зараз додаткові 8 Гб щось у райлоні 20$ мають бути.
Зараз додаткові 8 Гб щось у райлоні 20$ мають бути.
-
Ostin
Member
Вочевидь, це лайно хтось таки купує. Інакше б вже зелені трохи ворушилися б. Або сподіваються зламати тренд, сидячи на купі золота з лопат майнінга.
-
Belich
Member
тотальний негатив як на наших форумах/спільнотах, так і в закордонних, тому сумніваюсь що там нормальні продажіOstin: ↑ 20.07.2023 11:25Вочевидь, це лайно хтось таки купує. Інакше б вже зелені трохи ворушилися б.
-
1234waltz
Member
Ну в Хуанга є завжди козир в рукаві, обмежити відвантаження якихось чипів та виробництво якихось моделей карт виробниками на наступний квартал, щоб розпродати менш ходові варіанти. Плюс, я думаю цю карту для лоу-кост рендера брати будуть в будь-якому разі.
-
ender
Member
Не осилили сделать тесты там где эти дополнительные 8 гигов реально помогают?
Понятно что цена неадекватная, но могли бы хоть как-то показать за что доплата..
Позор на позоре
Понятно что цена неадекватная, но могли бы хоть как-то показать за что доплата..
Позор на позоре
-
kalyanxman
Junior
ще можуть зливати через готові збірки від брендів, або продавати з ваучерами на стім і тому подібне1234waltz: ↑ 20.07.2023 11:31 Ну в Хуанга є завжди козир в рукаві, обмежити відвантаження якихось чипів та виробництво якихось моделей карт виробниками на наступний квартал, щоб розпродати менш ходові варіанти. Плюс, я думаю цю карту для лоу-кост рендера брати будуть в будь-якому разі.
-
sagifire
Member
Це не ігрова відеокарта, а типу "бюджетник" для профсофта )) як колись була 3060 12gb. Далі з 16gb памяті в лінійці - 4080.
Ось вам результат вендор лока софта на CUDA, хочеш нормально працювати положи xxx$ в кишеню курточці.
Ось вам результат вендор лока софта на CUDA, хочеш нормально працювати положи xxx$ в кишеню курточці.
-
Belich
Member
Так і не зрозумів, як цей козир спрацює)1234waltz: ↑ 20.07.2023 11:31обмежити відвантаження якихось чипів та виробництво якихось моделей карт виробниками на наступний квартал, щоб розпродати менш ходові варіанти
-> карту ніхто не бере -> зменшуємо обсяги виробництва -> карту все ще ніхто не бере -> ???
Чим це допоможе?
Тут або якісь смачні ваучери в стім (це по суті кешбек на стім гаманець) або зниження ціни допоможе, більше я не бачу справді дієвих варіантів щоб карти почали купляти.
-
Artem_K
Member
sagifire
За рахунок 128-бітної шини у деякому профсофті у цих карт проблеми й вони відчутно влітають попередникам.
За рахунок 128-бітної шини у деякому профсофті у цих карт проблеми й вони відчутно влітають попередникам.
-
Dremjke
Member
Других вариантов, к сожалению, нет. Из двух зол приходится выбирать меньшее, ибо AMD-карты для профессиональных задач в здравом уме никто покупать не будет.sagifire: ↑ 20.07.2023 11:37хочеш нормально працювати положи xxx$ в кишеню курточці.
Крайний майнинг бум сформировал у кожевника окончательное понимание, что и как и за какую цену нужно продавать.
-
Marc Crass
Member
Может быть текущая монополия куртки на рынке и иссушение техпроцесса наоборот благо для игроков? Как во времена доминации Интел купил Санди Бридж и забыл про апгрейд лет на 6-7. Так и сейчас - пусть Хуанг развлекается с мылом разных сортов, лучами, разъемами. Основы рендеринга все это за запрашиваемые суммы даже не поколеблет (как в свое время Физикс не поколебал статичное окружение).
-
LordTornado
Member
Это работает не всегда. В какой-то момент снижать производство ещё больше - получить убытки. Ведь зарплату сотрудникам нужно платить независимо от объёмов производства...1234waltz: ↑ 20.07.2023 11:31 Ну в Хуанга є завжди козир в рукаві, обмежити відвантаження якихось чипів та виробництво якихось моделей карт виробниками на наступний квартал, щоб розпродати менш ходові варіанти. Плюс, я думаю цю карту для лоу-кост рендера брати будуть в будь-якому разі.
-
anyname
Member
физикс есть почти везде.вот только по максимуму его использовать не хотят.итт это геморно для геймдизайнеров.они понимаешь загоняют игрока в коридорчик , а он такой трах бах и вышел через стену.так не бывать же этому.Marc Crass: ↑ 20.07.2023 12:53 Может быть текущая монополия куртки на рынке и иссушение техпроцесса наоборот благо для игроков? Как во времена доминации Интел купил Санди Бридж и забыл про апгрейд лет на 6-7. Так и сейчас - пусть Хуанг развлекается с мылом разных сортов, лучами, разъемами. Основы рендеринга все это за запрашиваемые суммы даже не поколеблет (как в свое время Физикс не поколебал статичное окружение).
-
Захар Беркут
Member
Роздрібна вартість від 20 до 29 доларів за 8гб, опт від 9 доларів до вендорів.Phos4: ↑ 20.07.2023 11:10 Пропоную обговорити MSI поділилася ігровими тестами 16-гігабайтної GeForce RTX 4060 Ti
Додам - але вибачаюсь це вартість пів року тому, зараз навіть ще дешевше.
-
АлексUA
Member
Не путайте майнинг бум и современные реалии! Тогда гребли видимокарты для заработка на них. Причем гребли все и повсеместно (за исключением единиц у которых мозг был более в адеквате или банально не было средств на участие в этой афере). Сейчас же иная ситуация, куча видеокарт на вторичке, нераспроданное предыдущее поколение. Поэтому люди (геймеры) и недоумевают откуда такие ценники за такой скудный перфоманс.Dremjke: ↑ 20.07.2023 11:45 Крайний майнинг бум сформировал у кожевника окончательное понимание, что и как и за какую цену нужно продавать.
Ну а для тех у кого видеокарты инструмент труда, то они их купят по любой цене ибо это их средство заработка!
ПК гейминг как и другие виды хобби имеет право на жизнь! Но не за такие деньги!
-
taras_cs
Member
Ви все правильно написали, не зважайте на мінусаторів. Перша сторінка коментарів завжди неадекватна в плані оцінокsagifire: ↑ 20.07.2023 11:37 Це не ігрова відеокарта, а типу "бюджетник" для профсофта )) як колись була 3060 12gb. Далі з 16gb памяті в лінійці - 4080.
Відправлено через 7 хвилин 32 секунди:
В часи майнінгу, коли я був готовий вже купувати RX 6700 XT за $1000, навіть таке писали:LordTornado: ↑ 20.07.2023 14:31Это работает не всегда. В какой-то момент снижать производство ещё больше - получить убытки. Ведь зарплату сотрудникам нужно платить независимо от объёмов производства...1234waltz: ↑ 20.07.2023 11:31 Ну в Хуанга є завжди козир в рукаві, обмежити відвантаження якихось чипів та виробництво якихось моделей карт виробниками на наступний квартал, щоб розпродати менш ходові варіанти. Плюс, я думаю цю карту для лоу-кост рендера брати будуть в будь-якому разі.
-
Ektalion
Member
Іксперт давно забанений.
-
CrackYu23
Member
Чудовий тест для людей у яких 8гб для fullHD мало