Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Alex_Lviv
Junior

EuGENiy
Відяшку УП висилати ? прикалуєтесь? :facepalm:
Ще мабуть у село якесь...

Хіба що ціна їй 300грн, тоді логічно.

** нема можливості ні серійник добавити, ні фото, ні відеонагляду,,,,

Хто хоче купити - замовляє НП
XXXshadyXXX
Member

EuGENiy
Забудьте про укр почту. Зачем вам те риски.
EuGENiy
Member

Зрозуміло. Дякую
Ektalion
Member

EuGENiy: 16.07.2023 19:21 Продаю відеокарту на олх. Вказав що олх доставка тільки новою поштою. Покупець наполягає на олх Укрпоштою. Чи варто відправляти відеокарту Укрпоштою? Що може бути,чи можуть підмінити? На Укрпошті є фіксація серійника?
Раджу наполягати на доставку НП. На укрпошті немає ніякої відеофіксації і тд. Я через них тільки дешеві речі відправляв.
олег Л
Junior

Можете отправить только по полной предоплате - оставив цену 50 грн. для заказа через ОЛХ.

Мне бабушки с Укр. П. - говорили, что вообще не несут ответственности - видеокамер нет.
Asuser
Member

https://www.olx.ua/d/obyavlenie/vdeokar ... StGBP.html
Кидала походу, всратый тест в 360p + рега ютуб канала 16.07.23, то есть сегодня. Как раз сам ищу себе карту 480-570, наткнулся на такой мусор :shuffle:
WalkMan
Member

Asuser
Відкритий корпус, усі кулера, судячи з шуму, викручені на 100% (карта холодна як лід) тай людину з досвідом SEO не заховаєш за вагоном ключових слів :D
спойлер
www.olx.ua_d_uk_obyavlenie_vdeokarta-sapphire-rx-470-nitro-4-gb-videokarta-sapphire-rx-470-IDStGBP.html.png
shatun
Member

Asuser: 16.07.2023 22:18 https://www.olx.ua/d/obyavlenie/vdeokar ... StGBP.html
Кидала походу, всратый тест в 360p + рега ютуб канала 16.07.23, то есть сегодня. Как раз сам ищу себе карту 480-570, наткнулся на такой мусор :shuffle:
Щоб дивитись ютуб - рега не потрібна, а от щоб викласти туди - так.
У мене взагалі реги там немає і якщо буде потреба щось туди викласти, то раптово моя рега буде якою датою? Точно - свіжою...
А тест у 360р може бути увімкнений у фурмарку по дефолту на що звичайний юзер, який вирішив зробити щось наглядним, може і не звернути уваги.
Хоча і не виключено протилежне - бувалий чел, щоб не спалити неспроможність ВК пройти тест хоча б у 720р, залишив дефолтні налаштування. Тут десь 50 на 50.
Не пойманий - не вор ©
Asuser
Member

shatun
1. видео теста в 360p в котором ничего не рассмотришь.
2. у кого в 2023м нет гугл аккаунта?!
3. стд разрешение фурмарка - 720p после первой установки
В общем жалобу кинул ибо уверен на 99% что там мусорка, а не карта + видео левое.
shatun
Member

Asuser: 16.07.2023 22:46 В общем жалобу кинул ибо уверен на 99% что там мусорка, а не карта + видео левое.
Твоє діло. Просто так можна багато на кого "скаржитись". :dontknow:
movi
Member

shatun: 16.07.2023 22:29Щоб дивитись ютуб - рега не потрібна, а от щоб викласти туди - так.
не тільки викласти, але і підписатись на когось. що буває частіше у десь 99%))
murzik
Member

воу воу. новий підхід в маркетингу. стоїть оголошення https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/zruc ... OLfXh.html
ціна нижча за ринок. лох доставки не має. пишу продавцю. відповідає:
Заказ принят, мы в понедельник отправим и я еще наберу Вас перед отправкой)
дзвонить сьогодні, і починається - то ціна за маленьку на 10 пар, а на 30 пар 340 грн. кажу мені маленька підходить - каже а її не має в наявності, і взагалі вона погана, не стійка, а на 30 пар з металевими перемичками і стійка (1.4 метра дилда :lol: ). короче 5 хвилин говорили і вгадайте що - Я ПОГОДИВСЯ НА НАЛОЖКУ :laugh: хоча знаю, що воно коштує на сотку дешевше на олх в інших продавців. мною легко маніпулювати :weep:
ще нічого не платив і можна тупо не забирати

взагалі було враження що чувак збирає інформацію про людей, дуже часто питання задає і витягує ДА, ЗГОДЕН і т.д. я УГУкав як міг.
movi
Member

murzik: 18.07.2023 14:25я УГУкав як міг.
Я тільки прочитав твій комент і вже погодився з тим продаваном, а що вже казати про тебе?!)) Співчуваю, тебе тупо кинули під каток. Без шансів.))
Alex_Lviv
Junior

У всіх нормально активуються лоти?
Бо зранку і досі висить в очікуванні
Деактивував, поміняв одне слово, без змін, далі в очікуванні... :(
Megaclite
Member

Alex_Lviv: 18.07.2023 15:36 У всіх нормально активуються лоти?
Бо зранку і досі висить в очікуванні
Деактивував, поміняв одне слово, без змін, далі в очікуванні... :(
так само висить
Alex_Lviv
Junior

Megaclite
а тоді понятно, Дякую :beer:

* "покращення" в дії :(
Nuclear World
Member

Alex_Lviv
А, а я то думал только у одного у меня такая дичь пол дня. При этом новая объява быстро активировалась. :laugh:
klerik
Junior

Як вам ново-введення на ОЛХ? :(
Вложения
Дібіли.jpg
Мерзавчик
Member

А чО, норм, криворукожопі програмісти теж їсти хочуть...))
Вчора підтверджував - такого не було, можливо - це для бізнесу?
klerik
Junior

Мерзавчик
Судячи по тому що вони не написали для бізнесу чи ні, то це для усіх. Можливо ще не усім ввели, мені це сповіщення прийшло в 13:08.
Ответить