Останні статті і огляди
Новини
SSD. Выбор накопителя, результаты тестов
-
almazmusic
Король клавиатуры
Востаннє редагувалось 05.03.2015 11:09 користувачем Vovchic_jrc, всього редагувалось 62 разів.
-
Ostin
Member
Alex+
Згода)
Згода)
-
Igor_1974
Member
Добрий день. Порадьте якийсь недорогий і нормальний м2 ссд на 2 Гб (бажано з Розетки, оскільки там маю бонуси), оновлюю комп і хочу максимально без дротів.
-
Alex+
Member
Igor_1974
Бюджет вказуйте, бо недорогий то поняття широке. І модель плати куди будете встановлювати
Бюджет вказуйте, бо недорогий то поняття широке. І модель плати куди будете встановлювати
-
Igor_1974
Member
Бюджет я не знаю - думаю в 4-4,5 тисячі вкластись +-. Плата буде така Asus TUF Gaming B550M-Plus (sAM4, AMD B550, PCI-Ex16)
-
Alex+
Member
На розетці щось з вибором туго. Може Samsung 970 Evo Plus 2TB подужаєте (з урахуванням ваших бонусів)Igor_1974: ↑ 20.07.2023 11:09B550M-Plus
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
Але його потрібно під радіатора
-
Igor_1974
Member
А радіатор де тоді взяти? Без нього він не піде?Alex+: ↑ 20.07.2023 11:29На розетці щось з вибором туго. Може Samsung 970 Evo Plus 2TB подужаєте (з урахуванням ваших бонусів)Igor_1974: ↑ 20.07.2023 11:09B550M-Plus
Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
-
Alex+
Member
Igor_1974
В нижній слот. Там є радіатор. Той слот 3.0, як і 970
В нижній слот. Там є радіатор. Той слот 3.0, як і 970
-
Igor_1974
Member
Ще таке питання - на сайті виробника МВ пише:Alex+: ↑ 20.07.2023 11:29 На розетці щось з вибором туго. Може Samsung 970 Evo Plus 2TB подужаєте (з урахуванням ваших бонусів)
Сучасні інтерфейси: M.2 (PCIe 4.0) і USB 3.2 Gen 2 (Type-A і Type-C)
Я так розумію що плата підтримує M.2 (PCIe 4.0). Можливо тоді є сенс збільшити бюджет на пару тисяч і взяти щось з цієї категорії? Варто чи ні?
-
Ostin
Member
Хто ж знає окрім Вас?)Igor_1974: ↑ 20.07.2023 13:09Варто чи ні?
Більшість користувачів у домашніх задачах ніколи не помітять різницю між гарним ssd PCIe 3 та нормальним PCIe 4. Але PCIe 4 швидше, це беззаперечний факт
Востаннє редагувалось 20.07.2023 13:29 користувачем Ostin, всього редагувалось 1 раз.
-
Alex+
Member
Різниці ви навряд чи відчуєте. В бенчмерках так, цифри будуть кращі, а в реальному житті щоб побачити його перевагу треба або другий ссд, з якого будете копіювати, або ж якусь специфічну програму, яка дуже активно використовує диск.Igor_1974: ↑ 20.07.2023 13:09Можливо тоді є
Можна глянути з 4.0 ADATA LEGEND 960 MAX (з радіатором)
Або Kingston KC3000 (радіатор докупить окремо)
Samsung 980 PRO w/ Heatsink (обов'язково оновити прошивку, особливо якщо трапится екземпляр до 22 року випуску )
Проте жодного з них я не бачу в розетці
-
ValovoyP
Member
Кто имеею SSD либо M2 бренд Netac, как оно? Хорош?
-
Alex+
Member
Хоча б модель назвіть, бо нетаків багато
-
Melofon
Member
Igor_1974
Только верхний слот м2 поддерживает интерфейс pci-e 4.0 с процессором имеющим этот интерфейс, он без радиатора, радиатор можно купить отдельно, благо магазины завалены таким барахлом, ну или взять сразу с радиатором, только не те что даже ребер не имеет а просто металлическую плоскую накладку, а нормальные и без РГБ.
Только верхний слот м2 поддерживает интерфейс pci-e 4.0 с процессором имеющим этот интерфейс, он без радиатора, радиатор можно купить отдельно, благо магазины завалены таким барахлом, ну или взять сразу с радиатором, только не те что даже ребер не имеет а просто металлическую плоскую накладку, а нормальные и без РГБ.
-
XXXshadyXXX
Member
ValovoyP
Если в 2раза дешевле конкурентов на нашем рынке с местной гарантией, то да, хорош.
Отправлено спустя 2 часа 11 минут 39 секунд:
Странное ценообразование
Если в 2раза дешевле конкурентов на нашем рынке с местной гарантией, то да, хорош.
Отправлено спустя 2 часа 11 минут 39 секунд:
Странное ценообразование
- спойлер
-
7mindfields
Member
«Відмінний» стан
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/samsung ... Sv2CV.html
https://www.olx.ua/d/obyavlenie/samsung ... Sv2CV.html
-
Melofon
Member
Забрал сегодня свой новый Samsung 980 PRO w/Heatsink 2TB, протестил пока только в Кристал марке и естественно он упёрся в скорости pci-e 3.0, радиатор родной таки получше чем радиатор материнки который идёт просто алюминиевой пластинкой, а у самсунговского радика хоть ребра есть,в тесте Кристал марка разогрелся максимум до 58 градусов, сегодня-завтра ещё потестирую в хорошей нагрузке и кстати я ещё не смотрел что за прошивка там стоит, если хреновая то перепрошью, список хреновых прошивок кидали раньше так что есть. Потом ещё отпишусь за него, может кому будет интересно какие щас у нас прошивки продают, магазин если что - Enko.
-
Alex+
Member
Melofon
а дата випуску яка?
а дата випуску яка?
-
Melofon
Member
Дата выпуска - 11.04.23 , прошивка свежая :
- спойлер
- спойлер
- спойлер
-
7mindfields
Member
Перепрошивати потрібно одразу (за потреби, до початку користування), а не потім, невже так важко читати інформацію з тих посиланьMelofon: ↑ 21.07.2023 22:43 Забрал сегодня свой новый Samsung 980 PRO w/Heatsink 2TB, протестил пока только в Кристал марке и естественно он упёрся в скорости pci-e 3.0, радиатор родной таки получше чем радиатор материнки который идёт просто алюминиевой пластинкой, а у самсунговского радика хоть ребра есть,в тесте Кристал марка разогрелся максимум до 58 градусов, сегодня-завтра ещё потестирую в хорошей нагрузке и кстати я ещё не смотрел что за прошивка там стоит, если хреновая то перепрошью, список хреновых прошивок кидали раньше так что есть. Потом ещё отпишусь за него, может кому будет интересно какие щас у нас прошивки продают, магазин если что - Enko.
-
Alex+
Member
7mindfields
Та в нього він вже з профікшеною прошивкою з коробки.
Та в нього він вже з профікшеною прошивкою з коробки.